ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Θα «πληρώσει» ο Πίνο

Θα «πληρώσει» ο Πίνο

25/02/2013
 Σε… καραντίνα αναμένεται να μπει ο Πίνο, ο οποίος θα «πληρώσει» για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά μετά το δεύτερο πειθαρχικό του παράπτωμα το περασμένο Σάββατο.

Θα «πληρώσει» ο Πίνο
Τις συνέπειες της συμπεριφοράς του θα υποστεί ο Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται περίπου δύο μήνες στις τάξεις του Ολυμπιακού και, όμως, έχει καταφέρει να υποπέσει σε δύο πειθαρχικά παραπτώματα σε αυτό το διάστημα.

Το Σάββατο δεν πήγε χωρίς καμία δικαιολογία στην προπόνηση εν όψει του αγώνα με τον Άρη και ο Μίτσελ τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως «δεν είχε άδεια να λείψει, αλλά είναι κάτι που θα το λύσει πολύ σύντομα η διοίκηση».

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά και ο Ισπανός τεχνικός του απαγόρεψε να συμμετέχει στις προπονήσεις, ενώ πιθανότατα σήμερα θα μιλήσει μαζί του για να ακούσει την απολογία του.

Ο 26χρονος παίκτης αναμένεται να προπονείται μόνος του τις επόμενες μέρες, μία άτυπη… καραντίνα, για να καταλάβει τα λάθη του και να συνετιστεί.

Το θέμα για τον Κολομβιανό είναι πως με τη στάση του βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αφού το καλοκαίρι λήγει η εξάμηνη συνεργασία των δύο πλευρών.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου