ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Αποθέωση για Ολυμπιακό και… Νέους

Αποθέωση για Ολυμπιακό και… Νέους

01/03/2013
 Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε μαζί με την ομάδα Νέων στην Κρήτη και άπαντες έτυχαν θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από φιλάθλους του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κρήτη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο αεροδρόμιο περίμενε τους «ερυθρόλευκους» μία αρκετά ευχάριστη έκπληξη, καθώς τους υποδέχτηκαν με ανθοδέσμες παιδιά των ακαδημιών, ενώ γνώρισαν και την αποθέωση περίπου 150 οπαδών.

Μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών ταξίδεψε και η ομάδα Νέων, για το παιχνίδι της με την αντίστοιχη Νέων του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την αποθέωση και οι «μικροί», λόγω της πρόκρισής τους στους «8» του Next Gen Series.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην πρώτη από της δύο νίκες που χρειάζονται για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Αποθέωση για Ολυμπιακό και… Νέους
Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Κρητικούς τον ανέτοιμο Φουστέρ, αλλά και τους Μοντέστο, Ντιακιτέ, που δεν κατάφεραν να προπονηθούν και τον Πίνο. Εκτός έμεινε και ο Λυκογιάννης, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τους Νέους στον αγώνα με την Άντερλεχτ για το Next Gen Series.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου