ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δημητρακη...εχεις ξεφυιγ.....!

 Δημητρακη...εχεις ξεφυιγ.....!

25/02/2013

 
 Αξιος συνεχιστης της προβοκατσιας οπως ο μπαμπας του και ο θειος του ο Δημητρακης...και βεβαια κανεις δεν μπορει να του παρει τα πρωτεια της αλητειας που οπως παραδεχτηκε δημοσιως ειναι αυτος που την εφηυρε και δεν θα αφησει κανεναν να του την παρει...το ξερουμε Δηκητρακη...ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΥΡΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ....Ας μην ξεχναμε οτι δηλωσε και δημοσιως οτι δεν θα συμορφωθει με την αποφαση για την απομακρυνση του για δυο μηνες  απο τους αγωνιστικους χωρους...ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ....
ΑΥΤΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ?

Ιδου τι ειπε παλι ο Δημητρακης...

Δεν φτάνει που κάνανε και είπανε τα χειρότερα, συνεχίζουν να προκαλούν κιόλας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ ζητώντας την κλήση σε απολογία των αδελφών Αγγελόπουλων και του Μπαρτζώκα. Συγκεκριμένα:

«Πότε κλήθηκαν Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας σε απολογία»;

Με ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κλήση σε απολογία του προέδρου της. Με αυτή ζητά να μάθει τις ημερομηνίες κλήσης των αδελφών Αγγελόπουλων και του Μπαρτζώκα.

«Πότε κλήθηκαν Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας σε απολογία»;

Αντέδρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κλήση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Έτσι με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, με ειρωνικό ύφος, ζητά να μάθει… τις ημερομηνίες κλήσης των αδελφών Αγγελόπουλων και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:


«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με επιστολή της προς το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ, να ενημερωθεί για την ημερομηνία κλήτευσης των Γεωργίου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία κλήτευσης για απολογία από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανό σας:

αφενός των κυρίων Γεωργίου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, μελών της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ για το περιεχόμενο των ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεών τους κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας την 10η-02-2013,

αφετέρου του κυρίου Γιώργου Μπαρτζώκα, προπονητή της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ για όσα απηύθυνε κατά του Κομισάριου της αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, όπως αυτά ήρθαν στη δημοσιότητα από το Προεδρείο της ΚΕΔ κατά την κλήρωση των διαιτητών για τη 18η αγωνιστική της Α1 την 20η-02-2013».
 Πηγη:www.sport-fm.gr/


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου