ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Εκτός αποστολής Βλαχοδήμος, Μοδέστο, Ντιακιτέ

Εκτός αποστολής Βλαχοδήμος, Μοδέστο, Ντιακιτέ

Ο Μίτσελ γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (27/2) κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Άφησε εκτός ξανά τον Μοδέστο, δεν υπολογίζει τον Πίνο και ξεκουράζει τον Βλαχοδήμο.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το ματς της Τετάρτης (27/2, 20:00, OTEsports) με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για τη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποίησαν το πρωί (10:30) της Τρίτης (26/2) στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν πολλές ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελική προσπάθεια. Στη συνέχεια έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στις στημένες φάσεις, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και δεν είχε κανένα απρόοπτο, ο κόουτς Μίτσελ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Μεταξύ αυτών και δύο νεαροί από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, όπως οι Βέργος και Βούρος, καθώς υπάρχει σχετικός κανονισμός για χρησιμοποίηση τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά: Μέγκιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής (Γιαννιώτης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο, Μοδέστο, Φουστέρ, Βλαχοδήμος) θα κάνουν προπόνηση και φυσιοθεραπεία την Τετάρτη (27/2) το πρωί στις 10:30 στο Ρέντη.

Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ των Πειραιωτών, Xαράλαμπος Λυκογιάννης, έμεινε εκτός αποστολής καθώς συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας Νέων, για το επερχόμενο ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με αντίπαλο την Άντερλεχτ, για το NextGen Series.

Ο Μίτσελ άφησε για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής τους Ντρισά Ντιακιτέ, Μάρκο Πάντελιτς και Φρανσουά Μοδέστο, δείγμα πως δεν έχει στα βασικά του πλάνα τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της σεζόν. Όσον αφορά τον απείθαρχο Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον υπολογίζει, ενώ αυτή την φορά άφησε εκτός τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο ώστε να τον ξεκουράσει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου