ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (Σάββατο, 2/3) για την Super League. Αποθεραπεία όσοι έπαιξαν στα Γιάννινα, με τον Μίτσελ να δίνει βαρύτητα στα τελειώματα των φάσεων.
Αφήνοντας πίσω τους τη νίκη-μισή πρόκριση (0-1 με γκολ του Αμπντούν) κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη και πλέον επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος τους ο ΟΦΗ, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν το βράδυ (19:30, NS2) του Σαββάτου (2/3) για την 24η αγωνιστική της Superleague.
Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (28/2),  η οποία διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, δεν συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Απρόοπτα τραυματισμών δεν υπήρξαν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τεχνική. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο, με γρήγορη ανάπτυξη και άμεσα τελειώματα, μπροστά από τις δύο εστίες. Οι αμυνόμενοι πίεζαν διαρκώς τους παίκτες που είχαν την μπάλα, κλείνοντας τους διαδρόμους.

Την Παρασκευή (1/3) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν το πρωί (10:30) στο Ρέντη, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο της Κρήτης, για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου