ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ώρα Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό

Ώρα Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/2) με την προπόνηση της Δευτέρας (25/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη.
Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος περιμένει ουσιαστικά την μαθηματική του επιβεβαίωση και ο Ολυμπιακός πλέον προετοιμάζεται για να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στον δρόμο για την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (27/2) αντιμετωπίζουν τον "Άγιαξ της Ηπείρου" σε εκτός έδρας αναμέτρηση, την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων, για τα προημιτελικά του θεσμού και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς στους "Ζωσιμάδες" με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ο Μίτσελ ετοίμασε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τεχνικής και σωστής κυκλοφορίας, όπως και τελειώματα φάσεων με επιθετική ανάπτυξη από τα άκρα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και με δίτερμα όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ ο Πάντελιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και γυμνάστηκε κανονικά.

To δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Αφήνοντας πίσω τους τη νίκη επί του Άρη με 2-1, το βράδυ της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν τη Δευτέρα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και άρχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλές ασκήσεις τεχνικής και σωστής εναλλαγής της μπάλας. Στη συνέχεια δούλεψαν και στα τελειώματα των φάσεων, με γρήγορη ανάπτυξη και σέντρες (ή παράλληλες μπαλιές) από τα πλάγια. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την τακτική.

Δεν προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής με τον Άρη, κάνοντας αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκε, αντίθετα, ο Μάρκο Πάντελιτς. Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου