ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κροϊτσλίνγκεν - Oλυμπιακός 8-33

Κροϊτσλίνγκεν - Oλυμπιακός 8-33

Με επιβλητική νίκη σφράγισε την πρόκριση ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχουν συνέτριψαν εκτός έδρας την ελβετική Κροϊτσλίνγκεν με σκορ 33-8 και περιμένουν πλέον την κλήρωση της Πέμπτης (28/2, 19:00) για να μάθουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στη φάση των "16" του Len Champions League.
Οι υποψήφιες αντίπαλοι είναι οι δεύτερες ομάδες των ομίλων Α, Γ και Δ και συγκεκριμένα μία εκ των Σπάρτακ Βόλγκογκραντ, Σίντεζ Καζάν και Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων τα γκολ της πειραϊκής ομάδας πέτυχαν οι Φουντούλης 7, Ντόσκας 6, Μάλιαρακ 4, Μάζης 3, Μπλάνης 3, Μουρίκης 3, Δερβίσης 2, Κολόμβος 2, Ποντικέας 2 και Δελακάς 1. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Πέτροβιτς 3, Βάχο 3, Ρέντερ 1 και Χέρζογκ 1.

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 3-8, 3-8, 1-9.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γιουγκ νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 10-5. Η τελική βαθμολογία: Γιουγκ 24, Ερυθρός Αστέρας 15, Ολυμπιακός 15, Μονπελιέ 6, Κροϊζλίνγκεν 0.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Το τελικό σκορ μαρτυρά ότι παίξαμε και καλά και σοβαρά. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα παιχνίδια που θα κληθούμε να παίξουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Όσον αφορά την κλήρωση ο Έλληνας τεχνικός είπε: "Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Πρόκειται για τις ομάδες που ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ή την Παρτιζάν ή μία εκ των δύο ρωσικών ομάδων. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα πούμε περισσότερα γνωρίζοντας το αποτέλεσμά της".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου