ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σλούκας: "Στόχος είναι να χτίσουμε μία δυναστεία"

Σλούκας: "Στόχος είναι να χτίσουμε μία δυναστεία"

Ο Κώστας Σλούκας θέλει μία ερυθρόλευκη δυναστεία, ενώ υπογραμμίζει πως έχει αυτοπεποίθηση και παίρνει τα σουτ που πρέπει, καθώς τον εμπιστεύονται συμπαίκτες και προπονητής.
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη σχέση του με τον Μάντζαρη, τα πόσα καθημερινά κερδίζει από τον Σπανούλη, για τις ήττες που συσπείρωσαν τον Ολυμπιακό και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα.
Δηλώσεις στον OteSport έκανε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μίλησε για την φετινή σεζόν και τις αναμνήσεις του από το περσινό τρίποντο κόντρα στη Γαλατασαράι.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία σουτ που δεν φοβάται να πάρει, την αδερφική σχέση του με τον Μάντζαρη και τον ηγέτη Βασίλη Σπανούλη.

Για το ψευδώνυμο: "Με πείραζαν όταν ήμουν μικρός επειδή ήμουν γεματούλης. Έφτιαξα το κορμί μου και βελτίωσα το σώμα μου στον Ολυμπιακό".
          
Για τη φετινή σεζόν: "Φέτος η χρονιά είναι μεγάλη, αυξημένα ματς με περισσότερες απαιτήσεις. Μεγάλη καταπόνηση, αλλά είναι δουλειά μας".                      

Για τρίποντο από το κέντρο με Γαλατασαράι: "Ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά είχαμε χάσει. Δεν το σκέφτομαι πλέον. Το σκέφτομαι σαν παραμύθι, το βλέπω στο βίντεο αλλά ανήκει στο παρελθόν".

Για τα τελευταία σουτ που παίρνει: "Εχω αυτοπεποίθηση αφού με εμπιστεύονται και οι συμπαίκτες και προπονητές παίρνω τελευταία σουτ. Είναι και θέμα τύχης πάντως".

Για το γεγονός ότι έχει πολλούς τίτλους σε μικρή ηλικία: "Είμαι τυχερός γιατί έχω ζήσει πολλά σε μικρή ηλικία. Ζητάω περισσότερα, αλλά έχω πάρει μία Ευρωλίγκα την ώρα που άλλοι καταξιωμένοι αθλητές δεν το έχουν καταφέρει".

Για τον περυσινό τελικό: "Δείξαμε ψυχή, αλλά ήμασταν τυχεροί. Έχασε βολές ο Σισκάουσκας και βρέθηκε ο Πρίντεζης στην κατάλληλη θέση. Δικαιωθήκαμε, αλλά ήταν και θέλημα Θεού".

Για το αν περιμένουν τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι φέτος: "Πέρυσι είχαμε πάει στο Final-4 με δύο εκτός έδρας νίκες. Φέτος έχουν ανέβει οι προσδοκίες, είναι πιο δύσκολο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις δυνάμεις μας. Έχουμε βελτιωθεί όλοι έχοντας ως παρακαταθήκη την περυσινή σεζόν".

Για τη σύγκριση Μπαρτζώκα με Ιβκοβιτς: "Δύο μεγάλοι προπονητές. Ο ένας καταξιωμένος, ο άλλος ανερχόμενος και πολύ ταλαντούχος. Διαφορές δεν υπάρχουν στον τρόπο σκέψης, απλά μεταφέρουν σε εμάς αλλιώς τα πράγματα. Ο Ίβκοβιτς μας φώναζε, ο Μπαρτζώκας τα περνάει με διαφορετικό τρόπο".

Για τον εαυτό του: "Η αθλητική ζωή δεν είναι εύκολη. Κάθε προπόνηση ξεχωριστά και τίποτα περισσότερο. Δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να δουλεύω".

Για το ΝΒΑ: "Παρακολουθώ λίγο. Ξεχωρίζουν κάποιοι παίκτες όπως ο Γκρίφιν. ΤΟ ΝΒΑ είναι πολύ μακρινό και απίθανο να συμβεί. Έχω πιο κοντινούς στόχους".

Για τον Ολυμπιακό αυτή την εποχή: "Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στο ίδιο το παιχνίδι. Βελτιωνόμαστε και είμαστε σε καλό δρόμο. Τα πράγματα είναι ρευστά στον όμιλο με εξαίρεση τις δύο τούρκικες. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεφύγει και οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν για τις τρεις θέσεις. Πολλά ταξίδια, δύσκολη χρονιά, περισσότερα ματς".

Για τον αγαπημένο του παίκτη: "Ο Κόμπι Μπράιαντ. Βλπέπω μπάσκετ από το 1996. Πρόλαβα λίγο τον Γκάλη και τον Γιαννάκη και μεγάλωσα με αυτούς που παίζω τώρα, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Παπαλουκά. Αν όλα πάνε καλά η δική μου γενιά θα συνεχίσει το έργο τους".

Για τον Μάντζαρη: "Δεν το είχα πιστέψει, πίστευα για μηνίσκο. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αυτό μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια. Είναι αδελφικός φίλος, συγκάτοικος. Δε με νοιάζει που παίζουμε στην ίδια θέση. Έξω από το γήπεδο είναι αδερφικός μου φίλος και στεναχωρήθηκα".

Για τον Πέρκινς: "Ταλαντούχος και αθλητικός ο Πέρκινς".

Για τον Σπανούλη: "Καλύτερος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας. Καθημερινά κερδίζω από αυτόν και με συμβουλεύει συνέχεια σε πολύ χρήσιμα πράγματα. Είναι ο ηγέτης μας, η αρχή και το τέλος. 4-5 άτομα πέφτουν πάνω του και προσπαθούμε να του κάνουμε τη ζωή ευκολότερη".

Για τις ήττες σε Πυλαία και τελικό: "Επηρεάζουν οι ήττες, αλλά μας συσπείρωσαν και βελτιωθήκαμε".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Στόχος είναι να χτίσουμε μία δυναστεία, έναν ελληνικό κορμό που θα στηρίξει τον Ολυμπιακό για χρόνια".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου