ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Champions League:Pre game δευτερης αγωνιστικης ημερας

Champions League:Pre game δευτερης αγωνιστικης ημερας

27/11/2013
 Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι
 Την ώρα που Ολυμπιακός και Παρί Σεν Ζερμέν θα αναμετρώνται στη Γαλλία την Τετάρτη, η μάχη της πρόκρισης κορυφώνεται σε άλλους δύο από τους τρεις ομίλους. Ξεκάθαρη η κατάσταση μόνο στον τέταρτο όμιλο.
Το ελληνικό ενδιαφέρον μπορεί να εστιάζεται στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία την Τετάρτη, αλλά στο πρόγραμμα υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Α’ Όμιλος

Τίποτα δεν έχει κριθεί στον όμιλο πέραν του ότι η Μαν. Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη με το νέο έτος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφαλίζουν την πρόκριση και την πρωτιά με νίκη επί της Λεβερκούζεν στη Γερμανία και ταυτόχρονα αν η Σαχτάρ δεν κερδίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Ντόνετσκ. Ο τραυματίας Κάρικ και ο τιμωρημένος Φελαϊνί θα λείψουν από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ Σαμ, Χίλμπερτ και Ράιναρτς θα λείψουν από τη δεύτερη της Bundesliga, που εξασφαλίζει την πρόκριση με νίκη. Η Σαχτάρ θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης σε κάθε περίπτωση πλην της ήττας και ισοπαλίας στο άλλο παιχνίδι. Οι Βάσκοι, που θα παίξουν χωρίς τον Μπεργκάρα, μόνο με νίκες διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (6-3), Λεβερκούζεν 7 (8-5), Σαχτάρ Ντόνετσκ 5 (3-5), Σοσιεδάδ 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (10/12): Σοσιεδάδ-Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Β’ Όμιλος

Η Ρεάλ δεν έχει εξασφαλίσει καν την πρόκριση, αλλά «σφραγίζει» την πρωτιά έστω και με ισοπαλία στη Μαδρίτη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρονάλντο και Κεντίρα. Η Γιουβέντους έχει ανάγκη τη νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη γνωρίζοντας όμως πως ακόμη κι έτσι θα πρέπει να αποφύγει την ήττα στην Κωνσταντινούπολη την τελευταία αγωνιστική. Η Κοπεγχάγη έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης έστω και στους «32» του Europa League, αλλά παράλληλα και το δυσκολότερο πρόγραμμα.

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 10 (14-4), Γαλατάσαραϊ 4 (6-10), Κοπεγχάγη 4 (3-8), Γιουβέντους 3 (6-7)

Επόμενη αγωνιστική (10/12): Κοπεγχάγη-Ρεάλ Μαδρίτης, Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους

Γ’ Όμιλος

Στη… σκιά του αγώνα του Ολυμπιακού (που προκρίνεται στους «16» και με ισοπαλία, αν η Άντερλεχτ δεν κερδίσει στο Βέλγιο) με την Παρί Σεν Ζερμέν (που χρειάζεται μία ισοπαλία για να περάσει μαθηματικά και ως πρώτη) στη Γαλλία, η Άντερλεχτ υποδέχεται την Μπενφίκα. Ο Ματίας Σουάρες είναι η μεγάλη απουσία για τους γηπεδούχους, που έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους «16» αλλά πιο ρεαλιστικές να συνεχίσουν στο Europa League. Οι «αετοί» της Λισαβόνας δεν κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους για την πρόκριση μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ζόρζε Ζεσούς δεν υπολογίζει στους Καρντόσο και Σικέιρα.

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 10 (13-2), Ολυμπιακός 7 (6-5), Μπενφίκα 4 (3-5), Άντερλεχτ 1 (1-11)

Επόμενη αγωνιστική (10/12): Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν

Δ’ Όμιλος

Μπάγερν και Σίτι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», αλλά ακόμη… παίζεται η πρωτιά ανάμεσά τους, όπως και η τρίτη θέση. Οι Βαυαροί ταξίδεψαν στη Μόσχα με πολλές απουσίες, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποχρεώθηκε να αφήσει στο Μόναχο τους Μάντζουκιτς, Ριμπερί, Σβαϊνστάιγκερ, Σακίρι, Πισάρο, Κοντέντο και Μπαντστούμπερ. Οι Τζαγκόεφ και Τσάουνα θα λείψουν από τη ρωσική ομάδα. Η Σίτι πιθανότατα χωρίς τον Κομπανί αλλά με τον Χαρτ να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν.

Βαθμολογία: Μπάγερν Μονάχου 12 (12-1), Μάντσεστερ Σίτι 9 (11-6), ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (6-12), Βικτόρια Πλζεν 0 (2-12)

Επόμενη αγωνιστική (10/12): Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου