ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Πανθρακικός Κ20 - Ολυμπιακός Κ20 0-3

Πανθρακικός Κ20 - Ολυμπιακός Κ20 0-3

24/11/2013
 
Άνετη νίκη πέτυχαν στην Κομοτηνή οι Νέοι του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού.
Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στη Super Leauge οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν 3-0 του Πανθρακικού στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών και δεν δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην εστία του Θυμιανίδη. Στο δεύτερο μέρος ο Θρύλος ανέβασε στροφές και προηγήθηκε 1-0 με φάουλ του Σωτηράκου στο 52’.
Η ανωτερότητα της ομάδας μας διατηρήθηκε, παρότι είχε μείνει με 10 παίκτες από το 51’, λόγω αποβολής του Γιάνκοβιτς με απευθείας κόκκινη. Ο Παπασάββας «κλείδωσε» τη νίκη του Ολυμπιακού στο 87’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Λάτσι με σουτ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κ20: Θυμιανίδης, Θωμάς, Φραγκούλης, Μουζασβίλι, Μητρούσης, Ζούλης, Ψάλτης (64’ Γεωργιάδης), Τσανακτσόγλου, Λίτσκας, Φασουλής (81’ Μανδήλας), Γκουτσίδης (60’ Καγιάογλου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Βούρος, Σωτηράκος, Βλάχος, Μακροστέργιος, Παπασάββας, Ρεντζής (68’ Σάλιακας), Νασσιακόπουλος, Ιγνατίδης (71’ Λάτσι), Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (89’ Ψυχογιός).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίτσκας / Βλάχος, Λάτσι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τσανακτσόγλου / Γιάνκοβιτς


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου