ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Tωρα ειναι που θα γινει χαμος στο Ελληνικο ποδοσφαιρο

Tωρα ειναι που θα γινει χαμος στο Ελληνικο ποδοσφαιρο

  24/11/2013
 Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Μόνος του!
Άγνωστο παραμένει ακόμα πως προέκυψε το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν και τα ενδεχόμενα είναι πολλά.
Ετσι και γινει αυτο? ε, ρε μαννα μου τι εχει να γινει...το παληκαρι εχει θητευσει διπλα στους μεγαλυτερους δασκαλους της βρωμιας και της σαπιλας του μπασκετ αλλα και του ποδοσφαιρου..τον μπαμπα και τον θειο του αλλα και την οικογενεια Βαρδινογιανη και οπως αντιλαμβανεται και ο πιο αδαης μονο αυτες τις τακτικες ξερει να εφαρμοσει και τιποτε αλλο..
Αλλωστε ολοι εχουμε ηδη δει τις κινησεις που εχει κανει οσο ειναι ο κυριαρχος στην πρασινη καε...
απο το κακο στο χειροτερο η ομαδα αλλα και ντου στα αποδυτηρια απευθειας δηλωσεις κατα των προεδρων του Ολυμπιακου παλαιοτερα ντου σπασιμο γραφειων στο Gazetta.gr  και αλλα τετοια μπολικα εχουμε να δουμε...
Και βεβαια πανω απολα συνεργασια με τα τσιρακια , η συνεταιρακια αν θελετε τον μπαοκ, τυο αεκακι που περιμενει με αγωνια να ανεβει για το κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου και του Μαρινακη εννοειται.
Δυστυχως οι προβλεψεις ειναι μαυρες και αραχνες για το Ελληνικο ποδοσφαιρο απο την στιγμη που θα πιασει το τυιμονι ο Δημητρακης...
Τι θα γινει ομως με τον Αλαφουζο? τι ποστο θα αναλαβει? σιγουρα θα χρειαστει σε ενα τοσο μεγαλοπνοο σχεδιο εξυγιανσης του βαζελα...ατομα σαν και αυτον χρειαζεται η μπαναθα για να παει μπροστα , ατομα που θα βαλουν μπρος τους βρωμικους μηχανισμους και θα αποκτησουν και παλι το κυρος του μποχα και βρωμα και οπιος δεν συνεργαζεται κοβεται απο το ποδοσφαιρο οριστικα και αμετακλητα.
Τι να πω? Μαλλον ηρθε η ωρα να μετακομισει ο Ολυμπιακος σε αλλη χωρα και σε αλλο Πρωταθλημα...η καμμια Premier League η Primiera Divizion...και εμεις βεβαια να μεταναστευσουμε σε Αγγλια η Ισπανια...και σεις καθηστε εδω με την Σουπερλιγκ σας οπως θα την φιαξει ο Δημητρακης και τα τσιρακια του να την απολαυσετε...
Αυτα για την ωρα και ελπιζω να ειναι κατα λαθος το ενδεχομενο αναμυξης του Δημητρακη και στο ποδοσφαιρο

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου