ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Champions League:Τα αποτελεσματα της πρωτης αγωνιστικης ημερας (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της πρωτης αγωνιστικης ημερας (videos)

27/11/2013

Ζενίτ - Ατλέτικο 1-1, Πόρτο - Αούστρια 1-1

Η Ζενίτ χάρη σε εντυπωσιακό αυτογκόλ κατάφερε να μην ηττηθεί από την Ατλέτικο στην Αγία Πετρούπολη, αλλά διατηρήθηκε 2η, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη επίσης με 1-1 η Πόρτο με την Αούστρια
Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν η Ζενίτ με την Ατλέτικο και η Πόρτο με την Αούστρια Βιέννης, έτσι δεν άλλαξε κάτι στον 7ο όμιλο.
Χάρη σε περίεργο αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ η Ζενίτ γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από τους "ροχιμπλάνκος" που έπαιζαν με αρκετούς αναπληρωματικούς.
Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για την Ατλέτικο, ενώ η Πόρτο για πρώτη φορά στο CL δεν έκανε νίκη στην έδρα της στους ομίλους (!) και αν η Ζενίτ νικήσει στην Βιέννη την τελευταία αγωνιστική οι "δράκοι" θα αποκλειστούν.

Ζενίτ - Ατλέτικο 1-1


Σκόρερς: 74' αυτ. Αλντερβάιρελντ / 53' Αντριάν Λόπεθ
Γήπεδο: "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)
Από την εξαιρετική πάσα του Ραούλ Γκαρθία ο Αντριάν Λόπεθ βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιούρι Λοντίγκιν στο 53', με το πλασέ του πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα της Ζενίτ και άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο.
Οι Ρώσοι δεν έδειχναν ικανοί να απαντήσουν, αλλά στάθηκαν τυχεροί, καθώς το 1-1 ήρθε στο 74' με το αυτογκόλ του Τόμπι Αλντερβάιρελντ.
Από την σέντρα του Σμολνίκοβ από δεξιά ο Βέλγος στόπερ έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα πήρε πολύ ύψος και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Κουρτουά, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν έκανε καλό υπολογισμό.
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Σμολνίκοβ, Χουμπότσαν, Λόμπαρτς, Κρίσιτο, Βιτσέλ, Φαϊζούλιν (64' Μπιστρόβ), Σιρόκοβ (64' Αρσάβιν), Σατόβ, Χουλκ, Κερζακόβ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Αλντερβάιρελντ, Μιράντα, Εμιλιάνο Ινσούα, Γκιλαβονγκί, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία, Κριστιάν Ροντρίγκες (80' Όλιβερ Τόρες), Κόκε, Αντριάν Λόπεθ.

Πόρτο - Αούστρια Βιέννης 1-1


Σκόρερς: 48' Τζάκσον Μαρτίνες / 11' Κίναστ
Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο
Διαιτητής: Οβίντιου Χατσεγκάν (Ρουμανία)
Από λάθος πάσα του Ελιακίμ Μανγκαλά ο Ρόμαν Κίναστ πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή "εκτέλεσε" τον Έλτον, κάνοντας το 1-0 για την Αούστρια μέσα στο "Ντραγκάο" στο 11'.
Στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου η Πόρτο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Τζάκσον Μαρτίνες να κάνει το 1-1 στο 48' με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Μανγκαλά.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Μάικον, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Ντεφούρ (46' Σιλβέστρε Βαρέλα), Λούτσο Γκονσάλες, Ζοζουέ (72' Κιντέρο), Λικά (65' Ρικάρντο Περέιρα), Τζάκσον Μαρτίνες.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντερ, Κοχ, Ρόγκουλ, Όρτλεχνερ, Σούτνερ (82' Οκότιε), Χόλαντ, Ντίλαβερ (70' Μάντερ), Κίναστ, Ρόιερ, Μουργκ (64' Λέοβατς), Χόζινερ.

 

Βαθμολογία


1. Ατλέτικο 13 (13-3)
2. Ζενίτ 6 (4-5)
3. Πόρτο 5 (4-5)
4. Αούστρια Βιέννης 2 (1-9)

Η τελευταία αγωνιστική (11/12)
Αούστρια - Ζενίτ
Ατλέτικο - Πόρτο

Σκόρερς


8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Ζενίτ - Ατλέτικο 1-1




Πόρτο - Αούστρια 1-1



Βασιλεία - Τσέλσι 1-0, Στεάουα - Σάλκε 0-0

Η Βασιλεία ήταν πολύ ανώτερη από την Τσέλσι και με γκολ του Σαλάχ στο 87' επικράτησε με 1-0, έτσι ανέβηκε στην 2η θέση, καθώς η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με την Στεάουα. Οι Άγγλοι προκρίθηκαν παρά την ήττα, ενώ Σάλκε - Βασιλεία θα παλέψουν τελευταία αγωνιστική για το 2ο εισιτήριο
Η Βασιλεία πήρε την δεύτερη νίκη της στον όμιλο και αυτή επί της Τσέλσι, καθώς επικράτησε των Άγγλων με 1-0 στην Ελβετία.
Ήταν πολύ ανώτερη και λυτρώθηκε με γκολ του Σαλάχ στο 87', ενώ ανέβηκε στην 2η θέση, καθώς η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.
Η ομάδα του Ζοζέ Μοουρίνιο πάντως κατάφερε παρά την ήττα να εξασφαλίσει πρόκριση, καθώς έχει 9 βαθμούς, 8 η Βασιλεία και 7 Σάλκε, οι οποίες παίζουν μαζί την τελευταία αγωνιστική (3 βαθμούς η Στεάουα).

Βασιλεία - Τσέλσι 1-0

Σκόρερ: 87' Σαλάχ
Γήπεδο: "Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ", Βασιλεία
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Η Βασιλεία ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, είχε τελικές προσπάθειες 14-0 όταν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 87' με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση και νίκησε στο τετ-α-τετ τον Τσεχ.
Αμέσως μετά η Τσέλσι κατάφερε να κάνει την πρώτη της τελική με τον Ραμίρες (89'), με τις τελικές να είναι τελικά 16-1!
Την τελευταία αγωνιστική η Βασιλεία παίζει στην Γερμανία με την Σάλκε και αν δεν ηττηθεί θα προκριθεί.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Φόζερ, Σερ, Ιβάνοφ, Τόλαντ Τζάκα (71' Αζετί), Σερί Ντι, Ελ Νερί, Φάμπιαν Φράι, Σαλάχ, Στόκερ (92' Σάουρο), Στρέλερ (78' Σιό).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Οσκάρ (55' Αζάρ), Ουίλιαν (86' Ντε Μπράινε), Ετο'ό (42' Τόρες).

Στεάουα - Σάλκε 0-0

Γήπεδο: "Αρένα Νατσιονάλα", Βουκουρέστι
Διαιτητής: Μπας Νάιχαϊς (Ολλανδία)
Στο "Αρένα Νατσιονάλα" έπεφτε χιόνι, δεν μπήκε κανένα γκολ, έτσι η Στεάουα βγήκε νοκ-άουτ, ενώ η Σάλκε για να περάσει πρέπει να νικήσει στην έδρα της την Βασιλεία στην τελευταία αγωνιστική.
ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Πρεπελίτσα (82' Στάντσιου), Σουκάλα, Γκάρντος, Λατόβλεβιτς, Νεάγκου (46' Φερνάντο Βαρέλα), Μπουρτσεάνου, Κιπτσίου (77' Ιάνκου), Αντριάν Πόπα, Τανάσε, Πιοβοκάρι.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Αόγκο, Τζερμέιν Τζόουνς, Νόιστεντερ, Μάιερ (74' Ντράξλερ), Φαρφάν, Φουχς (88' Ομπάσι), Σαλάι.

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 9 (11-3)
2. Βασιλεία 8 (4-4)
3. Σάλκε 7 (4-6)
4. Στεάουα 3 (2-9)

Η τελευταία αγωνιστική (11/12)
Σάλκε - Βασιλεία
Τσέλσι - Στεάουα

Σκόρερς


8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Βασιλεία - Τσέλσι 1-0



 Στεάουα - Σάλκε 0-0

Ντόρτμουντ - Νάπολι 3-1, Άρσεναλ - Μαρσέιγ 2-0

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-1 τη Νάπολι και επέστρεψε στην 2η θέση, ενώ η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ. Όλα ανοικτά στον 6ο όμιλο, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας
Η Ντόρτμουντ ξεπέρασε τα αμυντικά της προβλήματα και νίκησε με 3-1 τη Νάπολι, κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης, καθώς πήρε και καλό σκορ, αφού είχε χάσει με 1-2 στην Ιταλία.
Η Άρσεναλ διατηρήθηκε στην κορυφή, νικώντας με 2-0 την Μαρσέιγ, χάρη σε δύο γκολ του Γουίλσιρ, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει πρόκριση.
Οι "κανονιέρηδες" έχουν 12 βαθμούς και από 9 Ντόρτμουντ και Νάπολι, έτσι αν χάσουν οι Άγγλοι στην Ιταλία (και νικήσει στην Μασσαλία η Ντόρτμουντ) θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία (θα μετρήσουν τα μεταξύ τους).

Ντόρτμουντ - Νάπολι 3-1

Σκόρερς: 10' πέν. Ρόις, 60' Μπλαστσικόβσκι / 71' Ινσίνιε
Γήπεδο: "Βέστφαλενστάντιον", Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Με εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Ρόις στο 10ο λεπτό η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ, ενώ το πέναλτι το κέρδισε ο Λεβαντόβσκι από κράτημα του Ραούλ Αλμπιόλ.
Στο 30' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ο Χοσέ Καγιεχόν μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Βάιντενφελερ.
Ο Μάρκο Ρόις από εκτελεστής έγινε δημιουργός, καθώς στο 60' έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι και ο Πολωνός έκανε το 2-0.
Οι Ναπολιτάνοι μείωσαν στο 71' σε 2-1 με τον Ινσίνιε να πλασάρει ιδανικά τον Βάιντενφελερ, έπειτα από την ασίστ του Ιγκουαΐν. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Κελ, ενώ από λάθος του Αρμέρο ξεκίνησε η φάση στο 78', στην οποία από ασίστ του Λεβαντόβσκι έκανε το 3-1 ο Ομπαμεγιάνγκ με το 1ο ευρωπαϊκό γκολ στην καριέρα του.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Γκρόσκροϊτς, Σβεν Μπέντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Νουρί Σαχίν, Κελ, Μχιταριάν, Μπλαστσικόβσκι (68' Ομπαμεγιάνγκ), Ρόις (81' Πίστσεκ), Λεβαντόβσκι (89' Σίμπερ).
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζο, Αλμπιόλ, Φεντερίκο Φερνάντες, Αρμέρο, Μπεχράμι, Τζεμαϊλί (62' Γκιοκχάν Ινλέρ), Καγιεχόν (66' Ινσίνιε), Μέρτενς, Πάντεβ (76' Ντουβάν Σαπάτα), Ιγκουαΐν.

Άρσεναλ - Μαρσέιγ 2-0

Σκόρερ: 1' και 65' Γουίλσιρ
Γήπεδο: "Άσμπαρτον Γκρόουβ", Λονδίνο
Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)
Μόλις 27 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Τζακ Γουίλσιρ να κάνει το 1-0, με το 2ο πιο γρήγορο γκολ των "κανονιέρηδων" στην διοργάνωση.
Μετά από μπαλιά του Σανιά μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό με εντυπωσιακό πλασέ νίκησε τον Μανταντά.
Ο Ράμσεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Ν'Κουλού (μάλλον ήταν εκτός περιοχής η ανατροπή), ο Μεσούτ Εζίλ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Στιβ Μανταντά απέκρουσε στην δεξιά του γωνία.
Τελικά το 2-0 ήρθε το 65', εκ νέου με σκόρερ τον Γουίλσιρ, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μεσούτ Εζίλ, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει με εξαιρετική μπαλιά ο Ράμσεϊ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Γουίλσιρ (75' Γουόλκοτ), Ροζίτσκι (75' Καθόρλα), Μεσούτ Εζίλ (81' Αρτέτα), Ζιρού.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αμπνταλά, Ν'Κουλού, Λούκας Μέντες, Μορέλ, Λεμινά (82' Μπενουά Σεϊρού), Ρομαό, Ιμπουλά (58' Τοβέν), Τζόρνταν Αγιού (57' Βαλμπουενά), Κελιφά, Ζινιάκ.
*χαμένο πέναλτι 38' Μεσούτ Εζίλ

 

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 12 (8-3)
2. Ντόρτμουντ 9 (7-5)
3. Νάπολι 9 (8-8)
4. Μαρσέιγ 0 (4-12)

Τελευταία αγωνιστική (11/12)
Μαρσέιγ - Ντόρτμουντ
Νάπολι - Άρσεναλ

Σκόρερς

8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Ντόρτμουντ - Νάπολι 3-1



 Άρσεναλ - Μαρσέιγ 2-0

Σέλτικ - Μίλαν 0-3, Άγιαξ - Μπαρτσελόνα 2-1

Η Μίλαν έπαιξε ποδόσφαιρο μετά από αρκετό καιρό και νίκησε με 3-0 την Σέλτικ στην Σκωτία, έτσι πάει σε... τελικό με Άγιαξ την τελευταία αγωνιστική, καθώς οι Ολλανδοί νίκησαν με 2-1 την Μπαρτσελόνα στo Άμστερνταμ
Η Μίλαν νίκησε με 3-0 την Σέλτικ μέσα στην Γλασκώβη, διατηρήθηκε στην 2η θέση και έβγαλε νοκ-άουτ τους Σκωτσέζους από την Ευρώπη (σίγουρα 4οι).
Αυτό διότι ο Άγιαξ με εξαιρετική εμφάνιση και με 10 παίκτες από το 48' νίκησε με 2-1 την Μπαρτσελόνα, στην πρώτη ήττα με Χεράρδο Μαρτίνο στην πάγκο της (21ο ματς).
Η Μίλαν έχει 8 βαθμούς και ο Άγιαξ 7, τίθενται αντιμέτωπες στο Μιλάνο τελευταία αγωνιστική, έτσι μόνο με "διπλό" οι Ολλανδοί θα αποκλείσουν τους Ιταλούς.
Στο Άμστερνταμ, όταν ο Άγιαξ πέτυχε το δεύτερο γκολ, έπεσε οπαδός του από τα 10 μέτρα και είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σέλτικ - Μίλαν 0-3


Σκόρερς: 13' Κακά, 49' Σαπάτα, 60' Μπαλοτέλι
Γήπεδο: "Σέλτικ Παρκ", Γλασκώβη
Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)
Από εκτέλεση κόρνερ του Βάλτερ Μπίρσα ο Κακά βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φόρστερ, ανοίγοντας το σκορ στο 13' για την Μίλαν.
Και το δεύτερο γκολ των Ιταλών προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Μπίρσα, με τον Κριστιάν Σαπάτα να κάνει το 0-2 στο 49' με κοντινή προβολή, έπειτα από την πάσα του Αντόνιο Νοτσερίνο.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 60' έκανε το 0-3, νικώντας τον Φόρστερ με πλασέ από δεξιά στην περιοχή, έπειτα από φοβερή μακρινή μπαλιά του Μοντολίβο.
 
Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν αρχηγός για την Σέλτικ, πήρε μία κίτρινη κάρτα και γενικά είχε αρκετά νεύρα και αρκετές κόντρες με αντιπάλους του.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Λούστιγκ, Μουλγκρού, Ισαγκίρε, Άμπροουζ, Κόμονς (65' Στόουκς), Καγιάλ (31' Λέντλεϊ), Φόρεστ (80' Ρόγκιτς), Μπούριχτερ, Σαμαράς.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (48' Νοτσερίνο), Μπονέρα, Σαπάτα, Εμάνιουελσον, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μοντολίβο, Πόλι, Μπίρσα (72' Κονστάν), Κακά (80' Ρομπίνιο), Μπαλοτέλι.
 

Άγιαξ - Μπαρτσελόνα 2-1

Σκόρερς: 19' Σερέρο, 42' Χούσεν / 49' πέν. Τσάβι
Γήπεδο: "Άμστερνταμ Αρένα", Άμστερνταμ
Διαιτητής: Πάβελ Κραλόβετς (Τσεχία)
Ο Άγιαξ ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση στο "Άμστερνταμ Αρένα" και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19', με τον Τουλάνι Σερέρο να πλασάρει τον Πίντο από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Ρικάρντο φαν Ράιν από δεξιά.
Έπειτα από φάση διαρκείας στο 42' ο Άγιαξ διπλασίασε τα τέρματά του, με το κοντινό πλασέ του Χούσεν, έπειτα από το σουτ του Φίσερ και την απόκρουση του Πίντο, ενώ πριν καταλήξει στα δίχτυα κόντραρε και στον Πικέ.
Στο 48' ο Φέλτμαν, έπειτα από αμυντικό λάθος, ανέτρεψε τον Νεϊμάρ στο όριο της περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Αίαντα.
Ο Τσάβι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σίλεσεν από τα 11 βήματα και μείωσε στο 49', δίνοντας νέο έντονο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Μόισαντερ, Μπόιλεσεν (34' Κρίστιαν Πόουλσεν), Μπλιντ, Κλάασεν, Σερέρο, Σένε (51' Ντένσβιλ), Φίσερ, Χούσεν (84' Ντουάρτε).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Πουγιόλ (68' Πατρίθιο), Μαστσεράνο, Πικέ, Μοντόγια, Σονγκ, Τσάβι (74' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ινιέστα, Φάμπρεγκας (82' Ανταμά Τραορέ), Πέδρο, Νεϊμάρ.
*κόκκινη 48' Φέλτμαν

 

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 10 (10-4)
2. Μίλαν 8 (8-5)
3. Άγιαξ 7 (5-8)
4. Σέλτικ 3 (2-8)

Τελευταία αγωνιστική (11/12)
Μίλαν - Άγιαξ
Μπαρτσελόνα - Σέλτι

Σκόρερς

8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

6 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Σέλτικ - Μίλαν 0-3



 Άγιαξ - Μπαρτσελόνα 2-1




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου