ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

01/03/2013
HJH 
H επομενη αγωνιστικη
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα για τη σωτηρία

28/02/2013
 Η βαθμολογική θέση στην οποία έχει βρεθεί ο Άρης αναγκάζουν τους ανθρώπους της ομάδας να αφήσουν στην άκρη τον αγώνα για την οικονομική επιβίωση και να βάλουν σε προτεραιότητα την αγωνιστική σωτηρία.

Όλα για τη σωτηρία
Έτσι κι αλλιώς, εάν η ομάδα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λίγκα, διακανονισμοί, άρθρο 99 και… τέτοια παύουν να έχουν την παραμικρή σημασία.

Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και την καθοριστική σημασία που έχει το προσεχές παιχνίδι στην έδρα της Βέροιας, το οποίο και έχει χαρακτήρα τελικού.

Η διοίκηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να δείξει έμπρακτα τη στήριξή προς τους παίκτες και την προσπάθειά τους και μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πληρωμές που θα τους… «ζεστάνουν» ακόμη περισσότερο.

Όλα ανοιχτά για Φυτανίδη

28/02/2013
 Δεν έχει κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σωκράτη Φυτανίδη για τον Ατρόμητο, ο οποίος είπε «όχι» στα 200.000 ευρώ της Τσερνομόρετς.

Όλα ανοιχτά για Φυτανίδη
Αρνητικά απάντησε η διοίκηση του Ατρομήτου στην πρόταση των 200.000 που κατέθεσε η Τσερνομόρετς για την παραχώρηση του Σωκράτη Φυτανίδη.

Η προσφορά της ουκρανικής ομάδας δεν ικανοποιούσε τους Περιστεριώτες και μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρξε κάποια αντι-πρόταση, αν και η μεταγραφική περίοδος στην Ουκρανία λήγει αύριο το βράδυ.

Πάντως, πρόθεση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είναι να συζητήσει ξανά με τον 28χρονο παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιον σύλλογο επιθυμεί από την επόμενη σεζόν.

Στον Ατρόμητο παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του έμπειρου στόπερ, με τον οποίο θα προσπαθήσουν να συζητήσουν μαζί του το θέμα της ανανέωσης – αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Πετράκης: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»

28/02/2013
 Να λιγοστέψουν τα λάθη… συμβούλεψε ο Γιάννης Πετράκης τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (2/3).

Πετράκης: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»
Ντόπες ψυχολογίας περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, να προσπαθεί να συνεφέρει τους παίκτες του, ύστερα από τις διαδοχικές ήττες.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ανάγκη να λιγοστέψουν τα λάθη τους, ενώ συμπλήρωσε πως με τον τρόπο που αγωνίζονται αδικούν τους εαυτούς τους. «Μην αδικείτε τους εαυτούς σας. Πρέπει να λιγοστέψουμε τα λάθη μας», τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής των Κρητικών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη στήλη ο «τρελός του χωριού» της Sportday η κατάσταση στα αποδυτήρια του ΟΦΗ δεν είναι και η καλύτερη μια και ο Πετράκης δεν μπορεί να διατηρήσει τις απαραίτητες ισορροπίες, δεδομένων των οικονομικών, αλλά και των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Στα αγωνιστικά ο ‘Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μονιάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και στον τιμωρημένο Παπάζογλου για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (2/3, 19:30).

Ουντινέζε καλεί Οικονόμου

28/02/2013
 Είναι από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα και με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα. Ο Μάριος Οικονόμου εντυπωσιάζει και η Ουντινέζε του «κλείνει» το μάτι.

Ουντινέζε καλεί Οικονόμου
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς παίκτες τη φετινή σεζόν και ένας από αυτούς είναι και ο Μάριος Οικονόμου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των Ηπειρωτών έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Αυτή που φαίνεται να τον έχει τσεκάρει αρκετές φορές και να τον έχει ψηλά στα μπλοκάκια της είναι η Ουντινέζε. Άλλωστε είναι η ομάδα που τον ανακάλυψε πρώτη και τον έχει στα υπόψη εδώ και αρκετό καιρό και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση από την πλευρά της στο άμεσο μέλλον.

Καλό το Κύπελλο αλλά το μυαλό στο πρωτάθλημα!

28/02/2013
 Το μυαλό στο πρωτάθλημα και στο να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα πρέπει να στρέψει ο Πανθρακικός σύμφωνα με όσα είπε ο Χρήστος Μίνγκα στον NovaΣΠΟΡ FM.

Καλό το Κύπελλο αλλά το μυαλό στο πρωτάθλημα!
Kαλό το αποτέλεσμα (νίκη εκτός έδρας με 1-0)για το πρώτο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην Βέροια για τον Πανθρακικό αλλά ο Χρήστος Μίγνκα συνέστησε προσοχή και συγκέντρωση για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όσα είπε ο Χρήστος Μίνγκα στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και του ς Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη:

Για το ματς με τη Βέροια για το Κύπελλο:
«Λένε πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και μέχρι στιγμής αυτό έχει γίνει αφού και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν αποκλειστεί. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Να παίρνουν χρόνο και τα παιδιά που δεν παίζουν, να αποδεικνύουν πως αξίζουν κάτι παραπάνω αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Τώρα έχουμε αβαντάζ με το σκορ (1-0) κόντρα στη Βέροια αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και πάλι στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε δύσκολα ματς και εκεί».

Για το τι έχει αλλάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Ο Παύλος Δερμιτζάκης μας έχει αλλάξει την ψυχολογία προς το καλύτερο. Στην αρχή του πρωταθλήματος παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα. Τώρα όμως εξακολουθούμε να παίζουμε καλά και παίρνουμε κι αυτό που θέλουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμα όμως όπως φαίνεται δεν έχουμε εξασφαλίζει την παραμονή. Έχουν αρχίσει να μπερδεύονται τα πράγματα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να πάρουμε 7-8 βαθμούς ακόμη και να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»

28/02/2013
 Την πίστη ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ικανός να τερματίσει στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας και στο τέλος της σεζόν να έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Σάββας Τσαμπούρης.

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»
Σίγουρος ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και παράλληλα να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας εμφανίστηκε ο Σάββας Τσαμπούρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρόκειται για εφικτούς στόχους, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχουμε διαγράψει την φετινή σεζόν», τόνισε ο δεξιός μπακ των Αρκάδων.

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση», το σχόλιο του 27χρονου παίκτη για τις νίκες που παίρνει στα τελευταία λεπτά η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας κερδίζει τα τελευταία ματς στα τελευταία λεπτά

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Παλεύουμε όλα τα ματς και θέλουμε αποδείξουμε ότι έχουμε γίνει μεγάλη ομάδα. Υπάρχει,όμως, και ένα αρνητικό παράδειγμα εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε στα τελευταίο λεπτό του μεταξύ μας αγώνα. Τα τελευταία παιχνίδια προσπαθούμε αρκετά και παίρνουμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά».

Για τους στόχους των Αρκάδων τη φετινή σεζόν

«Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Θέλουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αφού θα είναι ιστορική στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στους έξι αγώνες της διαδικασίας των πλέι οφ. Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει την περσινή σεζόν και θα είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας. Πρόκειται για εφικτούς στόχους, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχουμε διαγράψει την φετινή σεζόν».

Για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και την κατάσταση του γηπέδου

«Μας ενοχλεί ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως και τους παίκτες του ΠΑΣ. Ωστόσο, όπως ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες, και εμείς θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει παρά τις αντίξοες συνθήκες πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη μέσα στα Γιάννενα».

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ

28/02/2013
 Χωρίς καμία έκπληξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 15 εκατομμυρίων ευρώ στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού. 22 Aπριλίου η Γενική Συνέλευση.

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ
Σε διάστημα μικρότερο των 15 λεπτών εγκρίθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατομμυρίων ευρώ που θα γίνει στη Γενική Συνέλευση, στις 22 Απριλίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα βρει τα χρήματα (πέρα των 7 εκατομμυρίων ευρώ που φαίνεται πως έχει ήδη εξασφαλίσει) ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Στο Δ.Σ. επίσης προτάθηκε να αλλάξει το καταστατικό του και από 20 τα μέλη να γίνουν 11, 9 ή ακόμα και 7.

Δεν φεύγει ο Κολιάδης

28/02/2013
 Την παραίτησή του ανακάλεσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Δεν φεύγει ο Κολιάδης
Την απόφασή του να παραιτηθεί από την ΑΕΚ πήρε πίσω ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Ο συνεργάτης του Έβαλντ Λίνεν είχε υποβάλει την παραίτησή του, ύστερα από την χθεσινή συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια της Ένωσης στα Σπάτα.

Για αυτό τον λόγο δεν πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όμως οι ποδοσφαιριστές επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του και του ζήτησαν να επιστρέψει.

Τελικά λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο Κολιάδης βρέθηκε στα Σπάτα, έχοντας την απόλυτη στήριξη των παικτών της ΑΕΚ, και ανακάλεσε την παραίτησή του

«Κανένα θέμα μη αδειοδότησης»

28/02/2013
 «Δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα μη αδειοδότησης», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ.

«Κανένα θέμα μη αδειοδότησης»
Αισιόδοξος για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας μετά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Εγώ δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να μην αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο πρόεδρος των πρασίνων απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για το εάν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: "Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι".

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα και τα παιχνίδια μαζί της πάντα είναι ντέρμπι".

Για τις προσπάθειες για την αδειοδότηση: "Εγώ δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να μην αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός".

Για τη συγκέντρωση πόρων: "Προχωράμε με βάση τα σχέδια μας".

Εάν αποφασίστηκε να γίνει νέα ΑΜΚ: "Ναι πάμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα προηγηθεί και μία συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Εάν έχει συγκεντρώσει ένα ποσό: "Νομίζω ότι αυτό είναι επιβεβλημένο να γίνει και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας".

«Κίτρινη» θα γίνει η Βέροια

28/02/2013
 Στη μέση βρέθηκε λύση στο αίτημα του Άρη να βρεθούν οπαδοί του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Κίτρινη» θα γίνει η Βέροια
Αρχικά οι Θεσσαλονικείς ζητούσαν 5.000 εισιτήρια από την διοίκηση της ημαθιώτικης ομάδας, όμως εκείνη έδινε 3.000 και τελικά η «βασίλισσα του Βορρά» συμφώνησε για 4.000… κομμάτια.

Έτσι θα ανοίξουν δύο θύρες για τις ανάγκες των φίλων του Άρη και η τιμή των εισιτηρίων ανέρχονται στα 10 ευρώ.

Οι οπαδοί των «κίτρινων», ύστερα από συνεννόηση που υπήρξε με την Αστυνομία, θα καθίσουν στη θύρα 5 που αντιστοιχεί στο δυτικό πέταλο και εκείνη απέναντι από τα επίσημα του γηπέδου (που δείχνει η κάμερα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της Βέροιας).

Μάλιστα, η διοίκηση του Άρη προπλήρωσε όλα τα εισιτήρια που συμφωνήθηκε να της χορηγηθούν.

Κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ

28/02/2013
 «Κομπλέ» συνέχισε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ. Μοναδικό «απών» από την προπόνηση ο, εκτός πλάνων, Βαλεντίνος Βλάχος.

Κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ
Μόνο ο Βαλεντίνος Βλάχος ήταν απών από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Έβαλντ Λίνεν είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που τον γέμισε με χαμόγελα.

Ο Βλάχος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και έχει τεθεί νοκ άουτ.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σο

28/02/2013
 Ακέραιες διατηρεί ο Χαμπίμπ Σο τις πιθανότητες συμμετοχής στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανεβάζοντας ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση. Διαβάστε ποιον δοκίμασε ο Φάμπρι δίπλα στον Βιτόλο...

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σο
Ο υψηλόσωμος μέσος του Παναθηναϊκού που την Τρίτη είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο του αριστερού γονάτου, προπονήθηκε για λίγο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το πρωί της Πέμπτης, αλλά έκανε και έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Αυτή η εξέλιξη, σκόρπισε αισιοδοξία για την παρουσία του στα πλάνα του Φάμπρι, για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην «Ένωση».

Ο τεχνικός των «πράσινων», πάντως, δοκίμασε τον Τριανταφυλλόπουλο δίπλα στον Βιτόλο, με τους Μαυρία και Σισοκό στα άκρα, ενώ υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Εσπάρθα για την επίθεση.

Πλέον, βρίσκεται σε αναμονή πιθανής προπόνησης του Σο σε φουλ ρυθμούς, την Παρασκευή.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Ορέστης Καρνέζης και Ιμπραϊμ Σισοκό που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Χοσέ Τοτσέ για τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ατομικό έκανε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

«Προτεραιότητα ο ΠΑΟ, αργότερα τα προβλήματα»

28/02/2013
 Αυτό που έχει προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προτεραιότητα ο ΠΑΟ, αργότερα τα προβλήματα»
Τον ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. O αρχηγός της Ένωσης τόνισε πως αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό και εκεί πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους ενώ τα προβλήματα θα λυθούν μετά από το ντέρμπι.

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για το έγινε χθες:
«Χθες κάναμε μια συζήτηση στα αποδυτήρια και καταφέραμε να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς να δώσουμε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχει προτεραιότητα. Τα προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε κι αργότερα».

Για το τι φταίει και για το πώς θα μπορεί να λυθεί: «Έχει τύχει σε αυτή τη χρονιά να έχουμε αρκετά νέα παιδιά και ζουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες και για τους περισσότερους από εμάς. Προσπαθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι να δίνουμε οδηγίες και να τους λέμε ποιο είναι το σωστό, σύμφωνα με τις εμπειρίες μας, και να λύνουμε τις όποιες παρεξηγήσεις».

Για το αν το χθεσινό επεισόδιο μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ έχουμε μάθει σε τέτοιες καταστάσεις από την αρχή της χρονιάς και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα. Κάνουμε σωστή αγωνιστική προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».

Για όσα ακούγονται για το διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ: «Μόνο να ελπίζουμε, μπορούμε. Κατά κάποιον τρόπο, έχουμε «μουδιάσει» με την κατάσταση αυτή που υπάρχει και δεν μπορούμε να πιστέψουμε σε τίποτα. Το μόνο που μας απομένει είναι να ελπίζουμε. Ευτυχώς που έχουμε και τον κόσμο που μας στηρίζει».

«Ντόπες» Μιχαλήτσου σε παίκτες

28/02/2013
 Με «ντόπες» για την προσπάθειά τους ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη υπό τις εντολές του Γιάννη Μιχαλήτσου, ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Βέροια.

«Ντόπες» Μιχαλήτσου σε παίκτες
Να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του προσπάθησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος μιλώντας τους, στη σημερινή προπόνηση του Άρη.

Ο τεχνικός των κίτρινων τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια των ασκήσεων…

«Ήταν μια τέλεια προπόνηση. Είχατε πάθος και θέληση, έτσι σας θέλω!», τους είπε με ξεκάθαρη πρόθεση να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει του αγώνα με την Βέροια.

Το μεγαλύτερο βάρος στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Μιχαλήτσος το έριξε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στις επιθέσεις με λίγες πάσες.

Ο Κοέλιο έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ο Πουλίδο. Μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Μαργαρίτης, Βελλίδης.

Ο Αγάνθο επέστρεψε στην Ελλάδα και έτρεξε μόνος του. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι καθώς είναι τιμωρημένος.

«Να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου»

28/02/2013
 «Σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της ζωής τους». Με αυτά τα λόγια ο Φάμπρι δίνει το στίγμα του για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου»
Το πρώτο του ντέρμπι εν Ελλάδι ετοιμάζεται να ζήσει ο Φάμπρι, την προσεχή Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του οφείλουν να αντιμετωπίσουν την «Ένωση», σαν να παίζουν ποδόσφαιρο για τελευταία φορά στην ζωή τους, ενώ υποστήριξε πως απομένουν επτά τελικοί για το φινάλε της σεζόν και την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.

Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε πολύ σημαντική την απουσία του Τοτσέ, δείγμα του ότι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στον Φιγκερόρα και στο γεγονός πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Φάμπρι στην κάμερα της NOVA:

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη και ακολουθεί το αθηναϊκό ντέρμπι. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα σας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ;
Πιστεύω ότι συναισθηματικά η ομάδα πρέπει να βρίσκεται σε πιο καλή στιγμή. Και όπως έχω πει πολλές φορές, οι νίκες πρέπει να βοηθούν ακόμα πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε σε μια σωστή γραμμή. Είναι το μόνο που έχουμε να κάνουμε, για να μπορέσουμε να είμαστε ανάμεσα στους πέντε πρώτους.

Έχετε προπονήσει ομάδες σε τοπικά ντέρμπι στην Ισπανία, ωστόσο το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στην καριέρα σας. Τι γνωρίζετε γι' αυτόν τον αγώνα;
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έζησα ένα ντέρμπι στην Ελλάδα. Για μένα πρόκειται για αγώνες που μου αρέσουν πάρα πολύ. Μου αρέσει να υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, να υπάρχει ανταγωνισμός. Και μου αρέσει να βλέπω τους φιλάθλους να υποστηρίζει ο καθένας την ομάδα του. Η πραγματικότητα είναι ότι για όλους εμάς που βρισκόμαστε στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αυτού του είδους οι καταστάσεις, μας αρέσουν πάρα πολύ. Ελπίζω οι ομάδες να ανταποκριθούν σε αυτό που λέμε ντέρμπι. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας, να έχει ένταση αυτό το ντέρμπι και οι φίλαθλοι να το χαρούν, έτσι όπως τους αξίζει.

Πάντα βρίσκετε πρωτότυπους τρόπους, για να προετοιμάσετε τους παίκτες σας πριν από κάθε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς νέους παίκτες, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ζήσει ελληνικό ντέρμπι. Τι σκοπεύετε να πείτε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σας γι' αυτό το παιχνίδι;
Καταρχήν προσπαθούμε να προπονηθούμε καλά, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει καλύτερα. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους παίκτες τα σωστά κίνητρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει ουσιαστικά να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει καλά. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας τους. Μεγάλες ομάδες, βαριές φανέλες, όμως δεν τα πηγαίνουν καλά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πιστεύετε ότι παρά την πορεία των δύο ομάδων, θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι;
Γνωρίζω ότι και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας τους. Ενδεχομένως να βρίσκονται στην χειρότερη. Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, έχω πει από την αρχή ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην γραμμή που δουλεύουμε και υπήρχαν ευκαιρίες, όπου η ομάδα έδειξε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ ότι σε ορισμένους αγώνες, δείξαμε αυτό που θέλουμε από την ομάδα και αυτό που κάνουμε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε η ομάδα να αποκτήσει την προσωπικότητα και την δύναμη που θέλουμε.

Που πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί αυτό το ντέρμπι;
Τα ντέρμπι από μόνα τους έχουν μεγάλα κίνητρα. Υπάρχει ένταση, υπάρχει καρδιά... Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχει και το μυαλό. Δηλαδή να σκεφτούμε προς τα που θέλουμε να πάει το παιχνίδι, πως θα το φέρουμε εκεί που θέλουμε. Να κρατάμε πάντοτε τα ηνία του παιχνιδιού και να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και την κατάλληλη στιγμή, να μπορέσουμε να πάρουμε το προβάδισμα.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, καθώς θα απουσιάσει ο φορμαρισμένος Τοτσέ από το ντέρμπι. Σε τι κατάσταση είναι ο Φιγκερόα; Θεωρείτε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ;
Η απουσία του Τοτσέ είναι σημαντική για την ομάδα μας. Και χωρίς να πω περισσότερα, στον προηγούμενο αγώνα πέτυχε δυο γκολ. Θεωρώ όμως ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν αυτή την απώλεια. Αναφορικά με τον Λούτσο Φιγκερόα, αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του, όπως και εκείνος θα επιθυμούσε. Άρα πρέπει να δούμε, τι λύσεις θα βρούμε από τώρα μέχρι και την ημέρα του αγώνα. Πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα, τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τον Τοτσέ και θα μπορέσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι στην επίθεση.

Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τι να περιμένουν από την ομάδα οι φίλοι του Τριφυλλιού;
Θα κοιτάξουμε να δώσουμε τα πάντα και να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, θα δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τον προηγούμενο αγώνα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει επτά τελικούς και τον κάθε αγώνα οι παίκτες πρέπει να τον αντιμετωπίζουν, σαν να ήταν ο τελευταίος αγώνας που θα έπαιζαν στην ζωή τους. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το συνειδητοποιήσουν, να το έχουν στο μυαλό τους και να παίξουν αυτόν τον αγώνα, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, χωρίς να σκέφτονται τους υπολειπόμενους έξι αγώνες. Νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάχεσαι και να αγωνίζεσαι. Βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Χωρίς Ντιέ στη Λιβαδειά

28/02/2013
 Τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σερζ Ντιέ θα στερηθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Χωρίς Ντιέ στη Λιβαδειά
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία η ακριτική ομάδα θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Λεβαδειακού (3/3, 15:00).

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βάλλα και Ντιε, με τον πρώτο να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του λόγω του τραβήγματος που έχει υποστεί, ενώ ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα εκτίσει την ποινή του.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες της Ξάνθης επικεντρώθηκαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας, καθώς επίσης και στην οργάνωση, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει να δει τον Λεβαδειακό στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (28/2), για να καταστρώσει τα σχέδια του, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Συνάντηση συσπείρωσης στην ΑΕΚ

28/02/2013
 Ο Έβαλτν Λίνεν, οι αρχηγοί της ΑΕΚ αλλά και ο Αλέξανδρος Κολιάδης, τα… είπαν μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, με στόχο να ηρεμήσει απόλυτα πλέον το κλίμα στην ομάδα.

Συνάντηση συσπείρωσης στην ΑΕΚ
Να αφήσουν πίσω οριστικά τις όποιες… εσωτερικής φύσεως διαφορές υπήρχαν στην ΑΕΚ, φαίνεται ότι είναι παίκτες και προπονητής. Ο Έβαλντ Λίνεν λοιπόν, μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, είχε μία συνάντηση με τους αρχηγούς αλλά και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλέξανδρο Κολιάδη που χθες είχε υποβάλλει την παραίτησή του.

Είναι φανερό ότι μετά το «ξεκαθάρισμα» της Τετάρτης, όλοι στην Ένωση θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να στρέψουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε μάθει να ζούμε με απουσίες»

28/02/2013
 Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Πανιωνίου ενόψει ΠΑΟΚ, όμως σύμφωνα με τον τεχνικός της ομάδας, Κώστα Παναγόπουλο, στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (28/2), αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

«Έχουμε μάθει να ζούμε με απουσίες»
Έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι όλοι στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου, παρά το γεγονός πως ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Κώστας Παναγόπουλος, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του «Ιστορικού» για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά» δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αυλωνίτη, Ρόκα και Σάμαρη, όμως αυτό δεν τον ξαφνιάζει, αφού όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (28/2), στον Πανιώνιο έχουν μάθει να ζουν με απουσίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παναγόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (28/2):


Για τους λόγους που ο Πανιώνιος δεν είχε καλή εικόνα σε πολλά παιχνίδια:


«Καθαρά αγωνιστικό είναι το πρόβλημα. Οι τραυματισμοί, αλλά και κάποιες απώλειες ποδοσφαιριστών έπαιξαν τον ρόλο τους. Την οικονομική κατάσταση την ξέρουμε, δεν είχαμε περιθώρια μεταγραφών και έτσι ήταν τα πράγματα».


Για τις χειμερινές μεταγραφές:

«Δεν είχαμε την πολυτέλεια να ψάξουμε. Δεν υπήρχαν παίκτες ελεύθεροι που θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Προσπαθήσαμε όπως λες οι ομάδες, να καλύψουμε κενά και όχι να κάνουμε μακρόπνοο σχεδιασμό. Πάντως και ο Τόσκας και ο Παντίδος κατάφεραν να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν».

Για το γεγονός πως δεν αποκτήθηκε επιθετικός:

«Δεν γινόταν να βρούμε κάποιον έμπειρο επιθετικό, που θα μας έλυνε το πρόβλημα, από την στιγμή που ανανέωσε ο Κουλουχέρης».
Για το πόσους βαθμούς χρειάζονται, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή:

«Δεν έχω μπει σε αυτή την διαδικασία. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχω πει και στους παίκτες ότι δε πρέπει να δίνουμε τον χαρακτήρα του τελικού σε κάθε παιχνίδι. Όταν βλέπουμε ένα παιχνίδι ως τελικό μεγαλώνει όπως είναι λογικό το άγχος στους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να υπολογίσω το όριο που θα φτάσει. Θα φανεί στο τέλος. Πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς, ούτε να ζητάμε μαξιλαράκια ασφαλείας»
.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε κάποια προβλήματα, όμως έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες. Τα κενά των παικτών που θα λείπουν μπορούν να καλυφθούν. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, όμως πιστεύω ότι τον κοιτάξουμε στα ματιά. Τον σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν θα μπούμε με φόβο».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Κούρος:


«Προέχει η υγεία του ποδοσφαιριστή Θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Θέλω να τον έχω έτοιμο 100% όταν πραγματικά τον χρειαστώ».


Για τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς:

«Σε ένα βαθμό φταίνε και τα γήπεδα στο Κορωπί. Δεν ήταν στην κατάσταση που θα έπρεπε. Χρειάζεται, όμως, όπως ξέρετε κόστος για να συντηρηθούν και αυτή τη στιγμή δεν περισσεύουν χρήματα στην ομάδα. Ένας ακόμη λόγος είναι οι επιβαρύνσεις που δέχτηκαν οι παίκτες σε πολλά παιχνίδια».


Για το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας:

«Στον πρώτο γύρο μπορεί να μην πάταγε περιοχή το δεκάρι, αλλά πάταγαν οι υπόλοιποι παίκτες, όπως και το ένα μας μπακ. Η πίεση πλέον αυξάνεται και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι είναι λογικό να μην ικανοποιούμε απόλυτα τον κόσμο. Τώρα όμως κοιτάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό σε κάνει να πρέπει να είσαι αποτελεσματικός και όχι δημιουργικός. Βρίσκουμε σιγά -σιγά πάλι την ηρεμία μας στο γήπεδο και το κράτημα της μπάλας που θέλουμε. Στο ματς με τον Πανθρακικό κρατήσαμε σωστά την μπάλα».

Για την κατάσταση που θα είναι η ομάδα το Καλοκαίρι:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει το Καλοκαίρι από τώρα. Θα κλείσει μία ακόμη σεζόν με δυσκολίες. Το ρόστερ που θα έχουμε, αυτό θα κοιτάμε και με αυτό θα παλεύουμε. Είναι λίγο μακριά όμως το Καλοκαίρι».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει και τι θέλει από την ομάδα:

«Να κοιτάξουμε να μην ξαναχάσουμε. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα κοιτάμε να βρούμε αυτό που είχαμε. Το κράτημα της μπάλας και να είμαστε σωστοί στις γραμμές μας και στην συνοχή μας. Λίγα πράγματα πρέπει να προσέξουμε».

Παπακώστας: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»

28/02/2013
 Σε περίπτωση νίκης της Κέρκυρας επί του Πλατανιά οι Φαίακες θα έχουν περισσότερες πιθανότητες, ώστε να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τον προπονητή τους, Γιάννη Παπακώστα.

Παπακώστας: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»
Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κέρκυρας απέναντι στον Πλατανιά ο τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Παπακώστας.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως εφόσον η ομάδα του νικήσει οι πιθανότητες για παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα θα αυξηθούν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (28/2) ο τεχνικός της Κέρκυρας, Γιάννης Παπακώστας:

Για το επερχόμενο ματς με τον Πλατανιά:

«Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από αυτό το ματς, με τον Πλατανιά, που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας, το συμπαίκτη μας, την ομάδα. Δεν χρειάζεται να λέμε λόγια. Το μόνο που μετράει είναι η μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει το Σάββατο και στην οποία θέλουμε και τη συμμετοχή του κόσμου. Ώστε να φθάσουμε στη νίκη που θα μας επιτρέψει να παλέψουμε ως το τέλος, διεκδικώντας τις ελπίδες που έχουμε.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο, που, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση – φαίνεται και απ’ τη συγκομιδή βαθμών. Εμείς, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο, να νικήσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος, ανατρέποντας τη σημερινή, αρνητική κατάσταση»
.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική:

«Είχαμε, σίγουρα, ένα κακό α’ ημίχρονο, με αρκετά λάθη. Δεν το χειριστήκαμε σωστά και μας έφυγε το σκορ. Στο β’ ημίχρονο παρουσιάσαμε μια άλλη εικόνα κι αυτό μας έδωσε την ψυχολογική ώθηση να δουλέψουμε λίγο καλύτερα αυτή τη βδομάδα. Αυτό που χρειάζεται, είναι να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας, το συμπαίκτη μας, την ομάδα. Να ξεχάσουμε το άγχος και να πούμε ότι, απ’ τη στιγμή που έχουμε μαθηματικές ελπίδες, θα τις αρπάξουμε! Μπαίνοντας δυναμικά, με πάθος και αποφασιστικότητα και, με τη συμμετοχή του κόσμου, να κάνουμε τη δύσκολη, αλλά τεράστια προσπάθεια».

Για το ενδεχόμενο να χάσουν από τον Πλατανιά:

«Δεν σκέφτομαι ποτέ απαισιόδοξα, δύο μέρες πριν από το παιχνίδι. Σκέφτομαι μόνο αισιόδοξα κι αυτό προσπαθώ να μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές. Θετική ενέργεια, δύναμη, εμπιστοσύνη, για μια μεγάλη νίκη, όπως με τον Πανιώνιο. Και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι γι’ αυτό».

Για το όριο παραμονής:
«Μετά τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, ναι, θεωρώ ότι το όριο παραμονής ανεβαίνει. Δεν είμαι καλός στο να υπολογίσω πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν, αλλά έχει ανέβει. Το θέμα, όμως, είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να κάνουμε μια νίκη, το Σάββατο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Για την ψυχολογική πίεση:

«Αυτή η ομάδα, η δικιά μας, είχε πολύ καιρό να κάνει μία νίκη κι αυτό την ταλαιπώρησε κάπως ψυχολογικά, ως προς την πίεση για το αποτέλεσμα. Σίγουρα, όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και θέλεις οπωσδήποτε το αποτέλεσμα, για να ξεκολλήσεις από τις τελευταίες θέσεις, τα πόδια γίνονται πιο βαριά. Όσο αυτό δεν έρχεται, δημιουργείται πρόβλημα ήδη, από τη Δευτέρα, στην πρώτη προπόνηση για το επόμενο ματς. Όπως σε όλα τα κομμάτια της ζωής, έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι έχουμε άγχος. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ’ έναν “τελικό”, για τη μεγάλη νίκη. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από αυτό το ματς, με τον Πλατανιά, που πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ακολουθούν:

«Συμφωνώ, ότι ακολουθούν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, όμως, εμείς κοιτάζουμε μόνο να πάρουμε το ματς, που έχουμε μπροστά μας».

Αποκλεισμός μέχρι τον Οκτώβρη για Αρκούδα!

28/02/2013
 Ποινή αποκλεισμού ενός έτους με δίμηνη αναστολή, επιβλήθηκε από την Σούπερ Λίγκα στον Χρήστο Αρκούδα της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Αποκλεισμός μέχρι τον Οκτώβρη για Αρκούδα!
Μία… περίπλοκη στην ερμηνεία της ποινή επιβλήθηκε στον Χρήστο Αρκούδα της ΑΕΚ που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία στις 26/1 και το ματς με τον ΟΦΗ. Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας λοιπόν ανακοίνωσε ότι επιβάλλει στον παίκτη ποινή αποκλεισμού ενός έτους με δίμηνη αναστολή. Αυτό πρακτικά και όπως ξεκαθαρίζει το νομικό επιτελείο της Ένωσης, σημαίνει ότι ο Αρκούδας δεν θα μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Αρκούδας… γλίτωσε τα χειρότερα αφού θα μπορούσε να του έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού για δύο χρόνια ενώ τονίζεται ότι η ΑΕΚ θα κάνει άμεσα έφεση ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να έχει τον παίκτη στην διάθεσή της με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Eπιπλέον, όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-1-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το A΄ δείγμα ούρων, στο οποίο ανιχνεύθηκε η διεγερτική ουσία Οξιλοφρίνη, (κατηγορία S6. b, λίστα απαγορευμένων ουσιών της WADA). Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA»: «Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ. Δέχεται ότι ο α΄ εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη υπό τις περιστάσεις του άρθρου 10.5 της Υ.Α 3956/17-2-12 (Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού) σε συνδυασμό με το άρθρο 24 Γ. 2 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει στον Χ. ΑΡΚΟΥΔΑ ποινή αποκλεισμού διαρκείας ενός (1) έτους. Αναστέλλει εν μέρει την ως άνω ποινή για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών».

Δεν «μασάει» ο Περογαμβράκης

28/02/2013
 Παρά το αιμάτωμα που έχει στο χέρι του μετά την προπόνηση της Τετάρτης (27/2) ο επιθετικός του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης, δεν θα απουσιάσει από το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν «μασάει» ο Περογαμβράκης
Το «παρών» στο σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό θα δώσει ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, Αλέξης Περογαμβράκης.

Ο βραχύσωμος στράικερ στην προπόνηση της Τετάρτης (27/2) σε μία μονομαχία του με τον Κουρδάκη χτύπησε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να πάθε αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο και να κάνει ατομικό την Πέμπτη. Ωστόσο, ακόμη και έτσι ο 24χρονος επιθετικός δεν θα χάσει την εντός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ατομικό στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε επίσης ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και για προληπτικούς δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων. Θεραπεία συμπεριελάμβανε το «μενού» της ημέρας για τον Μανώλη Μονιάκη που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, έβαλε τους υπόλοιπους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης αρχικά, ενώ στη συνέχεια τους χώρισε σε ομάδες, προκειμένου να παίξουν οικογενειακό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Δερμιτζάκης: «Στόχος μας να σταθεροποιηθούμε»

Η σταθεροποίηση στην Σούπερ Λίγκα είναι το κύριο μέλημα του Παύλου Δερμιτζάκη και τον ανθρώπων του Πανθρακικού.

28/02/2013Δερμιτζάκης: «Στόχος μας να σταθεροποιηθούμε»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης οδηγεί τον Πανθρακικό προς την παραμονή και αυτό δείχνει να το πετυχαίνει. Μιλώντας στον ΟΠΑΠ TV ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής έκανε λόγο για τον φετινό στόχο αλλά και για τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχει η ομάδα του.

Η συνέντευξη του Παύλου Δερμιτζάκη:

Για τη δεύτερη θητεία του στον Πανθρακικό: «Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις για να δουλέψει ένας προπονητής με ηρεμία. Υπάρχει ένα κοινό που αγαπάει την ομάδα, μια διοίκηση που προσπαθεί να ενισχύσει το σύλλογο, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο. Μπορούμε να σταθεροποιηθούμε στη Super League και αυτό είναι ο στόχος μας. Θέλουμε ό,τι κάνουμε να γίνεται μέσα από καλό ποδόσφαιρο και να αναδεικνύουμε νέα ταλέντα από την περιοχή».

Για την ιδιαιτερότητα της περιοχής της Θράκης: «Η Ροδόπη είναι ευαίσθητη περιοχή λόγω του μουσουλμανικού στοιχείου. Συνυπάρχουν οι Χριστιανοί με τους μουσουλμάνους. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Οι Τούρκοι είναι καλοί άνθρωποι, νοικοκύρηδες. Το μόνο κακό για εμάς είναι ότι δεν βρίσκονται κοντά στην ομάδα, παρά το ότι έχουμε και Τούρκο ποδοσφαιριστή. Η ομάδα προσπαθεί να χτίσει τις προϋποθέσεις για να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω να φέρουμε και αυτούς τους ανθρώπους στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο μόνο ενώνει».

Για τις διαφορές της πρώτης θητείας του με το τώρα: «Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την πρώτη μου θητεία εδώ. Το μέλημα μας είναι να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία. Αυτό είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Οι διαφορές με το 2010 δεν είναι τόσο αγωνιστικές γιατί και τότε είχαμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Είχαμε παίκτες όπως ο Μπέλεκ, ο Αργυρίου, ο Ματετζίδης, ο Σακελλαρίου που έκαναν μεταγραφές παρότι πέσαμε. Η διαφορά είναι ότι η ομάδα τώρα έχει πίεση και άγχος. Τότε είχαμε πέσει και θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».

Για τα στοιχεία του Πανθρακικού: «Η ομάδα είναι μια οικογένεια. Και αυτό προκύπτει λόγω της περιοχής. Υπάρχει δέσιμο του κόσμου με την ομάδα και της διοίκησης με εμάς. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια γερή αλυσίδα για να παρουσιάζουμε κάτι καλό. Εμείς θέλουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους, να είναι κοντά μας ο κόσμος και να τον ανταμοίβουμε. Στο μέλλον ο Πανθρακικός θέλουμε να αποτελείται από παίκτες της Θράκης».

Για τα τμήματα υποδομής: «Έχουμε επενδύσει πολύ στα τμήματα υποδομής. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Και θέλουμε τα επόμενα χρόνια να θερίσουμε τους καρπούς από αυτό το σκέλος. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα τμήμα σκάουτινγκ για να έχουμε τον πρώτο λόγο για τα ταλέντα από τη Θράκη».

Για την παραμονή στο πρωτάθλημα: «Είμαστε σε επικίνδυνο στάδιο. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και θέλει προσοχή. Πολλές ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ανησυχώ μέχρι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Θέλω να πάμε μακριά και στο ταξίδι του Κυπέλλου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Εύκολα ή δύσκολα, όμως, πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Να σωθούμε και να περάσουμε στους "4" του Κυπέλλου. Είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι παραπάνω στο Κύπελλο γιατί μετά, αν περάσουμε, θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό Υπάρχουν όνειρα και όσο ζούμε ελπίζουμε».

Για την επαρχία και τις ομάδες όπως ο Πανθρακικός: «Η επαρχία είναι γενικά αδικημένη. Σε επαρχίες που γίνεται καλή δουλειά δεν υπάρχει μεγάλη προβολή. Τα Μέσα ασχολούνται πιο πολύ με τις ομάδες του κέντρου. Εγώ αγαπάω την επαρχία γιατί αυτή με ανέδειξε».

Για την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Πανθρακικού: «Υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωή τους για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Γίνονται επενδύσεις και αυτό το ξέρουν οι πολίτες της Κομοτηνής. Υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν και η υποστήριξη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για αυτούς. Όσο πιο πολλοί έρχονται στο γήπεδο, τόσο θα μεγαλώνει η όρεξη μας. Είναι διαφήμιση για την περιφέρεια της Θράκης ο Πανθρακικός».

Για το Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Έχω μιλήσει πολλές φορές για το Δημήτρη. Είναι πολυτέλεια για τον Πανθρακικό. Έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα και έχει ξαναβρεί τον εαυτό του γιατί εισπράττει ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια. Τον έχει αγκαλιάσει η ομάδα, τον εκτιμά και προσπαθεί να κάνει το αυτονόητο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς. Στόχος του Δημήτρη είναι να γυρίσει στην εθνική. Είναι ο φάρος, ο πιλότος και παράδειγμα προς μίμηση για τα άλλα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τον ΠΑΟΚ τον έχει πάρει ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια. Αυτό είναι απαραίτητο για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Το ότι προέρχεται από τη Ρωσία δείχνει ότι είναι πειθαρχημένος, ότι ξέρει τι θέλει και τι ζητάει. Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη δύναμη για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μεταβατικό στάδιο. Εύχομαι να φτάσει εκεί που θέλουν όλοι τον αγαπάνε».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Μπορεί να έχει πέσει η ποιότητα, αλλά μέσα από αυτό το μεταβατικό στάδιο θα βγει κάτι καλό. Αρκεί να το προστατεύσουμε και να επενδύσουμε πάνω σε αυτό. Παίζουν πολλοί Έλληνες, υπάρχουν Έλληνες προπονητές, έχει δοθεί έμφαση στα τμήματα υποδομής. Ο κόσμος αυτό πρέπει να το εκτιμήσει και να αγκαλιάσει τις ομάδες. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε θετική αύρα για αυτό».


«Μας περιμένουν επτά τελικοί»

28/02/2013
 Πολύ σημαντικά είναι τα επόμενα επτά ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

«Μας περιμένουν επτά τελικοί»
Επτά τελικοί περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Ο 53χρονος προπονητής σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως η βαθμολογία θα παραμείνει μέχρι το τέλος ευμετάβλητη, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό και πόσο δύσκολο περιμένει να είναι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Γιάννης Πετράκης:


Για τις τρεις συνεχόμενες ήττες:

«Όλες οι ομάδες που έχουν από 27 βαθμούς και κάτω πρέπει να είναι σε εγρήγορση και ανησυχία. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Νομίζω ότι αυτή η διαπίστωση θα πρέπει να είναι και αυτή που θα μας καθορίσει τη στάση. Έχουν μείνει επτά παιχνίδια, είναι εφτά τελικοί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα εφτά».

Για το γεγονός πως η ασταθής άμυνα του ΟΦΗ στα τελευταία ματς θα παίξει τώρα κόντρα στην καλύτερη επίθεση, εκείνη του Ολυμπιακού:

«Αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα μιας και παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος μακράν. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια να είμαστε αυτοί που πρέπει και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει άγχος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής:

«Ανεξάρτητα από το κίνητρο του Ολυμπιακού εμείς έχουμε αρκετό άγχος αλλά είμαστε σε εγρήγορση. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο έχει μάθει να ζει με το άγχος γιατί τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη αλλά θα πρέπει το άγχος μας να είναι δημιουργικό και να μας βοηθήσει».

Για το αν μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο πήχης της σωτηρίας έχει ανέβει:

«Κάθε Κυριακή θα κάνουμε διαφορετικές διαπιστώσεις. Εμείς κάναμε τρία παιχνίδια και αμέσως όλοι είπαν ότι σώθηκε η ομάδα. Η βαθμολογία είναι ευμετάβλητη και αυτό πιστεύω ότι θα ισχύει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

«Μέσα» ο Καραμάνος, εκτός ο Καραγκούνης

28/02/2013
 Δε θα λείψουν τα προβλήματα για τον Ατρόμητο, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 24η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Μέσα» ο Καραμάνος, εκτός ο Καραγκούνης
Ο Θανάσης Καραγκούνης ακολούθησε και την Πέμπτη θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθανόταν στον κοιλιακό μυ και κρίθηκε σκοπιμότερο να μην ταξιδέψει στην Κομοτηνή.

Αντίθετα, στην προπόνηση της ημέρας συμμετείχε κανονικά ο Τάσος Καραμάνος, που ξεπέρασε την ψύξη που τον ταλαιπώρησε στην πλάτη.

Η προετοιμασία την «κυανόλευκων» θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και, στη συνέχεια, ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα γευματίσει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Περιστέρι πριν αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος».

Δυο απουσίες για Χριστόπουλο

28/02/2013
 Καλό το Κύπελλο, όμως στον ΠΑΣ πρέπει να επικεντρωθούν ξανά στη Σούπερ Λίγκα και στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Δυο απουσίες για Χριστόπουλο
Έτσι, στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γιάννης Χριστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ.

Στο πρώτο, συμμετείχαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση, ενώ στο δεύτερο πήραν μέρος οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δούλεψαν σε αγωνιστικά παιχνίδια με μπάλα και με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Εκτός έμεινε ο Ιωάννου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Φεγκρούς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.

«Μίλησαν» με την παρουσία τους

28/02/2013
 Το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης (28/1) έδωσαν τόσο ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, όσο και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Νίκος Μαχλάς.

«Μίλησαν» με την παρουσία τους
Υπό το βλέμμα του προέδρου του ΟΦΗ, Μάνθου Πουλινάκη και του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Νίκου Μαχλά, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (28/2).

Ωστόσο, ούτε ο ένας, αλλά ούτε και ο άλλος μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ή στον προπονητή της ομάδας, όμως, μόνο και μόνο η παρουσία τους στην προπόνηση λίγες μέρες πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδειξε πως όλοι στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ είναι ενωμένοι.

Τόσο για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Προπόνηση για λίγους

28/02/2013
 Καλή η νίκη επί του Πλατανιά στον Αστέρα για το Κύπελλο, όμως η ζωή συνεχίζεται και λέει πως υπάρχει Σούπερ Λίγκα και η αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ.

Προπόνηση για λίγους
Έτσι, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης στις προπονήσεις, με όσους αγωνίστηκαν στα Χανιά να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν στην Κρήτη προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ το Σάββατο θα ανακοινωθεί η αποστολή για τα Γιάννενα.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, ο Ντε Μπλάσις θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα, κάτι που έχει αποφασιστεί ήδη και για τους Ουσέρο και Μπαρτολίνι.

Λίνεν: «Αν δεν δέχονται κριτική, δεν είναι επαγγελματίες»

28/02/2013
 Την δική του απάντηση για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ έδωσε ο Λίνεν, ο οποίος υποστήριξε πως όσοι παίκτες δεν δέχονται κριτική από τον προπονητή τους, τότε δεν είναι επαγγελματίες.

Λίνεν: «Αν δεν δέχονται κριτική, δεν είναι επαγγελματίες»
«Λύθηκε εσωτερικά το θέμα», ανέφερε ο Έβαλντ Λίνεν για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ, ενώ έδωσε και την δική του εκδοχή για την... κόντρα που άνοιξε μεταξύ αυτού και κάποιοω παικτών.

Βέβαια, επειδή υπάρχει στον… ορίζοντα κι ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως στόχος της «Ένωσης» είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο γι' αυτά που γράφτηκαν χθες;

«Δεν θα ήθελα να πω πολλά. Είναι κάτι που λύθηκε εσωτερικά, πολλά γράφτηκαν και πολλά δεν είναι αλήθεια αλλά στο ποδόσφαιρο ο προπονητής αποφασίζει και μπορεί να μιλάει δημόσια για τους ποδοσφαιριστές του και είναι λόγια που γνωρίζουν και οι ίδιοι οι παίκτες μιας και τα έχω πει και μπροστά τους. Πρέπει να δέχονται την κριτική από τον προπονητή τους γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό τότε δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Οπότε, για να το ξεκαθαρίσω δεν παραχώρησα κάποια συνέντευξη, οπότε ό,τι γράφτηκε γράφτηκε χωρίς να κάνω κάποια δήλωση. Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εάν δεν είναι δυνατόν να πω κάτι για τους παίκτες τότε θα έπρεπε να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας , οι παίκτες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και να ασχολούνται μόνο με ουσιώδη πράγματα».

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ φέτος να μην έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει σε κάποιο ντέρμπι. Ήρθε η ώρα να πάρει αυτό το ντέρμπι και με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό;

«Έχω κουραστεί να μιλάω για τα ντέρμπι, δεν με ενδιαφέρουν. Αυτό που με απασχολεί είναι να σώσουμε την κατηγορία και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων αυτή τη στιγμή. Σίγουρα οι οπαδοί περιμένουν πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά για εμάς, σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς».

Πριν λίγες μέρες είχατε πει ότι εάν κάποιος ποδοσφαιριστής κάνει λόγο για τα πλέι οφ ουσιαστικά θα τον «σκοτώσει». Μπορούμε να πούμε ότι εάν κερδίσετε τον Παναθηναϊκό θα αρχίσετε να σκέφτεστε το κάτι παραπάνω;

«Αν μία ομάδα κερδίζει πάντα θα είναι πρωταθλήτρια αλλά όλο αυτό είναι υποθετικό. Έχω πει στους παίκτες μου ότι είναι μια πολύ δύσκολή σεζόν και θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα θα είναι πολύ θετική αυτή η νίκη αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορείς να ονειρεύεσαι μόνο όταν δουλεύεις σκληρά γιατί αλλιώς δεν θα τα πραγματοποιήσεις και αυτό ισχύει και για εμάς».

Ποιο θεωρείτε σημείο-κλειδί για το ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Σε κάθε παιχνίδι εάν θες να πετύχεις θα πρέπει να σταματήσεις τον αντίπαλο και αυτό γίνεται εάν έχεις την κατοχή. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες στις πτέρυγες με μεγάλη ποιότητα. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να τους σταματήσουμε και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Πάλι απών ο Ζουμπουλάκης

28/02/2013
 Ο αγώνας με τον Πλατανιά το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, θεωρείται το τελευταίο "χαρτί" στην Κέρκυρα στην προσπάθεια για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Πάλι απών ο Ζουμπουλάκης
Έτσι, ο Γιάννης Παπακώστας στην προπόνηση της Πέμπτης, έδωσε έμφαση στην τακτική, μέσω των διπλών που έπαιξαν οι παίκτες του στον Πλάντραφο.

Μοναδικός απόντας ήταν ξανά ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο οποίος αρκέστηκε σε θεραπεία.

Την Παρασκευή, η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 στον Ποταμό.

Χαμόγελα για Καλαϊτζίδη

28/02/2013
 Με τον πιο ευχάριστο τρόπο κύλησε η προπόνηση της Πέμπτης στη Βέροια, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χαμόγελα για Καλαϊτζίδη
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο την Τετάρτη, έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι αναλώθηκαν σε τελειώματα φάσεων. Ο Μακεδόνας τεχνικός είδε τους τραυματίες Μπαργκάν, Καλογέρη, Καλί, Σνάουτσνερ και Γεωργέα να μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να υπολογίζονται για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 15.30 στο Δημοτικό Στάδιο της ημαθιώτικης πρωτεύουσας.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την ίδια μέρα, ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι:

- Μετά τη σύσκεψη μεταξύ των αρμόδιων φορέων, αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι της Βέροιας θα καταλάβουν τις θύρες 1, 2, 3 και 4, ενώ οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5 και 6 του Δημοτικού Σταδίου.

- Για λόγους ασφαλείας, δε θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος σε παιδιά κάτω των 12, γυναίκες και κατόχους κάρτας ανεργίας.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Δευτέρας θα είναι διαθέσιμα από σήμερα έως και τη μέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, από τις 10:00 έως τις 18.00.

Η ΠΑΕ Βέροια προσδοκά και ευελπιστεί να πραγματοποιηθεί ένα ήσυχο παιχνίδι χωρίς ακρότητες»

Παρών στο ντέρμπι ο Φωτίου!

01/03/2013
 Στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο ομογενής επιχειρηματίας που βοήθησε οικονομικά την ΑΕΚ, Άλκης Φωτίου.

Παρών στο ντέρμπι ο Φωτίου!
Ο κ. Φωτίου, χορήγησε πριν από μερικές ημέρες 100.000 ευρώ στην ΠΑΕ για να πληρωθούν οι παίκτες, ενώ το καλοκαίρι κάλυψε το ποσό για τη μεταγραφή του Κατίδη. Όπως έγινε γνωστό, θα βρεθεί την Κυριακή στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να στηρίξει τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στους «πράσινους». Παράλληλα, το διάστημα που θα παραμείνει στην Αθήνα αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων», Ανδρέα Δημητρέλο.

Στο ραντεβού των δύο ανδρών, είναι δεδομένο ότι θα γίνει συζήτηση για την κατάσταση στην ΑΕΚ και τις εξελίξεις αναφορικά με τα διοικητικά και οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει προσέγγιση προς τον επιχειρηματία, προκειμένου να διερευνηθεί το αν προτίθεται να βοηθήσει εκ νέου στο μέλλον.

Οι «ντόπες» του Σαββίδη

01/03/2013
 Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν τον πρώτο προημιτελικό με τον Λεβαδειακό επισκέφτηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβαν Σαββίδης, για να εμψυχώσει τους παίκτες και να τους τονίσει πόσο πολύ θέλει το κύπελλο!

Οι «ντόπες» του Σαββίδη
Ο ομογενής επιχειρηματίας, δίνει στον θεσμό του κυπέλλου μεγάλο βάρος και το γεγονός ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για τον αγώνα είναι κάτι που το αποδεικνύει περίτρανα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τώρα, έχει μιλήσει στους παίκτες πριν από αγώνες δύο-τρείς φορές και προφανώς το κάνει για να δώσει έμφαση στην σημασία τους. Το έκανε (πριν και μετά) τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό αλλά και Καλλιθέα για το κύπελλο.

Πριν τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» με τον Λεβαδειακό, κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες: «Σας πιστεύω πολύ. Δώστε τα όλα για να προκριθούμε. Πάμε γερά και… εγώ εδώ είμαι…», είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας την δική του έξτρα προσπάθεια σε επίπεδο τόνωσης ηθικού της ομάδας.

«Ζεστή» για Μαυρία η Γιουβέντους

01/03/2013
 Στην μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους παραμένει σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Χάρης Μαυρίας, παρά την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη πρότασή της για τον 19χρονο μέσο.

«Ζεστή» για Μαυρία η Γιουβέντους
Όπως αναφέρει το site «ilsecoloxix.it», μετά την άφιξη του Χοσέ Σεβάλος και του Χασάν Πέπιτς, το επόμενο όνομα που μπήκε στο... μάτι της Γιουβέντους είναι ο Χάρης Μαυρίας. Ο Έλληνας μέσος θα απασχολήσει ξανά τους διοικούντες την ιταλική ομάδα καθώς όπως γράφει η ιστοσελίδα, του αρέσει να παίξει στα άκρα και μπορεί να προωθείται πολύ μπροστά, με καλή τεχνική, ταχύτητα και καλό άγγιγμα της μπάλας.

Από την Ιταλία, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Πάρμα, την Πεσκάρα, την Τορίνο, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν Μονακό και Άντερλεχτ. Είναι άξιο αναφοράς πάντως, πως την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ, άνθρωπος της Ίντερ θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, έχοντας το όνομα του Χάρη Μαυρία στο…μπλοκάκι του.

Βάζει τα λεφτά ο Αλαφούζος!

01/03/2013
 Διατεθειμένος να βάλει στην Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 8 εκατ. ευρώ από τη τσέπη του για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών φέρεται να είναι ο πρόεδρος των «πράσινων», Γιάννης Αλαφούζος.

Βάζει τα λεφτά ο Αλαφούζος!
Μία ερώτηση που απηύθυνε στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Στάμο στο χθεσινό Δ.Σ –ενέκρινε την Α.Μ.Κ. κατά 15εκ.€- ο Γιάννης Αλαφούζος, έβαλε…φωτιές αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια του προέδρου της ομάδας. Η ερώτηση του «Mr ΣΚΑΪ» που πυροδότησε τα σενάρια ήταν η εξής: «Αν κάποιος θέλει να βάλει 8-10 εκατ. ευρώ, πως μπορεί να εξασφαλίσει το 51%;», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο επικεφαλής των «πράσινων» έχει στο μυαλό του να βάλει από την τσέπη το ποσό που χρειάζεται για να καλυφθεί η αύξηση και να γίνει το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ.

Το άλλο σενάριο, που πάντως δεν δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, είναι να έχει βρει ισχυρούς «συμπαίκτες» που θα βάλουν «ζεστό» χρήμα και θα ηγηθούν μαζί του της προσπάθειες διαφυγής του Παναθηναϊκού από το αδιέξοδο. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Αλαφούζος βάλει το συγκεκριμένο ποσό, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η θέση του από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» διαχωρίζεται, αφού το ποσοστό θα καταλήξει στον ίδιο, είτε σε κάποια εταιρεία πίσω από την οποία θα βρίσκεται πιθανότατα εκείνος. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σκοπεύει να κρατήσει και τη δύναμη που δίνει ο κόσμος στη διοίκηση, κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος των μετοχών η «Συμμαχία», που αυτή τη στιγμή έχει το 58%.

Κόντρες τέλος στην ΑΕΚ

01/03/2013
 Τσακωμοί τέλος. Ώρα για συσπείρωση στην ΑΕΚ ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα έχουν αφήσει όλα πίσω οι «κιτρινόμαυροι».

Κόντρες τέλος στην ΑΕΚ
Τέλος στην… βεντέτα που άνοιξε στην προχθεσινή προπόνηση έβαλαν οι «κιτρινόμαυροι». Την Κυριακή, η Ένωση δίνει ένα κρίσιμο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον ύστερα από προτροπή των αρχηγών και του Έβαλντ Λίνεν βάζουν πίσω τα όποια προβλήματα τους απασχολούν για το συμφέρον της ομάδας και μόνο.

Υποχρέωση των «κιτρινόμαυρων» είναι να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τους «πράσινους». Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πως ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή θα είναι και φάρμακο, το οποίο ναι μεν δεν θα γιατρέψει τις πληγές αλλά θα ανακουφίσει αρκετά. Το καλύτερο από όλα είναι πως στο ντέρμπι αυτό θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου.

Το κλίμα αντιστράφηκε και μάλιστα από τη χθεσινή προπόνηση και έπειτα υπάρχουν "αστειάκια" και ενότητα μεταξύ των παικτών.

Ιτάνζ: «Δεν μας ανησυχεί η κούραση»

01/03/2013
 Τη βεβαιότητα ότι τα συνεχή παιχνίδια δεν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Σαρλ Ιτάνζ με δηλώσεις του μετά τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο.

Ιτάνζ: «Δεν μας ανησυχεί η κούραση»
Σίγουρος ότι τα συνεχή παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν την αγωνιστική ετοιμότητα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Σαρλ Ιτάνζ μετά την νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού.

«Είναι μια καλή αρχή για εμάς αυτό το σκορ. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Παίξαμε μόνο το πρώτο… ημίχρονο κι ακολουθεί ένα άλλο εξίσου δύσκολο… ημίχρονο στη Λειβαδιά», τόνισε για το χθεσινό παιχνίδι στην Τούμπα και συνέχισε:

«Το «κλειδί» για εμάς είναι ότι πετύχαμε δύο τέρματα και δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό μετράει πάρα πολύ στους αγώνες του Κυπέλλου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν μας ανησυχεί η κούραση. Είμαστε πλήρης ομάδα τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία».

Πάμπλο Γκαρσία για γενικός αρχηγός

01/03/2013
 Τη θέση του γενικού αρχηγού θα προτείνουν στον Γκαρσία οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ -σύμφωνα με τη στήλη της Sportday, «ο τρελός του χωριού»- όταν εκείνος αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του.

Πάμπλο Γκαρσία για γενικός αρχηγός
Για το πόστο του γενικού αρχηγού προορίζουν τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟ όταν εκείνος αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του.

Αυτό αναφέρει σήμερα η Sportday στη στήλη «Τρελός του χωριού».

Μετά από τόσα χρόνια προσφοράς, στον «Δικέφαλο του Βορρά» εκτιμούν απεριόριστα τις ηγετικές ικανότητές του αλλά και τον… ποδοσφαιρικό του τσαμπουκά. Κρίνουν ότι αυτά τα δύο στοιχεία, συν την γνώση του για το άθλημα, είναι αυτά για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα από το πόστο αυτό.

Φυσικά, το ζήτημα είναι κατά πόσο θα αποδεχθεί ο Γκαρσία την πρόταση αυτή που θα του κάνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Προβλήματα «γιοκ»

01/03/2013
 Κάθε ματς για τον Άρη έχει τον χαρακτήρα τελικού και το μόνο που ενδιαφέρει τον Μιχαλήτσο είναι να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα. Κάτι που δεν έχει για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Προβλήματα «γιοκ»
Τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Μιχαλήτσος πριν το ματς τη Βέροια λιγοστεύουν. Ο Γιάννης Ζαραδούκας και Γιάννης Γιαννιώτας ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Δευτέρας.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Κοέλιο και Πουλίδο, οι οποίοι ναι μεν νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις αλλά τις επόμενες ημέρες θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.

«Καμπάνα» για Κέρκυρα

01/03/2013
 Σε μπελάδες βάζουν την Κέρκυρα οι Μαϊστόροβιτς και Φλαβίνιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές κέρδισαν τις προσφυγές τους και αν το ποσό δεν τους καταβληθεί τότε κινδυνεύει με μηδενισμό.

«Καμπάνα» για Κέρκυρα
Εκτός του ό,τι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δίνει την δική της, αγωνιστική μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, η Κέρκυρα έχει να αντιμετωπίσει και άλλου είδους προβλήματα.

Οικονομικά. Οι Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς και Φλαβίνιο δικαιώθηκαν τελεσίδικα στις προσφυγές που είχαν καταθέσει και στην περίπτωση που οι Φαίακες δεν τους καταβάλλουν 40.000 ευρώ μέχρι την άλλη Παρασκευή τότε η ομάδα κινδυνεύει με μηδενισμό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αφαίρεση δύο βαθμών.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επιδίκασε χθες το ποσό των 252.342 ευρώ στον Μαϊστόροβιτς και άλλα 141.450 ευρώ στον Φλαβίνιο, υποχρεώνοντας παράλληλα την Κέρκυρα να καταβάλει τα χρήματα σε δέκα ισόποσες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου