ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πάει για το καλοκαίρι του Μασάντο

Πάει για το καλοκαίρι του Μασάντο

Ακόμη και αν δεν προχωρήσει τώρα τον χειμώνα η μεταγραφή του Μασάντο από τον Ολυμπιακό στην Λοκομοτίβ Μόσχας, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες είπαν "όχι" σε πρόταση 5.500.000 ευρώ.
Το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας ήταν "ζεστό" για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο, προσφέροντας μάλιστα 5.500.000 ευρώ (!) στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του παίκτη. Η πειραϊκή ΠΑΕ, όμως, προς έκπληξη πολλών, απάντησε αρνητικά στην δελεαστική ρωσική πρόταση.
Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό στην Λοκομοτίβ Μόσχας δύσκολα θα προχωρήσει τώρα τον χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα τελείωσε.

Ο λόγος; Διότι η ρωσική ομάδα, η οποία επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο, είναι δεδομένο πως θα επανέλθει δυναμικά (και πάλι) το καλοκαίρι ώστε να κάνει δικό της τον Πορτογάλο χαφ.

Όπως άλλωστε παραδέχτηκαν και επίσημα από τον Ολυμπιακό, αν η Λοκομοτίβ Μόσχας επιστρέψει με νέα πρόταση για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, σαφώς και θα την συζητήσουν, οπότε οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να τονίσουμε πως πέρα τα 5.500.000 ευρώ που προσέφερε η Λοκομοτίβ Μόσχας στον Ολυμπιακό, ο ρωσικός σύλλογος δίνει και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Πάουλο Μασάντο, ώστε να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία.

Βέβαια, το ερώτημα όλων είναι για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν έκανε αποδεκτή τώρα την δελεαστική πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας. Η φημολογία αναφέρει πως οι Πειραιώτες δεν τα "βρήκαν" με τους Ρώσους στα χρήματα την τελευταία στιγμή, ενώ ακόμη και ο Πάουλο Μασάντο δεν ήταν "θερμός" στο να συνεχίσει την καριέρα του στην "παγωμένη" Μόσχα. Αυτές είναι οι δύο πιθανές εξηγήσεις που δίνονται.

Πάντως, και θα πρέπει να το τονίσουμε, οι σχέσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ Μόσχας είναι εξαιρετικές, καθώς οι δύο πλευρές κουβέντιασαν για το θέμα σε καλό κλίμα και συμφώνησαν πως θα ανανεώσουν τις επαφές τους για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πάουλο Μασάντο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάουλο Μασάντο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο (έως το 2015) συνεργασίας με τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, με την πειραϊκή ΠΑΕ να ξοδεύει το ποσό των 2.700.000 ευρώ στην Τουλούζ ώστε να αγοράσει τον Πορτογάλο χαφ. Και η Λοκομοτίβ Μόσχας για να τον πάρει από τους ερυθρόλευκους δίνει 5.500.000, δηλαδή τα διπλάσια!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου