ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

12η αγωνιστική Super League part two

12η αγωνιστική Super League part two

24/11/2013

 Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κεντρίζει το ενδιαφέρον της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής, ενώ νωρίτερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Λεωφόρο

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 Η κρίση πέρασε και οι δύο ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να χτίσουν ένα θετικό σερί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Ο Παναθηναϊκό ξεπέρασε την ήττα στο ντέρμπι αιωνίων, με μια πολύ καλή νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη και ο ΠΑΣ στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη ξεπέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ και πλησιάσει εκ νέου την πεντάδα. Για τον Έλληνα τεχνικό είναι η δεύτερη φετινή επίσκεψη στη Λεωφόρο, με την πρώτη να ξυπνάει άσχημες μνήμες αφού η ήττα του Αστέρα Τρίπολης ήταν και η αιτία που απολύθηκε. Η προϊστορία είναι φουλ στο πράσινο, αφού ο ΠΑΣ έχει να κερδίσει σε αγώνα πρωταθλήματος από το 1986, ωστόσο τυχαία ή μη, τότε το ματς είχε διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου! Στις δύο περυσινές αναμετρήσεις νικητής δεν υπήρξε, με τον Ντε Βινσέντι να ισοφαρίζει το γκολ του Βελάσκες στο ΟΑΚΑ, ενώ στους Ζωσιμάδες δεν υπήρχε σκορ..

 SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 

 Αν το πάρουμε γεωγραφικά, τότε ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο… διαμέρισμα που έχασε για τελευταία φορά. Την 1η Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Αγρινίου έχασε για τελευταία φορά στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν στη Θράκη, όπου επιστρέφει 2,5 μήνες μετά. Αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η Ξάνθη, που μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της, στην οποία επιστρέφει σχεδόν μετά από ένα μήνα. Η ακριτική ομάδα έχει μαζέψει τους δέκα από τους 14 βαθμούς της στην έδρα της, όμως απέναντι στον Παναιτωλικό έχει μόνο ήττες σε σύνολο τριών αγώνων και ακόμα δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι παρά την εντυπωσιακή τους πορεία που τους έχει φέρει στην τέταρτη θέση και παρά το τρίμηνο που κλείνουν αήττητοι, δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να κερδίσουν μακριά από το Αγρίνιο και θέλουν στην Ξάνθη να σπάσουν το ρόδι

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

 Μπορεί στη Super League να μην έχουν πολλά να θυμηθούν, αλλά τα… ψωμάκια τους στη Β’ Εθνική τα είχαν φάει. Τέσσερις αναμετρήσεις και παράδοση σχετικά μοιρασμένη. Δύο νίκες ο Πλατανιάς, μία η Καλλονή και μία ισοπαλία με μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό την ανεπάρκεια του φιλοξενούμενοι. Σε όλα τα ματς μόνο οι γηπεδούχοι σκόραραν (σ.σ. η ισοπαλία ήταν 0-0), γεγονός που καταδεικνύει ότι οι Κρητικοί πρέπει να κάνουν υπέρβαση στο ΟΑΚΑ. Η υπέρβαση έγκειται επίσης στο γεγονός ότι ως τώρα στη σεζόν έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από τα Χανιά και έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ, ενώ εντυπωσιακό στατιστικό είναι πως ο Πλατανιάς με τις συνολικά πέντε ισοπαλίες στη σεζόν παίζει με τη μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει έρθει ούτε μια φορά ισόπαλη!

  ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 

Ένα ματς, μια πόλη… Πάντοτε ήταν έτσι, πάντα θα παραμείνει έτσι! Έστω κι αν η διαφορά δυναμικότητας μοιάζει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ ανοίγει την ψαλίδα με τον Άρη, έστω κι αν οι στόχοι τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής, τουλάχιστον ως προς το ενδιαφέρον και τον κόσμο. Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει 25 βαθμούς και ο Άρης μόλις οκτώ, κάτι που μάλλον τα λέει όλα. Οι γηπεδούχοι διψάνε για καλή εμφάνιση και επιβλητική νίκη, ώστε να ξεχαστεί η βαριά ήττα στο Στάδιο Καραϊσκάκη και οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να… κλέψουν ό,τι μπορέσουν. Η τελευταία νίκη του Άρη, ωστόσο, ήταν πίσω στο 2010 και στα πέντε ματς που έχουν ακολουθήσει τα τέσσερα έχουν λήξει ισόπαλα και το περυσινό έληξε με το ευρύ 4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

 Όπου απαντάται τέτοιο ματς, είναι η χαρά του γηπεδούχου. Ο Λεβαδειακός έχει κατορθώσει να κερδίσει μόνο μια φορά στη Νέα Σμύρνη, παρότι την έχει επισκεφτεί 15 φορές, αλλά στην προκειμένη εκείνο που μετράει πιο πολύ είναι τι δεν έχει κάνει ο Πανιώνιος στη Λιβαδειά. Οι κυανέρυθροι σε 14 ματς δεν έχουν πάρει ποτέ τους τρεις βαθμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν πανηγυρίσει οκτώ φορές κι έξι ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Τα προγνωστικά είναι υπέρ του Λεβαδειακού και αυτή τη φορά κι όχι μόνο εξαιτίας των προβλημάτων του Πανιωνίου. Είναι υπέρ του επειδή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει χάσει μόνο ένα ματς στην έδρα του, ενώ ο Πανιώνιος έχει κερδίσει μόνο ένα ματς μακριά από τη Νέα Σμύρνη. Και είναι επίσης υπέρ του, επειδή στη διακοπή ο Νίκος Καραγεωργίου είχε χρόνο να διορθώσει καταστάσεις, ενώ ο Νίκος Παντελής έβλεπε τις καταστάσεις να χαλάνε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου