ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Η ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας, ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της ομάδας Νέων για το NextGen Series. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Άντερλεχτ στο Φάληρο. Όσοι έχετε διαρκείας μπορείτε να έρθετε στο γήπεδο κανονικά.
Την Πέμπτη (28/2) το απόγευμα (19:00), η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού η οποία αγωνίζεται στο Champions League Νέων, "NEXT GEN SERIES", θα αντιμετωπίσει για την φάση των "16" της διοργάνωσης την βελγική Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 5 ευρώ, ενώ όσοι έχουν διαρκείας μπορούν να πάνε κανονικά στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Για τον αγώνα της Φάσης των 16 του NEXT GENERATION SERIES μεταξύ των ομάδων OLYMPIACOS U20 – ANDERLECHT U20, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 28/02/2013 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από την θύρα 25 του γηπέδου, την Πέμπτη 28/02 με ώρες 12:00 έως την έναρξη του αγώνα. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5 € & 30 € (VIP).

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου