ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Champions League: Το πρόγραμμα της Τρίτης

Champions League: Το πρόγραμμα της Τρίτης

25/11/2013
 
 Μόνο Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις τους στο Champions League την Τρίτη. Ξεχωρίζει στο πρόγραμμα το Ντόρτμουντ-Νάπολι.

Δύο ήσυχοι, πολλοί… ανήσυχοι
Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά λιγοστές ομάδες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς για τη θέση τους στην επόμενη φάση.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης αυτές είναι μόνο οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού όλες οι υπόλοιπες ακόμη μάχονται για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια και μετά το νέος έτος. Το Ντόρτμουντ-Νάπολι δεσπόζει στο μενού της Τρίτης.

Ε’ Όμιλος

Η Βασιλεία υποδέχεται την Τσέλσι, την οποία είχε κερδίσει στο Λονδίνο στις 18/9. Ο Μαρσέλο Ντίας και ο Μπεχράνγκ Σαφάρι θα λείψουν από τους γηπεδούχους, που διεκδικούν ουσιαστικά τη δεύτερη θέση. Οι «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο, που δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Φαν Χίνκελ, με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση, όπως και την πρώτη θέση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Στεάουα υποδέχεται τη Σάλκε στο Βουκουρέστι. Οι Ρουμάνοι κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να αποφύγουν την τελευταία θέση, ενώ οι Γερμανοί στόχο έχουν να παραμείνουν σε θέση… πρόκρισης. Φίλιπ και Παντιλί θα λείψουν από τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πολλές απουσίες, αφού δίπλα σε αυτές των Χούντελααρ, Παπαδόπουλου Χέγκερ και Ομπάσι προστέθηκαν κι αυτές των Χίλντεμπραντ και Γκορέτσκα.

Βαθμολογία: Τσέλσι 9 (11-2), Σάλκε 6 (4-6), Βασιλεία 5 (4-4), Στεάουα Βουκουρεστίου 2 (2-9)

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Τσέλσι-Στεάουα, Σάλκε-Βασιλεία

Στ’ Όμιλος

Πρόκειται μάλλον για το παιχνίδι της ημέρας. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Νάπολι σε ένα ματς που πιθανότατα θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο στον όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν το πάνω χέρι, θα έχουν μεγάλη απώλεια τον τραυματία Χάμσικ, αλλά τι να πουν και οι Βεστφαλοί. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που προέρχεται από τρίτη σερί ήττα, το οδυνηρό 3-0 από την Μπάγερν που την έριξε στην τρίτη θέση της Bundesliga, είναι αποδεκατισμένη. Εκτός μάχης είναι οι Σούμποτιτς, Χούμελς, Γκουντογκάν και Σμέλτσερ. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μαρσέιγ και ακόμη και με νίκη πιθανώς να μην εξασφαλίζει από τώρα την πρόκριση στους «16». Ποντόλσκι, Τσάμπερλεϊν και Ντιαμπί θα λείψουν από τους «κανονιέρηδες», ενώ οι άποντοι Μασσαλοί έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση. Οι Αντρέ Αγιού και Φανί θα λείψουν από τη γαλλική ομάδα.

Βαθμολογία: Άρσεναλ 9 (6-3), Νάπολι 9 (7-6), Ντόρτμουντ 6 (6-4), Μαρσέιγ 0 (4-10)

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Νάπολι-Άρσεναλ, Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ

Ζ’ Όμιλος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εστιάζει πλέον στο πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό άφησε εκτός αποστολής τους Ντιέγκο Κόστα, Φιλίπε Λουίς, Βίγια, Γκοντίν, Μέντες και Αρντά, αλλά και τον τραυματία Σουάρεθ. Η Ζενίτ, που έχει διαθέσιμο μετά από καιρό τον Μαλαφέεφ (που διεκδικεί τη θέση του Λοντίγκιν), θέλει να επωφεληθεί και να παραμείνει σε θέση ισχύος απέναντι στην Πόρτο. Η τελευταία υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης χωρίς προβλήματα, την ώρα που από τους Αυστριακούς, που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί έστω για την τρίτη θέση, θα λείψουν οι τιμωρημένοι Χόζινερ και Ράμσεμπνερ.

Βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 12 (12-2), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 5 (3-4), Πόρτο 4 (3-4), Αούστρια Βιέννης 1 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Ατλέτικο-Πόρτο, Αούστρια Βιέννης-Ζενίτ

Η’ Όμιλος

Η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όχι όμως και την πρωτιά, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ. Ο Χεράρδο Μαρτίνο έχει γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς τραυματίες είναι οι Μέσι, Βαλντές, Αντριάνο, Αλέξις, Άλμπα, Άλβες, Τέγιο, Ντος Σάντος και Αφελάι, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε και ο Κουένκα. Οι Ολλανδοί διεκδικούν τη δεύτερη θέση από τη Μίλαν και θα παίξουν χωρίς Μπόγιαν, Σίγκθορσον και Ντε Γιονγκ. Η Σέλτικ έχει ανάγκη τη νίκη κόντρα στη Μίλαν, την οποία θα υποδεχτεί χωρίς τους Μάθιους και Μουγιοκολό. Οι «ροσονέρι» με νίκη αγκαλιάζουν την πρόκριση, αλλά το έργο τους δυσχεραίνεται από τις απουσίες των Ελ Σαράουι, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Αμέλια και Τζακάρντο.

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 10 (9-2), Μίλαν 5 (5-5), Άγιαξ 4 (3-7), Σέλτικ 3 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Μπαρτσελόνα-Σέλτικ, Μίλαν-Άγιαξ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου