ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE




Διαφορα απο SUPER LEAGUE

27/02/2013
 

 

 

 

 

 

 

 

Αίσιο τέλος με τα εισιτήρια της ΑΕΚ

26/02/2013
 Οι προσπάθειες της διοίκησης της ΑΕΚ είχαν αποτέλεσμα και εξασφαλίστηκε η τύπωση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από το απόγευμα θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Αίσιο τέλος με τα εισιτήρια της ΑΕΚ
Με τον κόσμο στο πλευρό της θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ (19:30). Οι επαφές που είχαν οι άνθρωποι της διοίκησης με την Εφορία στέφθηκαν με επιτυχία κι εξασφαλίστηκε έναντι ενός ποσού η έκδοση εισιτηρίων.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευελπιστεί πως ο κόσμος θα συρρεύσει μαζικά στο γήπεδο, καθώς-πέρα από την ώθηση που μπορεί να δώσει στην ομάδα-τα έσοδα από τον αγώνα είναι απαραίτητα για να κλείσουν κάποιες από τις πολλές τρύπες που υπάρχουν. Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να πληρωθούν οι παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 17:00, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Κυριακή 03/03, 19:30).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τo Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ώρες καταστημάτων, Δεκελείας 146, τηλ. 210-2525784.

Από αύριο, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00-17:00.

Την Κυριακή 03/03, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 2, 15, 16 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 14, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 30€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 75€ (Παιδικά 25€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Με κάθε αγορά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου στα επίσημα (75 ευρώ) παρέχεται η δυνατότητα στον φίλαθλο να προσέρχεται με το όχημά του στην Πύλη Β και με την επίδειξη του εισιτηρίου του να παρκάρει σε χώρο που θα του υποδείξουν οι security.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται από σήμερα στο Aekshop και από την Τετάρτη και στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το απόγευμα της Κυριακής, όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων».


«Επέστρεψαν τα χαμόγελα»

26/02/2013
 Νίκη ψυχολογίας ήταν για τον Πανιώνιο αυτή επί του Πανθρακικού, όπως τόνισε ο Νίκος Γιαννακόπουλος που απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να είναι κοντά στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης στα επόμενα παιχνίδια.

«Επέστρεψαν τα χαμόγελα»
«Επιτέλους επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα και τον κόσμο μετά από καιρό», τόνισε στην ιστοσελίδα «panionianea.gr» ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων». «Δύσκολη η αποστολή μας, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Νίκο, σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς.

«Με αυτή τη νίκη έχουμε αποκτήσει άλλη ψυχολογία. Σίγουρα υπήρχε αρκετό άγχος γι’ αυτό τον αγώνα, χρειαζόμασταν το "τρίποντο" και οι βαθμοί της νίκης, τους οποίους τελικά κατακτήσαμε, ήταν πολύ σημαντικοί. Τα καταφέραμε και επιτέλους επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα και τον κόσμο μετά από καιρό».

-Δύσκολη εβδομάδα για εσάς, μετά και την αποχώρηση του Ελευθερόπουλου από την τεχνική ηγεσία.

«Σίγουρα, ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, ωστόσο ο κ.Παναγόπουλος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας προσπάθησε να μας ανεβάσει το ηθικό. Κατάφερε να μας συσπειρώσει όλους, κάτι που χρειαζόμασταν μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα».

-Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Πλέον έχουμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή μας, ωστόσο θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».

-Πες μου δύο λόγια για την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

«Ο κόσμος του Πανιωνίου μας στήριξε πολύ, η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική, ώστε να πάρουμε την νίκη με τον Πανθρακικό και θέλουμε και στα επόμενα παιχνίδια να είναι κοντά μας».

Ενοχλήσεις ο Σο

26/02/2013
 Ο Χαμπίπ Σο έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, αλλά την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Αποφόρτιση για Βιτόλο.

Ενοχλήσεις ο Σο
Με το πρόβλημα του Χαμπίμπ Σο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Σενεγαλέζος πονάει στο αριστερό του γόνατο, ωστόσο δεν εκφράζεται ανησυχία και θα γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Χουχούμης, ενώ ο Τοτσέ έκανε θεραπεία, λόγω της θλάσης που έχει υποστεί. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι. Ο Βιτόλο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Φάμπρι.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και ασκήσεις έκρηξης.

Διώκονται Καραλής και ΑΕΚ

26/02/2013
 Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Γιάννη Καραλή και της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα σχόλια που έκαναν για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Διώκονται Καραλής και ΑΕΚ
Εξηγήσεις για τα σχόλια που έκαναν κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Πλατανιά θα κληθούν να δώσουν ο Γιάννης Καραλής και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο νεαρός άσος μετά το ματς είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook «… είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με την ιστορία της ΑΕΚ και την ψυχολογία μας. Είδα το ριπλέι 100 φορές και φαίνεται ότι βουτάει επάνω μου. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι επικίνδυνος και αδίστακτος».

Παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως για τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του Καραλή, εκφράστηκαν από τον Έβαλντ Λίνεν, τον Χρήστο Κωστή και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Ιωάννη Καραλή και της ΠΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις εναντίον θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου».

Στη διάθεση του Δώνη ο Φωτάκης

26/02/2013  
Κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στη διάθεση του Δώνη ο Φωτάκης
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιώργος Φωτάκης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά» και τέθηκε στη διάθεση του 44χρονου προπονητή για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο διεθνής χαφ ταλαιπωρούταν από οσφυαλγία περίπου δύο μήνες και όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδική θεραπεία για να την ξεπεράσει.

Ο Φωτάκης προπονήθηκε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, όπως και ο Λίαμ Λόρενς και ο Κώστας Κατσουράνης. Οι εξετάσεις που είχαν υποβληθεί οι δύο παίκτες ήταν «καθαρές» και αναμενόταν να επιστρέψουν στις προπονήσεις των Θεσσαλονικέων.

Από την πλευρά τους, ο Σεκού Ολίσε και ο Κώστας Σταφυλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γεωργιάδης και ο Κατσικάς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική με διάφορες ασκήσεις και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν οικογενειακό «διπλό».

Στις ασκήσεις τακτικής οι ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα, ενώ κατά τη διάρκεια του «διπλού» ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα με διαφορετικά πρόσωπα ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Άσχημα νέα για Κατσικά

26/02/2013
 Σχεδόν έναν μήνα θα μείνει στα… πιτς ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο.

Άσχημα νέα για Κατσικά
Θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο 23χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στην κυριακάτικη προπόνηση κατά τη διάρκεια ασκήσεων με τελειώματα, όταν είχε κλωτσήσει στον «αέρα».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Θεσσαλονικέων, ο νεαρός παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να μπορέσει να επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις της ομάδας.

ΑΕΚ… κατακίτρινη!

26/02/2013
 Δεν της φτάνουν οι τραυματισμοί, η ΑΕΚ ταλαιπωρείται και από… κίτρινο πυρετό. Η ετυμηγορία των διαιτητών ότι η «Ένωση» είναι η τρίτη πιο «βρώμικη» ομάδα έχει φέρει επτά παίκτες της στο όριο καρτών.

ΑΕΚ… κατακίτρινη!
Με την ήττα στα Χανιά η ΑΕΚ έχασε έδαφος στην κανονική βαθμολογία. Με τις τέσσερις κίτρινες που εισέπραξε (και) εκεί όμως, εξακολουθεί να κάνει… πρωταθλητισμό στις κάρτες.

Το γεγονός λοιπόν ότι η «Ένωση» είναι τρίτη στη σχετική κατηγορία (με 79 κίτρινες είναι πίσω μονάχα από τον Άρη που έχει 90 και την Ξάνθη που έχει 80) έχει επιπτώσεις που ήδη φαίνονται και κάποιες που είναι… στο τσακ να φανούν.

Έτσι, η ΑΕΚ δεν μπορεί ήδη να υπολογίζει -λόγω καρτών- στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τους Φούντα και Μητρόπουλο αντίστοιχα. Και το κυριότερο έχει επτά παίκτες στο όριο:

Τους Κουτρουμπή, Φέτση, Κορδέρο, Φούντα -που έχουν από έξι κίτρινες και στην επόμενη που θα δεχθούν θα χάσουν δυο από τα τέσσερα προσεχή ματς. Και τους Γκερέιρο, Φουρτάδο και Αρκούδα -που έχουν από τρεις και με μια ακόμα θα λείψουν σε ένα από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Δεν ΠΑΣ… Γιάννενα με Τάτο

26/02/2013
 Χωρίς τον Ανδρέα Τάτο θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Δεν ΠΑΣ… Γιάννενα με Τάτο
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο Ανδρέας Τάτος.

Το τεχνικό τιμ των «κίτρινων» αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (16/3 - 17:15), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

* Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ρεπό, ενώ το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.

Το πλάνο εξόφλησης του Σαββίδη

26/02/2013
 Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και μια από τις προτεραιότητές του είναι να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στους οποίους εκκρεμούν δεδουλευμένα από την περσινή χρονιά.

Το πλάνο εξόφλησης του Σαββίδη
Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ έκανε γνωστή τη διάθεσή του να απαλλάξει τον σύλλογο από χρέη.

Είτε αυτά αφορούν τα παγωμένα χρέη προς το Δημόσιο (θέμα για το οποίο έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την οριστική επίλυσή του), είτε για οποιαδήποτε άλλη υποχρέωσή του. Όπως τα δεδουλευμένα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη χρονιά.

O μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» έχοντας επίσης υπόψη του ότι έχουν προηγηθεί διακανονισμοί, οι οποίοι μάλιστα δεν τηρήθηκαν, είχε συνάντηση μαζί τους προκειμένου να τους προτείνει ένα πλάνο εξόφλησης. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, πρότεινε εξόφληση με «ψαλίδισμα» των οφειλομένων τους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν έδωσαν απάντηση, αλλά η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μέσω του Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Καταδικάζει και η ΕΣΗΕΑ

26/02/2013
 Μετά τον ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ τοποθετήθηκε για την επίθεση στον Δημήτρη Τομαρά.

Καταδικάζει και η ΕΣΗΕΑ
Με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος του gazzetta.gr Δημήτρης Τομαρας μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «gazzetta.gr» και μέλος του ΠΣΑΤ Δημήτρης Τομαράς, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης την προηγούμενη Κυριακή, καθώς κατευθύνονταν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία στην Αίθουσα Τύπου.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, σύμφωνα με τις πρακτικές του υποκόσμου, που έχει εισχωρήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μοναδικός τους στόχος η τρομοκράτηση των αθλητικών συντακτών, η φίμωσή τους και το χειρότερο, η αυτολογοκρισία.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιες ενέργειες. Έχουμε καταγγείλει και στο παρελθόν τις μεγάλες ευθύνες της Πολιτείας, η οποία δεν συλλαμβάνει τους δράστες αλλά και την ευθύνη που έχουν οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια Αρχή, που δεν παρέχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας στους αθλητικούς συντάκτες στα γήπεδα της χώρας.

Οι καταγγελίες μας, όμως, δεν εισακούγονται και τα κρούσματα βίας συνεχίζονται, είναι τόσα δε πολλά που τα συνοδεύει η απάθεια πλέον, μετατρέποντας έτσι τους αθλητικούς χώρους σε αρένες.

Οι πράξεις βίας, όμως, δεν ταιριάζουν σε ευνομούμενη και αναπτυγμένη χώρα. Υποβαθμίζουν τόσο το ποδοσφαιρικό προϊόν όσο και την εικόνα της χώρας μας. Ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους και ας αναλάβουν πρωτοβουλίες για την πάταξη των φαινομένων βίας, πριν τα γεγονότα μας ξεπεράσουν. Καταδικάζουμε τους τραμπούκους που χτύπησαν τον συνάδελφο και κρούουμε τον κώδωνα στους ηθικούς αυτουργούς για άλλη μια φορά.

Με την ίδια... συνταγή

26/02/2013
 Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ελπίζει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Ίδιο σχήμα με την Κέρκυρα θα παρατάξει στην Τούμπα (28/2) ο Γιώργος Δώνης.

Με την ίδια... συνταγή
Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους Βοιωτούς, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τον αγώνα με την Κέρκυρα (3-1) και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει σχήμα με τερματοφύλακα τον Ιτάνζ, δεξιά στην άμυνα τον Αποστολόπουλο, αριστερά τον Λίνο, στόπερ τους Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Λάζαρ, Γκαρσία, αριστερά τον Καμαρά, δεξιά τον Σαλπιγγίδη και τον Λόρενς πίσω από τον Αθανασιάδη στην επίθεση.

Ο Φωτάκης ανέβασε ρυθμούς, αλλά λόγω του ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Σταφυλίδης, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε και Χακόμπο.

Η 18μελής αποστολή: Ιτάνζ, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ.

Θέλει να πάθουν… Αλτσχάιμερ

26/02/2013
 Να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προπόνηση της Τρίτης (26/2).

Θέλει να πάθουν… Αλτσχάιμερ
Το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχουν στρέψει όλοι στο «στρατόπεδο» της Ξάνθης, μετά την εντός έδρας ήττα απέναντι στη Βέροια.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προπόνηση της Τρίτης (26/2) ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους την ήττα τους από τη Βέροια και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, προκειμένου να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα απέναντι στους Βοιωτούς.

Παράλληλα, η μαγνητική στην οποία επιβλήθηκε ο Σπύρος Βάλλας έδειξε πως έχει τράβημα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις προπονήσεις του συλλόγου για το επόμενο διάστημα.

Τώρα όσον στην προπόνηση της Τρίτης (26/2) ο Ουζουνίδης έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αφού ο αγωνιστικός χώρος του προπονητηρίου ήταν ακατάλληλος, λόγω βροχόπτωσης.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντιέ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Βοιωτούς, ενώ από τέσσερις κίτρινες κάρτες έχουν οι Φλίσκας και Μαρίν που θα χάσουν τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Μαχλάς: «Μαζί στα καλά και στα δύσκολα»

26/02/2013
 Το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ έστειλε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του κρητικού συλλόγου, Νίκος Μαχλάς.

Μαχλάς: «Μαζί στα καλά και στα δύσκολα»
Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει γνωρίσει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα από ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Παναθηναϊκό το κλίμα, όπως είναι φυσικό, είναι βαρύ τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στις τάξεις των φιλάθλων.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου του Ηρακλείου, Νίκος Μαχλάς, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Μαχλά στην σελίδα του στο facebook:


«Θέλω και πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας ότι δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από εσάς. Μαζί στα καλά, μαζί στα δύσκολα. Μαζί όμως, στα ακόμα καλύτερα που θα έρθουν για την ομάδα μας. Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ εύκολα για τον ΟΦΗ, όμως όλοι μαζί μπορούμε πολλά!».

Όλα καλά με τον Καστέλς

26/02/2013
 Σε πετυχημένη εγχείρηση υποβλήθηκε την Τρίτη ο Κριστιάν Καστέλς του Πλατανιά, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλα καλά με τον Καστέλς
Ο Κρίστιαν Καστέλς υποβλήθηκε την Τρίτη σε εγχείρηση αποκατάστασης τένοντα στον τετρακέφαλο, ενώ η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πλέον θα πάρει εξιτήριο και θα ξεκινήσει συντηρητική αγωγή και αποθεραπεία.

Στα υπόλοιπα θέματα οι Κάλαϊτζιτς και Μαραγκουδάκης έκαναν μαγνητικές στις οποίες όμως δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα, όμως είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη.

Σημάδια… παιχταρά από Φιγκερόα

26/02/2013
 Θετικότατες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που αφήνει ο Φιγκερόα στους συμπαίκτες του στην Παιανία. «Κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις με ή χωρίς την μπάλα», είναι μερικά εξ όσων ακούγονται για τον Αργεντινό!

Σημάδια… παιχταρά από Φιγκερόα
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε πριν από 3 εβδομάδες τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, αψηφώντας το γεγονός πως ο Αργεντινός είχε να προπονηθεί από τις 28 Οκτώβρη που τραυματίστηκε. Οι υπολογισμοί του ιατρικού τιμ έλεγαν πως ο παλιός άσος των Ρίβερ και Μπόκα χρειάζεται 4-6 εβδομάδες για να μπει σε κανονικό ρυθμό, αλλά ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έχει σπάσει τα… κοντέρ, μιας και είναι ήδη έτοιμος.

Για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο Φιγκερόα έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και εάν πάει έτσι μέχρι τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που ο Τοτσέ θα είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού για τα επόμενα 2-3 παιχνίδια. Στο ματς με την «Ένωση» εκτός απροόπτου βασικός θα ξεκινήσει ο Φορναρόλι με τον Αργεντινό να περιμένει μήπως και βρίσκεται στην 18άδα και πάρει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής.

Οι συμπαίκτες του πάντως, στάζουν… μέλι για τον Φιγκερόα, αφού στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε πως: «Κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις με αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι αρκετά κοτρολαρισμένος ποδοσφαιριστής και έχει αίσθηση του χώρου που κινείται». Έχει με λίγα λόγια, όλα τα στοιχεία… παιχταρά. Το μόνο που απομένει, είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να βρει τον ρυθμό του και να αποκτήσει περισσότερη φυσική κατάσταση ούτως ώστε σε 2 εβδομάδες να είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει ακόμη και από το πρώτο λεπτό.

«Λάθος να δώσει εισιτήρια στον Άρη»

26/02/2013
 Αντίθετοι με το να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας, είναι οι οργανωμένοι της ομάδας της Ημαθίας.

«Λάθος να δώσει εισιτήρια στον Άρη»
Το παιχνίδι της ερχόμενης ανάμεσα στη Βέροια και τον Άρη είναι «ζωής και θανάτου» τόσο για τους γηπεδούχους όσο και τους φιλοξενούμενους. Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν ήδη αίτημα για την αγορά 5.000 εισιτηρίων για την αναμέτρηση, όμως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Ημαθίας έχουν τις ενστάσεις τους.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν τονίζουν πως θα είναι λάθος της διοίκησης να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, αφού είναι σημαντικό για την ομάδα τους να βρεθούν στο γήπεδο και να την ενισχύσουν στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ - Άρη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Πρόταση μας προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχοντας διαβάσει και το αλαζονικό αίτημα της ΠΑΕ Άρης όπου ζητεί 5.000 εισιτήρια είναι όχι μόνο να απορρίψει το αίτημα τους αυτό, αλλά να μην χορηγηθεί ούτε μισό εισιτήριο.

Ο πρόεδρος της ομάδος πρέπει να θέσει το «αίσθημα» πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Θα είναι ολέθριο το λάθος να δοθούν τόσα πολλά εισιτήρια στον αντίπαλο, καθώς και υλικές ζημιές μπορεί να προκαλέσει αλλά και βαθμολογικές. Από την άλλη πλευρά ο Βεροιώτης φίλαθλος καλείται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, να το γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα σε ένα τρίποντο σωτηρίας!

- Δε σ' αφήσαμε μόνη σου ποτέ! FORZA ΒΕΡΟΙΑ».

«Στράβωσαν» με Λίνεν

26/02/2013
 Την ενόχληση των Κατίδη και Μπουγαΐδη προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε –προσωπικά για εκείνους- ο Έβαλντ Λίνεν. Συνάντηση με τον Δημητρέλο ζήτησε ο εκπρόσωπός τους.

«Στράβωσαν» με Λίνεν
Ένα βήμα παραπέρα πήγαν οι μουρμούρες που υπάρχουν από παίκτες της ΑΕΚ για τον Έβαλντ Λίνεν.

Οι δηλώσεις του Γερμανού στην «Ώρα των σπορ», στις οποίες αναφέρθηκε ονομαστικά στους Μπουγαΐδη και Κατίδη δεν ήχησαν καλά, όπως είναι φυσικό, στ’ αυτιά των δυο παικτών.

Κι αυτό διότι για τον μεν πρώτο είπε ότι «στη φάση του πρώτου γκολ του Πλατανιά ήταν πολύ κοντά, όμως δεν πήγε ποτέ πάνω στον παίκτη με αποφασιστικότητα», για τον δε Κατίδη είπε πως «έγινε μία εξαιρετική συνεργασία στο τέλος ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές, η μπάλα του στρώθηκε κι εκείνος σούταρε σαν 16 χρονών μωρό».

Κι επειδή οι συγκεκριμένες δηλώσεις προφανώς δεν είναι το μόνο παράπονο που έχουν από τον προπονητή τους (ο Μπουγαΐδης ήταν για καιρό εξαφανισμένος πριν καθιερωθεί λόγω απουσιών στην ενδεκάδα και ο Κατίδης δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής) ο εκπρόσωπός τους, Θεόφιλος Καρασαββίδης, ζήτησε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Σε αυτή θα τεθεί υπόψη η θέση των δυο παικτών πως νιώθουν εκτεθειμένοι από τον προπονητή τους. Αναμένεται να φανεί, δε, αν και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις συζητήσεις που ήδη έχουν γίνει στην περίπτωση του Μπουγαΐδη για ανανέωση του συμβολαίου του -θέμα που αναπόφευκτα θα συζητηθεί επίσης σήμερα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πρόβλημα με Κουτσόπουλο

26/02/2013
 Αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

Πρόβλημα με Κουτσόπουλο
Πρόβλημα με τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο προέκυψε στον Λεβαδειακό, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο έμπειρος παίκτης στην προπόνηση της Τρίτης (26/2) αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκειά της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από αυτήν. Έτσι, η συμμετοχή του απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» θα κριθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη (27/2).

Κατά τα άλλα ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιώργος Παράσχος, έβαλε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική αρχικά, ενώ στη συνέχεια τους είδε να παίζουν οικογενειακό δίτερμα.

Χάνει την Ξάνθη ο Ταυλαρίδης

26/02/2013
 Στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα εκτίσει την ποινή του ο Στάθης Ταυλαρίδης του Ατρόμητου.

Χάνει την Ξάνθη ο Ταυλαρίδης
Ο Στάθης Ταυλαρίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έτσι, έπρεπε να αποφασιστεί από ποιο παιχνίδι θα απουσιάσει.

Έτσι, η τεχνική ηγεσία και ο Νίκος Αναστόπουλος, αποφάσισαν να απουσιάσει από την αναμέτρηση της Ξάνθης για την 27η αγωνιστική.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν, ενώ από την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και ο Κούτσι, ο οποίος ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Στην Τούμπα… μισός ο Πανιώνιος

26/02/2013
 Με τουλάχιστον τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος.

Στην Τούμπα… μισός ο Πανιώνιος
Αυλωνίτης, Ρόκας και Σάμαρης συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Κάτι που σημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει ήδη αρκετούς «πονοκεφάλους» για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Από την άλλη, η προπόνηση της Τρίτης είχε και ένα θετικό.

Αυτό ακούει στο όνομα, Αλέξανδρος Κούρος, καθώς ο άσος του «Ιστορικού» συμμετείχε στο πρόγραμμα για πρώτη φορά, μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον ΟΦΗ. Βέβαια, ακόμη είναι αβέβαιο το κατά πόσο θα κριθεί έτοιμος να συνεισφέρει τις υπηρεσίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, λόγω της μεγάλης απουσίας του.

Θα το παλέψει για Ολυμπιακό ο Βλάχος

26/02/2013
 Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Θα το παλέψει για Ολυμπιακό ο Βλάχος
Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει περίπτωση να το προλάβει. Σ’ εκείνο με τον Ολυμπιακό ώστόσο -ακόμα κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του- ο Βαλεντίνος Βλάχος θα το παλέψει να είναι παρών.

Ο νεαρός μπακ συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία που ξεκίνησε για τη θλάση στον δικέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Το ίδιο θα κάνει και την Τετάρτη (όταν και θα ξαναβρεθει στο Ιατρικό Κέντρο), ενώ γενικώς η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ.

Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί λοιπόν η θεραπεία -και παρόλο που οι γιατροί δεν θα ρισκάρουν πιθανή επίστροφή του με κίνδυνο υποτροπής- ο Βλάχος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Μαυρία η Άντερλεχτ

26/02/2013
 Σκάουτερ της βελγικής Άντερλεχτ, ήταν στο ματς με τον ΟΦΗ για να «τσεκάρουν» τον Μαυρία και σύμφωνά με Μέσα της χώρας, οι σημειώσεις τους έπεισαν τους Βέλγους να κάνουν πρόταση 2εκ. € στον Παναθηναϊκό

Δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Μαυρία η Άντερλεχτ
Η Άντερλεχτ «τσέκαρε» τον Χάρη Μαυρία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και σύμφωνα με βελγικά Μέσα, ετοιμάζει πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ για τον μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού». Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, «La Demiere Heure» αναφέρει πως οι σκάουτερ των πρωταθλητών Βελγίου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα προσόντα του διεθνή άσου και τα αφεντικά του συλλόγου είναι έτοιμα να δώσουν το ποσό που αναφέραμε.

Βέβαια, εκτός του ότι η Άντερλεχτ δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μαυρία, ο Παναθηναϊκός για αυτό το ποσό αποκλείεται να ενδώσει, παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός «πιάνει» περισσότερα στην αγορά από τα 2 εκ. €. Άρα, αυτό που κρατάμε, ουσιαστικά είναι πως και η Άντερλεχτ μπήκε στη… λίστα με τους ενδιαφερόμενους.

Και η Λιλ στο «παιχνίδι» για Σκόνδρα

26/02/201
 Ο… χορός της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα έχει ανοίξει για τα καλά. Και η γαλλική Λιλ έχει βάλει στην λίστα της τον νεαρό άσο και όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «θερμό».

Και η Λιλ στο «παιχνίδι» για Σκόνδρα3
Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ένα από τα hot ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός του Ατρόμητου έχει «προσελκύσει» πολλά βλέμματα από ομάδες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Το όνομά του έχει γραφτεί αρκετές φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ ομάδες από Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία και τώρα Γαλλία έχουν ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουν. Τελευταία που προστέθηκε στην… ουρά για την αγορά του, είναι η Λιλ, η οποία, ειδικά μετά την πώληση του Ματιέ Ντεμπισί στην Νιούκαστλ, βρίσκεται σε ανατήζηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.mercato365.com άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» της Γαλλίας βρέθηκε στο Περιστέρι και είδε την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον παίκτη. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται… μάλλον δεδομένο πως θα φτάσουν στα γραφεία των «κυανόλευκων» προτάσεις για την πώληση του νεαρού αρχηγού της ομάδας τω Δυτικών Προαστίων.

Μόνο πρόβλημα ο Φεγκρούς

26/02/2013
 Ο αγώνας της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται στο επίκεντρο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόνο πρόβλημα ο Φεγκρούς
Έτσι, στο πλαίσιο αυτής της αναμέτρησης, συνεχίστηκε την Τρίτη στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία του «Αγιαξ της Ηπείρου». Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστόπουλου δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Καρίμ Φεγκρούς, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη προπόνηση μυϊκής τόνωσης και θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία, στη συνέχεια, θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Τέσσερεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Μιχαήλ και Βίλα και ο κ. Χριστόπουλος αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι δίνεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων «πακέτο», για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και τον αγώνα πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής με τους Αρκάδες, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τιμές εισιτηρίων «πακέτου» αναλυτικά:

Θύρα 3VIP : 40 €
Θύρες 3-4 & 6: 35 €
Θύρα 9: 30 €
Θύρες 10 & 11: 20 €

Σβήνει η φωτιά…

26/02/2013
 Εν τη γενέσει της αποπειράθηκε να σβηστεί η φωτιά που πήγε ν’ ανάψει με τις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν για τους Κατίδη-Μπουγαΐδη. Σε ήρεμους τόνους η συζήτηση του εκπροσώπου τους με τον Δημητρέλο.

Σβήνει η φωτιά…
Προσπάθεια να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν για τους Κατίδη και Μπουγαΐδη έγινε στην ΑΕΚ.

Στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο εκπρόσωπός τους, Θεόφιλος Καρασαββίδης εξέφρασε τα παράπονα τους και σημείωσε πως η δημόσια κριτική για τις εμφανίσεις τους δεν βοηθάει ούτε την ομάδα, ούτε τους ίδιους.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης», από την πλευρά του, διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους δυο παίκτες -αντίθετα τους αντιμετωπίζει ως δυο σημαντικά περιουσιακά του στοιχεία.

Δεχόμενος, δε, την ενόχλησή τους για τις δηλώσεις του Λίνεν (αλλά και τις απορίες του Καρασαββίδη για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής των Παυλή και Σταματή), τόνισε πως θα συζητήσει και ο ίδιος τα συγκεκριμένα θέματα με τον προπονητή σε συνάντηση που θα έχει μαζί του την Τετάρτη.

Όσο για το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Μπουγαΐδη και Βλάχου -το οποίο επίσης συζητήθηκε- συμφωνήθηκε ότι οι τωρινές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να τεθεί επί τάπητος.

Δεδομένης λοιπόν της διοικητικής αβεβαιότητας και της αδυναμίας της νυν διοίκησης να δόσει προκαταβολές ή να παρέχει κάποιο άλλο οικονομικό δέλεαρ, αποφασίστηκε το ζήτημα να μεταφερθεί για το καλοκαίρι.

Τελειώνει με τις παλιές υποθέσεις

26/02/2013
 Σε συμφωνία με έντεκα παίκτες, στους οποίους οφείλονται χρήματα ήρθε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η αποπληρωμή τους.

Τελειώνει με τις παλιές υποθέσεις
Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τους παίκτες στους οποίους η ΠΑΕ χρωστάει χρήματα από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου, μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, ήρθε σε συμφωνία με τους Κατσικογιάννη, Κιάσσο, Αγρίτη, Ψωμά, Μπερτίν, Σφακιανάκη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ρούσεφ, Κασμερίδη και Πίτσο σχετικά με την δοσοποίηση των παλαιότερων οφειλών του ΟΦΗ απέναντί τους.

Μάλιστα, ο Πουλινάκης είχε προφορική συμφωνία και με τους Ουκάρ, Παπουλή, Καμπάνταη, Βεζυρίδη και Ξενοδόχοφ, η οποία θα επισημοποιηθεί την Τετάρτη. Ωστόσο, το επόμενο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα έχει επαφές και με άλλους παίκτες.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως ο αριθμός των δόσεων και το ύψος των χρημάτων διαφέρουν, αφού η οφειλή σε κάθε παίκτη είναι διαφορετική.

Μόνο ένα ερωτηματικό

26/02/2013
 Εκτός απροόπτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Λεβαδειακό με την ίδια ενδεκάδα όπως και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τούμπα. Μοναδικό ερωτηματικό ο Λόρενς.

Μόνο ένα ερωτηματικό
Αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι την Πέμπτη ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καμία αμφιβολία για τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσει απέναντι στον Λεβαδειακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά για του Κυπέλλου.

Θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμα που παρέταξε απέναντι στην Κέρκυρα για το πρωτάθλημα.

Πώς μπορούν να αλλάξουν τα πλάνα του; Αν για παράδειγμα ο Λόρενς παραπονεθεί -όπως σήμερα- για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Έλληνας τεχνικό φαίνεται να υπολογίζει τον Κωνσταντινίδη για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Η φυσική του θέση είναι στην άμυνα, αλλά ο 43χρονος θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο. Αν φυσικά χρειαστεί να του ανατεθεί τέτοια αποστολή.

Προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Βερόν

26/02/2013
 Το «παρών» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα δώσει ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ματίας Βερόν, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (26/2).

Προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Βερόν
Τα πλάνα του με τον αρχηγό του ΟΦΗ, Ματίας Βερόν, μπορεί να καταστρώνει ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Πετράκης, για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μέσος την Τρίτη (26/2) έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι θα δώσει το «παρών» κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Στον αντίποδα δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος ο Μανώλης Μονιάκης. Ο 25χρονος αριστερός μπακ και στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό, όμως η συμμετοχή του απέναντι στον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης το πρωί, ενώ το απόγευμα έδωσαν βάρος στην τακτική.

Κάτι… κινείται με Φυτανίδη

26/02/2013
 Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με τις οποίες ο Σωκράτης Φυτανίδης του Ατρόμητου, είναι πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στην ουκρανική Τσερνομόρετς.

Κάτι… κινείται με Φυτανίδη
Το συμβόλαιο του Σωκράτη Φυτανίδη με τον Ατρόμητο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο έμπειρος αμυντικός θα μπορούσε να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την Τρίτη αναπτύχθηκε μια φημολογία σύμφωνα με την οποία ο έμπειρος αμυντικός θα ήταν κοντά σε συμφωνία με την Τσερνομόρετς της Ουκρανίας.

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης της ομάδας των Δυτικών Προαστίων βρίσκεται στην Ελλάδα, όμως ο εκπρόσωπός του διαπραγματεύεται με τους Ουκρανούς. Μάλιστα, σε περίπτωση που έρθει σε συμφωνία με την Τσερνομόρετς τότε ο «Φύτα» θα μαζέψει τα πράγματά του και θα μετακομίσει άμεσα στην Ουκρανία, αφού την Παρασκευή ξεκινάει το πρωτάθλημα της χώρας με την Τσερνομόρετς να παίζει την Κυριακή με την Βάρσκλα Πολτάβα.

Επίσης, είναι δεδομένο, πως σε περίπτωση συμφωνίας των δύο πλευρών για άμεση μετακίνηση, ποσό θα λάβει και ο Ατρόμητος, ο οποίος θα προτιμήσει να τον παραχωρήσει τώρα παρά να χάσει τον παίκτη ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, με τον παίκτη και τον Ατρόμητο να περιμένουν στο ακουστικό τους για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ραντεβού για την επιστροφή στη Λεωφόρο

27/02/2013
 Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει πιθανότατα το ραντεβού Αλαφούζου-Μακρόπουλου για το θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ραντεβού για την επιστροφή στη Λεωφόρο
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη το μεσημέρι το ραντεβού εκείνο που αναμενόταν ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνη για την παραχώρηση και χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «πράσινων» επικοινώνησε με το «αφεντικό» του Ερασιτέχνη ώστε να οριστικοποιηθεί το ραντεβού που εκκρεμούσε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το αισιόδοξο σενάριο και επικρατέστερο, αναφέρει ότι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τίποτα που δικαιούται ο Ερασιτέχνης να πάει… χαμένο, θα αντιληφθεί τις οικονομικές δυσκολίες της ΠΑΕ και έτσι θα υπογραφεί το συμφωνητικό.

Όλα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη και αφού ολοκληρωθεί το ραντεβού των δύο ανδρών.

Σκέψεις για Χριστόπουλο στην ΑΕΚ

27/02/2013
 Θετική άποψη για τον Γιάννη Χριστόπουλο έχουν στην ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του εξετάζεται για το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα ο Λίνεν, αφού η διοίκηση είναι ενοχλημένη μαζί του.

Σκέψεις για Χριστόπουλο στην ΑΕΚ
Την ενόχληση της διοίκησης της ΑΕΚ έχει προκαλέσει η συμπεριφορά και η μεθοδολογία του Έβαλντ Λίνεν.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα (27/02) η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, στην Ένωση εξετάζουν το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν άμεσα τον Γερμανό τεχνικό!

Ωστόσο, θέλουν πρώτα να περάσουν τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός, όπως και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βέροια, και ύστερα θα ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Ωστόσο, οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – φέρονται να έχουν καταλήξει ήδη στον διάδοχο του Λίνεν για τη νέα περίοδο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χριστόπουλος, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα και αν πάνε όλα καλά οι Ηπειρώτες θα συμμετάσχουν στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν έρθει σε επαφή ακόμα με τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος προπονούσε την ομάδα U17 του συλλόγου την περίοδο 2006/07.

Συνάντηση Δημητρέλου-Λίνεν

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη χθεσινή συνάντηση του μάνατζερ του Μπουγαΐδη και του Κατίδη, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει σήμερα συνάντηση με τον Λίνεν για να μπει τέλος σε ένα θέμα που πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα εκ του μηδενός στην ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, κάποιοι θεωρούν ότι ευθύνη για το τελευταίο συμβάν φέρει και η διοίκηση, αφού έπρεπε να είχε μιλήσει νωρίτερα στον Γερμανό που άσκησε δημόσια κριτική σε νεαρούς παίκτες που προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες να σηκώσουν το βάρος και, εκτός των άλλων, αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Τα... βρίσκουν και ψάχνουν

27/02/2013
 Αισιοδοξία για την υπογραφή των διακανονισμών με νυν και πρώην παίκτες της ομάδας επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Αφού τα βρουν με τους ποδοσφαιριστές, οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν και 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα... βρίσκουν και ψάχνουν
Στην πραγματικότητα πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα βήματα που χρειάζονται προκειμένου να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός ένα… χαρτί γεμάτο από τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, το οποίο θα κατατεθεί στην ΕΠΟ και θα βεβαιώνει πως οι οφειλές προς αυτούς έχουν διακανονιστεί.

Στην Παιανία βρέθηκε άνθρωπος του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ με έγγραφα που περιείχαν καταγεγραμμένες τις οφειλές και υπάρχει αισιοδοξία πως οι παίκτες θα συμφωνήσουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, η διοίκηση θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ώστε να καλύψει αυτές τις υποχρεώσεις και κατόπιν να πέσουν και οι απαραίτητες υπογραφές.

Εκτός από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας και το έγγραφο πιστοποίησης των οφειλών, αντίστοιχες επαφές πραγματοποιούνται και με άλλους που πέρασαν παλιότερα από την ομάδα.

Σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις ενδεχομένως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, όπως αναφέρει και η εφημερίδα SportDay.

Το μόνο βέβαιο είναι πως στο «τριφύλλι», εξωαγωνιστικά τουλάχιστον, όλα κινούνται σε ρυθμούς αδειοδότησης, αφού εκτός από το «OK» της ΕΠΟ οι «πράσινοι» βρίσκονται ουσιαστικά στο μικροσκόπιο της UEFA προκειμένου να λάβουν μέχρι το τέλος Μαρτίου το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Με τον δικό του τρόπο…

27/02/2013
 «Κούρεμα» της τάξεως του 20-25% στα οφειλόμενα, με την άμεση εξόφλησή τους όμως, πρότεινε ο Ιβάν Σαββίδης σε τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ.

Με τον δικό του τρόπο…
Κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν και αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πρότεινε την άμεση εξόφλησή τους, όμως με κάποια μείωση τον ποσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η μείωση αγγίζει το 20-25%, αλλά δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να πάρουν ρευστό κι άμεσα.

Δηλαδή, χωρίς να μπουν στη διαδικασία της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που επεξεργάζονται Λίγκα - ΕΠΟ - ΠΣΑΠ και να αποπληρωθούν οι οφειλές σε 45 δόσεις.

Ο ομογενής επιχειρηματίας συναντήθηκε με τέσσερις παίκτες (Αθανασιάδη, Έτο, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη) και η συζήτησή έγινε σε πολύ καλό κλιμα. Μάλιστα, ο Σαββίδης εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία για διάκριση του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο (να κατακτήσει το τρόπαιο) και στα πλέι οφ (πρωτιά).

Ολοι συνειδητοποίησαν ότι η αγωνιστική επιτυχία κατέχει κυρίαρχη θέση στο μυαλό του, προκειμένου να φέρει ξανά τους φιλάθλους πίσω στο γήπεδο.

Δεν έρχονται οι Ρώσοι

27/02/2013
 Πολύ δύσκολο (έως απίθανο) θεωρούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση ρωσικής ομάδας για την απόκτηση του Κουΐνσι.

Δεν έρχονται οι Ρώσοι
Στο «τριφύλλι» υπάρχει απογοήτευση για την παρουσία και την προσφορά του Κουΐνσι, ενός παίκτη που έγινε μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Έτσι όταν… αχνοφάνηκε ενδιαφέρον ρωσικής ομάδας, γεννήθηκε η προσδοκία παραχώρησής του.

Κάτι τέτοιο πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα κι έτσι ο Γκανέζος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο εξωτερικό και όλα δείχνουν πως παραμένει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα υπάρξει νέα συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του στους «πράσινους».

Τα δέκα «αγκάθια» των διακανονισμών

27/02/2013
 Μέσα σε ένα μήνα καλούνται οι άνθρωποι του Άρη να φτάσουν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα και ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν δημιουργήσει ισχυρό… πονοκέφαλο.

Τα δέκα «αγκάθια» των διακανονισμών
Μάλιστα, από τον ΠΣΑΠ και μέσω του προέδρου του Κώστα Πούλιου, δόθηκε «πράσινο φως» πως ο διακανονισμός των οφειλών μπορεί να ξεπερνά και τις 45 δόσεις που προβλέπει το ποδοσφαιρικό «μνημόνιο».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay το συνολικό ποσό που καλούνται να διακανονίσουν οι «κίτρινοι» αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ μαζί με τις ρήτρες. Κλασικό παράδειγμα είναι αυτό του Σηφάκη στον οποίο επιδικάστηκαν 988.000 ευρώ ενώ τα δεδουλευμένα του δεν ξεπερνούν τις 188 χιλιάδες!

Αναλυτικά οι δέκα περιπτώσεις:


Καστίγιο 1.125.000
Νέτο 1.000.000
Σηφάκης 988.000
Φατί 835.000
Γκαρσία 750.000
Καπετάνος 629.000
Σανκαρέ 515.000
Τόχα 373.000
Ντίκο 350.000
Κουλουχέρης 270.000


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου