ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πολλα παραπονα απο την ΔΤ για τα σχολια Μπακοπουλου

Πολλα παραπονα απο την ΔΤ για τα σχολια Μπακοπουλου

28/11/2013

Τελικά σε αυτή τη Δημόσια Τηλεόραση, το… παιδί της ΕΡΤ, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ… Ειδικά κάποιες… συμπάθειες σε ομάδες! Αντίθετα με τις υπόλοιπες ελληνικές υπάρχει μια άλλη… αντιμετώπιση.
 
Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, αυτή η Δημόσια Τηλεόραση κατάφερε με τη μετάδοση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού, από το «Παρκ ντε Πρενς», κόντρα στην Παρί να προκαλέσει τον κόσμο της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας!
Διότι με όσα ανέφερε ο σπίκερ Βασίλης Μπακόπουλος κατά τη διάρκεια της περιγραφής του ματς, είχε την αίσθηση ότι δεν αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια ομάδα της Γαλλίας, την αντίστοιχη της Ελλάδας!
Ήταν λες και κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε η Φενέρμπαχτσε, η Γαλατασαράι ή η Μπεσικτάς! Όχι μια ελληνική ομάδα.. Όχι η πρωταθλήτρια ομάδας της Ελλάδας που αποτελεί τον καλύτερο και μεγαλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό. Γιατί δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτά που ακούγαμε...
Και το… παράδοξο είναι πως σε ό,τι αμφισβητούμενη φάση κι αν υπήρχε, δεν ακούσαμε ούτε μια φορά από τον Βασίλη Μπακόπουλο κάτι ανάλογο. Αλλά πάντα όλα ήταν υπέρ της Παρί και εις βάρος του Θρύλου!
Μάλλον στη Δημόσια Τηλεόραση μόνο ο ΠΑΟ του Χατζηγεωργίου είναι ελληνική ομάδα. Όλες οι υπόλοιπες είναι από… άλλη χώρα! Μην απορείτε εκεί στο κρατικό κανάλι γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού τα έχει μαζί σας!
Προκλητική μετάδοση από την αρχή έως το φινάλε. Εάν ήταν άλλη ομάδα στη θέση του Θρύλου θα ακούγαμε τα ίδια; Αμφιβάλλουμε γι' αυτό και το λέμε με σιγουριά. Ορισμένα πράγματα και γεγονότα είναι... δεδομένα και δεν αλλάζουν ποτέ!
Προκαλείτε τον κόσμο του Θρύλου με τις μεταδόσεις σας. Είχαμε συνηθίσει να ακούμε τα απίστευτα στις μεταδόσεις του ΠΑΟ του Χατζηγεωργίου στο μπάσκετ, τώρα έχουμε και το ακριβώς αντίθετο στα ματς του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου