ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Είχαμε συμφωνήσει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Μακελελέ»

«Είχαμε συμφωνήσει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Μακελελέ»

01/03/2013
 Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Κλοντ Μακελελέ, όταν ακόμα πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης προχώρησε ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης.

«Είχαμε συμφωνήσει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Μακελελέ»
Το παρασκήνιο μια μεταγραφής που δεν έγινε ποτέ αποκάλυψε ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης. Ο γνωστός μάνατζερ εξιστόρησε το τι έγινε και «χάλασε» η μεταγραφή του Κλοντ Μακελελέ στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όσα είπε ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»:

«Είχαμε συμφωνήσει με τον Μακελελέ επί Κόκκαλη να έρθει στον Ολυμπιακό. Είχα πάρει την υπογραφή του μεγάλου αυτού παίκτη. Την τελευταία φορά που ήταν ο Λεμονής προπονητής στον Ολυμπιακό. Πήγε ο Λεμονής στην Αγγλία συνάντησε τον Μακελελέ, ήρθε εδώ ο πατέρας του παίκτη μαζί με τον δικηγόρο του, ήμουν ο μάνατζερ του παίκτη για τη μεταγραφή, συναντηθήκαμε με τον κ. Κόκκαλη στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και να με συγχωρεί ο κ. Κόκκαλης που τα λέω, κάποτε έπρεπε να ειπωθούν.

Ενώ είχαμε συμφωνήσει με ένα ποσό πάρα πολύ μεγάλο, ήταν η μέρα Τρίτη και είχε κανονιστεί να έρθει εδώ ο παίκτης το Σάββατο να τελειώσουμε, είδε ο πατέρας του εδώ πόσο γούσταρε ο Ολυμπιακός τον Μακελελέ και του άλλαξε τα μυαλά γυρνώντας στο Λονδίνο. Με αποτέλεσμα να ζητήσει στο ήδη πολύ μεγάλο ποσό που είχε συμφωνηθεί, επιπρόσθετα 500.000 ευρώ ετησίως».

Όσο για το συμφωνηθέν ποσό; «3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για δύο χρόνια. Συν τα μπόνους πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ που έβγαιναν επιπλέον μισό εκατομμύριο το χρόνο. Όμως μετά τις νέες απαιτήσεις του παίκτη, δεν ήθελα να εκτεθώ στον Ολυμπιακό και τη ματαίωσα τη μεταγραφή. Καταλαβαίνετε τι οικονομική ζημιά ήταν για εμένα, αλλά μπροστά στην αξιοπρέπειά μου και την εντιμότητά μου δεν βάζω τίποτα. Και δεν βγήκε στις εφημερίδες, τήρησα τον λόγο μου. Μιλάμε για τεράστιο παίκτη, αρχηγός της Τσέλσι τόσα χρόνια και αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πριν. Έμενε ελεύθερος από την Τσέλσι τότε και μάλιστα όταν χάλασε η μεταγραφή με τον Ολυμπιακό, ανανέωσε με την Τσέλσι και έπαιξε ποδόσφαιρο σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν άλλα τέσσερα χρόνια».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου