ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κουντέρ: "Θέλουμε τη νίκη"

Κουντέρ: "Θέλουμε τη νίκη"

Ο Ερμάν Κουντέρ τόνισε πως η Μπεσίκτας θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο Top-16 κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα του.
Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας ζήτησε την στήριξη του κόσμου για το ματς κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης ενώ εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος εξαιτίας του τραυματισμού του Γιούιν.
"Ακόμα δεν έχουμε νίκη στο TOP 16 και γι’ αυτό είμαστε τελευταίοι στον όμιλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποια νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω κάποιων λαθών στο τέλος. Θέλουμε πολύ τη νίκη στην έδρα μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να μας στηρίξουν οι οπαδοί μας, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Από την αρχή της σεζόν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Σχεδόν ποτέ δεν ήταν πλήρες το ρόστερ σε προπονήσεις. Ο τραυματισμός του Γιούιν μας στεναχώρησε αρκετά, γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό και ποιοτικό παίκτη. Αλλά, όπως είπα, είμαστε λίγο απογοητευμένοι που έχουμε τόσους τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν", υποστήριξε στις δηλώσεις του Ερμάν Κουντέρ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου