ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα

30/11/2013

Κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ

Αγωγή ακυρώσεως κατά της απόφασης της Γ.Σ της Σούπερ Λίγκας που προβλέπει ποινές για δυσφημιστικά σχόλια κατέθεσαν από κοινού οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ!
Κατά της Σούπερ Λίγκας αποφάσισαν να κινηθούν δύο μέλη του συνεταιρισμού. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοινώσεων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να καταθέσουν αγωγή ακύρωσης πρόσφατης απόφασης της Σούπερ Λίγκας με την οποία προέβλεπε ποινές σε περίπτωση δυσφημιστικών σχολίων για το πρωτάθλημα ή τους χορηγούς-συνεργάτες του συνεταιρισμού.

Η αγωγή φέρνει… αποκλεισμό!

Νέοι… μπελάδες προέκυψαν στη Σούπερ Λίγκα, μετά την από κοινού αγωγή που κατέθεσαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟ.

Οι δύο ομάδες ζητούν την ακύρωση της ειδικής πειθαρχικής διάταξης, η οποία επιβάλλει χρηματική πειθαρχική ποινή σε βάρος ΠΑΕ, σε περίπτωση που η ίδια ή οποιοδήποτε πρόσωπο συνδεόμενο με αυτή, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, προβαίνει σε δυσφημιστική ή απαξιωτική πράξη σε βάρος της λίγκας, εφόσον έτσι κρίνει το Διοικητικό Συμβούλιό της.

Ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 6η Φεβρουαρίου 2014, αλλά φαίνεται πολύ… μακρινή. Μέχρι τότε αναμένονται αρκετά «επεισόδια», αφού πρόκειται για προσφυγή ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια, κάτι που βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ, αυτό δεν επιτρέπεται.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η παράγραφος 2α του άρθρου 35 των Κανονισμών Αγώνων Ποδοσφαίρου, η ποινή που προβλέπεται σε τέτοια περίπτωση είναι: «Αποκλεισμός από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου