ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Tο πρώτο βήμα για την πρόκριση

Tο πρώτο βήμα για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός απόψε (20:00, OTEsport3) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έχοντας σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Μήτρογλου και Φετφατζίδης. "Βούρκος" το γήπεδο.
Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00, OTEsport3) τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκοπός των Πειραιωτών να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "4", σημειώνοντας μία επιβλητική νίκη επί του αντιπάλου τους, ο οποίος διανύει μία καλή σεζόν στην Super League όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
"Εχθρός" του Ολυμπιακού στο ματς θα είναι ο αγωνιστικός χώρος, καθώς βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πρόκειται για... βούρκο και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννινα.

Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών, τερματοφύλακας της ομάδας θα είναι ο Μπάλας Μέγκιερι, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Δημήτρη Σιόβα και Πάμπλο Κοντρέρας. Δεξιά στην άμυνα θα πάρει ο Τάσος Παπάζογλου, ενώ στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Χοσέ Χολέμπας.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής τον ρόλο του "κόφτη" θα τον αναλάβει ο Λιούμπομιρ Φέισα, έχοντας στα δεξιά του τον Γιάννη Μανιάτη και αριστερά τον Λεάντρο Γκρέκο.

Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα αναλαμβάνοντας τον ρόλο του σέντερ-φορ, ενώ στην ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Γιάννης Φετφατζίδης, αγωνιζόμενος στο πόστο του αριστερού χαφ-εξτρέμ. Ως δεξιός ακραίος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ο Τζαμέλ Αμπντούν, σε ένα σύστημα 4-3-3 από τον κόουτς Μίτσελ.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Μέγκιερι, Παπαδόπουλος, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Βέργος, Βούρος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου