ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Σπουδαίος πρεσβευτής για την Ελλάδα» (video)

«Σπουδαίος πρεσβευτής για την Ελλάδα» (video)

27/02/2013

«Σπουδαίος πρεσβευτής για την Ελλάδα» (video)

Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με τους Ρόκετς, έπαιξε άλλες δύο φορές στους τελικούς του ΝΒΑ ως ο ηγέτης των Μπλέιζερς και φυσικά ήταν μέλος της πρώτης και μοναδικής «Dream Team» του 1992 στη Βαρκελώνη. Ο Κλάιντ Ντρέξλερ είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετιμπολίστες όλων των εποχών και παράλληλα ένας μεγάλος θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη.
Σας φαντάζει υπερβολικό κι ασύνδετο; Κι όμως ο Ντρέξλερ γνωρίζει πολύ καλά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καθώς όταν ο «Kill Bill» αγωνιζόταν στο Χιούστον, ο «Glyde» ήταν σχολιαστής των αγώνων των Ρόκετς για το τηλεοπτικό δίκτυο FSN.
«Κύριος ο Σπανούλης»
«Ο Σπανούλης ήταν πολύ καλός παίκτης. Όταν έπαιξε στους Ρόκετς, όταν πραγματικά έπαιξε, τα πήγε πολύ καλά», είπε ο σπουδαίος Ντρέξλερ στο Χιούστον όπου τον συναντήσαμε και συνέχισε. «Το πρόβλημα είναι πως είχαν μια ομάδα με πολύ ταλέντο εκείνη τη χρονιά και δεν πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής. Αλλά είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα έπαιρνε μεγαλύτερο χρόνο, κι ολοένα περισσότερο. Οπότε πείτε του ότι τον χαιρετώ, ότι ήταν ένας κύριος, ένας σπουδαίος πρεσβευτής για την χώρα σας και του εύχομαι το καλύτερο».
Όταν ο Ντρέξλερ ρωτήθηκε αν ήταν ευθύνη του Σπανούλη ή του (τότε προπονητή του) Τζεφ Βαν Γκάντι που δεν «έπιασε» στους Ρόκετς, προτίμησε την διπλωματική οδό. «Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Απλά ξέρω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης».
Δείτε τις δηλώσεις του 10 φορές «All Star» για τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο ακόλουθο βίντεο.
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου