ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

SERIAL..MASANDO

 SERIAL..MASANDO

27/02/2013

«Θα κάνει νέα πρόταση για Μασάντο»

26/02/2013
 Η Λοκομοτίβ Μόσχας θα επανέλθει με νέα πρόταση για την απόκτηση του Μασάντο αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα, “Championat”.

«Θα κάνει νέα πρόταση για Μασάντο»
Το σίριαλ του Μασάντο δεν έχει τελειώσει εδώ…

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας, Championat, η Λοκομοτίβ Μόσχας δεν θα παρατήσει την προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει τον πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού.

Σε αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα πρόταση για τον Μασάντο καταθέτοντάς στους Πειραιώτες νέα πρόταση.

Αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες όπως το ύψος της πρότασης που θα γίνει αλλά –και το σημαντικότερο- το πότε…

Αύριο, όταν και λήγει η προθεσμία για την πραγματοποίηση μεταγραφών στη Ρωσία ή το καλοκαίρι.

Έβαλε… στοπ η Λοκομοτίβ για Μασάντο

26/02/2013
 Τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο έβαλε η Λοκομοτίβ Μόσχας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport-express.ru».

Έβαλε… στοπ η Λοκομοτίβ για Μασάντο
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για τη μεταγραφή του Πάουλο Μασάντο στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport-express.ru», η ρωσική ομάδα σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, έχοντας εισπράξει ήδη ένα «όχι» τη Δευτέρα (25/2), στην πρόταση των πέντε εκατ. ευρώ που κατέθεσε.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία κλείνει αύριο (27/2) και όπως λέει ο Τύπος της χώρας, οι πιθανότητες να μετακομίσει ο Μασάντο στη Μόσχα και τη Λοκομοτίβ είναι πολύ λίγες.

«Παίζεται» του Μασάντο

27/02/2013
 Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Πάουλο Μασάντο να παραχωρηθεί την τελευταία στιγμή στην Λοκομοτίβ Μόσχας από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση των Ρώσων.

«Παίζεται» του Μασάντο
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Λοκομοτίβ Μόσχας να επανέρθει για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο με νέα-βελτιωμένη πρόταση.

Η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία λήγει στις 22:00 ώρα Ελλάδας (υπάρχει δύο ώρες διαφορά με τη Μόσχα) και μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πιθανό η διοίκηση της «Λόκο» να προσφέρει περισσότερα από τα 5 εκατ. ευρώ, αν και από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που προτάθηκε για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

«Όλα είναι ανοιχτά. Βεβαίως και το ενδεχόμενο να υπάρξει από ώρα σε ώρα συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για να γίνει άμεσα η μεταγραφή. Με λιγότερες πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται τίποτα, είναι οι όποιες συζητήσεις να συνεχιστούν για το καλοκαίρι», γράφουν στη Ρωσία και συνεχίζουν:

«Προς στιγμή η υπόθεση έχει σταματήσει. Μπορεί και να μην ανοίξει ξανά. Αλλά και εύκολα, με ένα τηλεφώνημα, να αλλάξει πάλι η όλη κατάσταση, να ζεσταθεί το ενδιαφέρον και με μία ανταλλαγή φαξ να επιτευχθεί η συμφωνία».

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, την ίδια ώρα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να «ανοίξει» πάλι σήμερα η υπόθεση, αν και ο παίκτης βρίσκεται στα Γιάννενα για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο Ελλάδας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου