ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Tα αποτελεσματα της 12ης αγωνιστικης (part2)

 Tα αποτελεσματα της 12ης αγωνιστικης (part2)

 25/11/2013

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1

Ο ΟΦΗ επικράτησε δίκαια του Απόλλωνα στο "Γεώργιος Καμάρας" με 1-0 με γκολ του Μακρή. Πρώτη νίκη των Κρητικών εκτός του νησιού τους μετά από 22 μήνες!
Στις 22 Ιανουαρίου 2012 ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά με 2-0. Χρειάστηκαν να περάσουν 22 μήνες για να επικρατήσει ξανά σε αγώνα εκτός Κρήτης. Και τα κατάφερε σε ένα κρίσιμο σημείο του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Μακρής σκόραρε στο 28' και με αυτό το γκολ ο ΟΦΗ έφυγε με το "διπλό" (0-1) από τη Ριζούπολη. Μια σπουδαία νίκη (δεύτερη στο πρωτάθλημα) που ανέβασε τους Κρητικούς στους 12 βαθμούς, αφήνοντας τον Απόλλωνα προτελευταίο (8 β.) και χωρίς "τρίποντο" στους τελευταίους 6 αγώνες.
Η επικράτηση του ΟΦΗ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Η ομάδα του Σα Πίντο πέρα από το γκολ, είχε και κλασικές ευκαιρίες για να πάρει πιο εύκολα τους 3 βαθμούς. Πλέον υποδέχεται με άλλη ψυχολογία την Καλλονή την επόμενη αγωνιστική, με στόχο να ξεφύγει και άλλο από τις χαμηλές θέσεις.
Αντίθετα ο Απόλλωνας απογοήτευσε στο ντεμπούτο του Σάντσες στον πάγκο της ομάδας. Και τα δύσκολα έρχονται (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ).

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας
Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους
Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Αναστόπουλος, Πετρόπουλος
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρεζ, Δεληζήσης (40' λ.τ. Παπαζαχαρίας), Κανακούδης, Καμαρά, Κόρμπος, Φαρινόλα, Διαμάντης (55' Μίνγκας), Γκουέλα (70' Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος.
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (90' Βερόν), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (6' λ.τ. Μονιάκης, 68' Όγιος) , Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.
Γκολ: 28' Μακρής
Κίτρινες κάρτες: 23' Καμαρά, 31' Πετρόπουλος, 45' Γκουέλα, 75' Κανακούδης - 20' Παπάζογλου, 51' Κουτσιανικούλης

Aνασκόπηση

Οι δύο ομάδες μπήκαν στην αναμέτρηση φανερά αγχωμένες από την πίεση του αποτελέσματος, κουβαλώντας παράλληλα όλες τις αδυναμίες που τις έχουν φέρει σε αυτή την βαθμολογική θέση. Πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού, πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, αργός ρυθμός στον αγώνα και κάπως έτσι τα λεπτά κυλούσαν χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Ώσπου ήρθε ένα... διαβολικό δίλεπτο από το πουθενά για τον ΟΦΗ με το οποίο και άνοιξε το σκορ. Ο Κάλαϊτζιτς αρχικά προειδοποίησε στο 27' με τον Τζόρβα να αποκρούει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της επόμενης φάσης, ο Τριποτσέρης δεν πρόλαβε από κοντά να σκοράρει. Κάτι που το έκανε ο Μακρής στο 28' μετά την έξοχη ασίστ του Ζε Εντουάρδο.
Ο Βραζιλιάνος μάλιστα στο 33' έχασε τρομερή ευκαιρία για γράψει το 0-2, ωστόσο ο Τζόρβας έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση μέχρι το τέλους του ημιχρόνου, με τον Απόλλωνα να μην αντιδρά στο τέρμα του Μακρή (συνολικά 2-7 οι τελικές στα πρώτα 45 λεπτά).
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να ζητά πέναλτι του Τζόρβα πάνω στον Κουτσιανικούλη (51') και τον Απόλλωνα να χάνει μοναδική ευκαιρία  με τον Κόρμπος (56'). Η πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων στον αγώνα τους έδωσε ψυχολογία για να πιέσουν για την ισοφάριση, που θα μπορούσε να έρθει στο 66' με το σουτ του Μίνγκα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 70' με κομπίνα σε φάουλ που κατέληξε σε νέα χαμένη ευκαιρία του Ζε Εντουάρδο.
Ο Απόλλωνας συνέχιζε να πιέζει χωρίς όμως να μπορεί βρει τον τρόπο για να απειλήσει τον Φερνάντες. Στην απέναντι εστία ο Κουτσιανικούλης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 79' να κλειδώσει τη νίκη στέλνοντας άουτ σε τετ-α-τετ με τον Τζόρβα ο οποίος είπε και "όχι" δέκα λεπτά αργότερα (89') σε κοντινή προβολή του Παπάζογλου.
Ο Τζόρβας όμως μπορεί να κράτησε την εστία του ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι καλό μπροστά και μοιραία ο Απόλλωνας ηττήθηκε.

Ο MVP

Ο Ζε Εντουάρντο θύμισε γιατί θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο. Εξαιρετική η ασίστ στο γκολ του Μακρή, την ώρα που άλλοι θα δοκίμαζαν να σκοράρουν από εκεί, ενώ είχε και καλές στιγμές στη συνέχεια για να βάλει και ο ίδιος ένα τέρμα.
Πολύ περισσότερα περιμένουν στον Απόλλωνα από τον Γκουέλα. Πήρε πολλές προσπάθειες χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει η ομάδα του τον Φερνάντες. Γενικά η μεσοεπιθετική λειτουργία των γηπεδούχων απογοήτευσε.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 1
0 Ασίστ 1
6 Τελικές Προσπάθειες 9
1 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
1 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
4 Κεφαλιές 1
6 Αποκρούσεις 2
15 Επεμβάσεις 18
13 Κλεψίματα 13
22 Φάουλ 18
2 Οφσάιντ 1
3 Κόρνερ 2
37 Λάθη 32
9/27 Γεμίσματα 8/24

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης

Ατρόμητος-Βέροια 1-0

Με γκολ του Καραγκούνη ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Βέροιας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου που είχε και δοκάρι με τον Λαζαρίδη έφτασε στους 21 βαθμούς.
Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος ο οποίος μετά από ένα κακό παιχνιδι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με 1-0 της Βέροιας στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που είχε και δοκάρι με τον Λαζαρίδη, πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" με γκολ του Καραγκούνη και έτσι έφτασε στους 21 βαθμούς. Από την άλλη η Βέροια ήταν και πάλι κακή και έμεινε στην τελαυταία θέση με 7 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και από τις δύο ομάδες. Χωρίς φάσεις, χωρίς ρυθμό με τον Ατρόμητο στην μοναδική του ευκαιρία να πετυχαίνει και το γκολ με τον Καραγκούνη. Η Βέροια από την πλευρά της παρατάχθηκε καθαρά αμυντικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε πολύ λίγο με τον Ατρόμητο να έχει την υπεροχή και ένα δοκάρι με τον Λαζαρίδη, αλλά μέχρι εκεί. Η Βέροια από την πλευρά της έκανε δύο σουτ σε όλο το ματς απογοητεύοντας και πάλι με την απόδοσή της.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (91' Καραμάνος), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (83' Γεωργίου), Ουμπίδες, Μπρίτο (72' Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.
Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' Αναστασόπουλος), Αποστολόπουλος (77' Τζημογιάννης), Ορέστες, Τραπ, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοιτς, Σισοκό, Μπεν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς (58' Μάνος).
Γκολ: Καραγκούνης (43', Ατρόμητος)
Κίτρινες κάρτες: Ταυλαρίδης (86', Ατρόμητος)-Μπαργκάν (45', Βέροια), Αμαραντίδης (74', Βέροια), Τζημογιάννης (83', Βέροια), Σισοκό (89', Βέροια)

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Περιστερίου θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Ο Ατρόμητος απέκτησε από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να φτάσει στα καρέ της Βέροια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η Βέροια από την πλευρά της παρατάχθηκε καθαρά με αμυντικούς προσανατολισμούς με σκοπό να "καταστρέψει" το παιχνίδι των γηπεδούχων.
 Η μοναδική φάση σε όλο το 45λεπτό έγινε δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου Στο 43' λοιπόν, ο Παπαδόπουλος έκανε την μπαλιά στον Καραγκούνη ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Λόπεθ και να κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ήταν πάρα πολύ κακό και σίγουρα όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν.
Ανέβηκε ο ρυθμός στο δεύτερο

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε λίγο με τον Ατρόμητο να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 56' ο Μπρίτο έκανε το σουτ με τον Αναστασόπουλο να διώχνει την μπάλα, ενώ στο 63΄ο γκολκίπερ της Βέροια μπλόκαρε εύκολα του σουτ του Νάστου.
Η πρώτη ευκαιρία της Βέροιας στην αναμέτρηση ήρθε στο 64', με τον Μπεν να κάνει το πλασέ από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ.
 Ο Ατρόμητος απάντησε στο 68' στις ευκαιρίες φτάνοντας κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά από την κεφαλιά του Λαζαρίδη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αναστασόπουλου.
Η Βέροια προσπάθησε να ανέβει μέτρα στην συνέχεια στο γήπεδο χωρίς αποτέλεσμα. Στο 84' το σουτ του Γεωργίου ήταν άστοχο, όπως και του Μπεν στο 88' για τους φιλοξενούμενους.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 1-0 και να φτάνει στους 21 βαθμούς.

MVP

Ο Θανάσης Καραγκούνης πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και χάρισε στον Ατρόμητο μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη.
Το παιχνίδι ήταν κακό και από τις δύο ομάδες και σίγουρα απογοητεύτηκαν οι φίλαθλοι που πέρασαν το απόγευμά τους στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου του Περιστερίου.

Τα στατιστικά

1Γκολ 0
0Ασίστ 0
9Τελικές Προσπάθειες 5
4Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
4Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
1Κεφαλιές 1
2Αποκρούσεις 5
9Επεμβάσεις 13
18Κλεψίματα 20
16Φάουλ 27
2Οφσάιντ 0
2Κόρνερ 4
57Λάθη 54
5/18Γεμίσματα 5/9

 Τα goal και τα highlights της αναμετρησης


ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 1-0

Η Καλλονή επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Καζάκη στο 65' και πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη στη Super League (videos).
Μετά από δύο ματς που χρησιμοποίησε ως έδρα το "Κλεάνθης Βικελίδης", η Καλλονή επέστρεψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρότι ήταν σαν να... αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών (απειροελάχιστος ο κόσμος στις εξέδρες) απέναντι στον Πλατανιά, πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε στους 18 πόντους.
Το ματς προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις στο πρώτο 45λεπτο όπου η ισοπαλία χωρίς σκορ αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, έψαξαν περισσότερο το γκολ και τελικά ανταμείφθηκαν στο 65'.
 
Τότε, μετά από πάσα του Μαρσέλο και κόντρα σε σώματα, ο Καζάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με έξυπνο πλασέ νίκησε τον Γιωργαλλίδη για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη σε ένα κρίσιμο σημείο στο ματς.
Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να παίρνουν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε έναν αντίπαλο που οπισθοχώρησε υπερβολικά, όμως πέρα από 2-3 μικροευκαιρίες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά και το 1-0 υπέρ της Καλλονής ήταν το τελικό σκορ.
Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Μυτιλίνης έφτασε στους 18 βαθμούς (μετράει τρεις σερί νίκες) ενώ στον αντίποδα ο Πλατανιάς έμεινε στους 11 πόντους (πρώτη ήττα για Αναστόπουλο στον πάγκο), τρεις περισσότερους από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Καιρός: Βροχερός
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθήνα)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος (85' Γάλας), Λεοζίνιο (77' Σιλιγαρδάκης), Γκαρσία, Καζάκης (80' Περόνε)
Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Ραφαέλ, Τετέ (63' Σιώπης), Αγκιλέρα, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (77' Μπεριάν), Κάταϊ (68' Μοράλ), Τόρες
Γκολ: Καζάκης (65')
Κίτρινες: Καζάκης (18'), Μανούσος (45+1') / Τετέ (40')

Ο αγώνας

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάθε άλλο παρά φουριόζες στο ξεκίνημα του αγώνα, με το παιχνίδι να είναι αρκετά αναγνωριστικό και την Καλλονή να διατηρεί μία ελαφρά πλην ανούσια υπεροχή, με την πρώτη πάντως καλή στιγμή να έρχεται από τους φιλοξενουμένους.
Ο Μπέλιτς έκανε μία πολύ όμορφη ατομική ενέργεια από τα δεξιά καθώς πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την τεχνική του και την κατάλληλη στιγμή "έκοψε' για τον Τόρες, με το πλασέ του Ισπανού επιθετικού πάνω στην κίνηση να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι.
Παίζοντας κυρίως από τα άκρα οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και στο 23' είχαν και δεύτερη καλή στιγμή και πάλι με τον Τόρες.

 Ο Τετέ έκανε έξυπνη κάθετη μπαλιά και ο σέντερ φορ των "ερυθρολεύκων" κινήθηκε στην πορεία της μπάλας αποσπώντας την από τον εξερχόμενο Χογκ, κατάφερε να γυρίσει γρήγορα το σώμα του και να κάνει το πλασέ με το αριστερό όμως ο γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ.
Η Καλλονή είχε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 26' αλλά το σουτ του Μαρσέλο λίγο έξω από την περιοχή βρήκε στο σώμα του Ιντζίδη και έφυγε κόρνερ, και το ημίωρο την βρήκε να υπερέχει στην κατοχή της μπάλας (55%-45%) χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει τον Γιωργαλλίδη.
Αυτό όμως έγινε στο 36' όταν δημιούργησε και την πρώτη της μεγάλη φάση στο ματς, η οποία ξεκίνησε από ωραία ενέργεια από τα πλάγια. Ο Ποντάνι ελίχτηκε από τα αριστερά και έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα, με τον Καζάκη να παίρνει τη γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι που έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ.
 Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος που βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες ευκαιρίες (3 τελικές η Καλλονή - 4 ο Πλατανιάς), χωρίς όμως κάποια από τις δύο να έχει "πείσει" πως άξιζε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε υποτονικά, όπως και το πρώτο, όμως μέσα σε ένα δίλεπτο το ματς στο βροχερό ΟΑΚΑ "πήρε φωτιά".
Η αρχή έγινε στο 54' με την Καλλονή να χάνει τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ: ο Γκαρσία έκανε έξοχη σέντρα από τα αριστερά βάζοντας φάλτσο, ο Καζάκης σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μανούσος την έστειλε πάνω από το δοκάρι με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής!
 Η φάση αυτή "ξύπνησε" και τους Κρητικούς που στο 56' απείλησαν με την "σταθερή αξία" τους στην επίθεση, τον Τόρες, ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Χογκ σε δύσκολη επέμβαση.
Μετά όμως από δύο χαμένες προσωπικές ευκαιρίες στο ματς, ο Καζάκης δεν ήταν διατεθειμένος να πετάξει στα σκουπίδια και τρίτη και έτσι στο 65' νίκησε τον Γιωργαλλίδη.
Ο Μαρσέλο έκανε μπαλιά-τρύπα στην άμυνα του Πλατανιά, αυτή από κόντρα έφτασε στον Έλληνα επιθετικό και εκείνος πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ του Πλατανιά για το 1-0, που σήμανε και το πρώτο του γκολ στη φετινή Super League σε 10 αγώνες.
 Με το 1-0 στην πλάτη, ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει για να μη φύγει με άδεια χέρια από την Αθήνα, με τα σουτ των Μοράλ (72') και Μπεριάν (79") να μην προβληματίζουν ωστόσο τον Χογκ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Καλλονή οπισθοχώρησε μαζικά (όλοι σχεδόν οι παίκτες της αμύνονταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής τους) και ο Πλατανιάς πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση όμως το γκολ δεν ήρθε.
Στο 92' ο Μοράλ έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 93' ο Χογκ μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Σιώπη, ενώ το σουτ του Μοράλ κόπηκε στο 94', με την Καλλονή να κρατάει έτσι ένα πολύτιμο "τρίποντο" στη μάχη για παραμονή.

Ο MVP

Ο Γιάννης Ματζουράκης προτίμησε τον Καζάκη στην κορυφή της επίθεσης αντί του Περόνε (προερχόταν από τραυματισμό και έχασε σημαντικό αριθμό προπονήσεων τις δύο τελευταίες εβδομάδες) και εκείνος τον έβγαλε ασπροπόσωπο.
 Ο 30χρονος επιθετικός είχε καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, έχασε την μοναδική μεγάλη φάση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, ατύχησε με το οριζόντιο δοκάρι στο 54' και στο 65' είχε εξαιρετικό τελείωμα χαρίζοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στους νεοφώτιστους.
Το γεγονός πως η Καλλονή δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει στη φυσική της έδρα και αναγκάζεται να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο ή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
 Απόψε το πρόγραμμα είχε... ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να παίρνει τη νίκη μπροστά σε ένα σχεδόν άδειο στάδιο, με τις άσχημες καιρικές συνθήκες να συμβάλλουν ώστε να βρεθούν στο πλευρό της ελάχιστοι "πιστοί".

Τα στατιστικά

1Γκολ0
1Ασίστ0
7Τελικές Προσπάθειες12
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής4
2Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής6
2Κεφαλιές2
7Αποκρούσεις2
15Επεμβάσεις9
17Κλεψίματα13
16Φάουλ10
2Οφσάιντ1
2Κόρνερ6
44Λάθη50
3/10Γεμίσματα9/23

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης 

Skoda Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-1

Η Skoda Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με 3-1 του Παναιτωλικού. Καλύτερη η ομάδα του Μάουρερ πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Σολτάνι, Μάνταλου και Σολάρι. Ο Θεοδωρίδης σκόραρε για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι ηττήθηκαν μετά από 8 αγώνες.
Μετά από τρεις αγωνιστικές η Skoda Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού στο Skoda Ξάνθη Arena στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Η Ακριτική ομάδα ήταν καλύτερη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στους 17 βαθμούς με τα γκολ των Σολτάνι, Μάνταλου και Σολάρι. Από την άλλη ο Παναιτωλικός που σκόραρε με τον Θεοδωρίδη γνώρισε την ήττα μετά από οκτώ αγωνιστικές.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες είχαν όρεξη να προσφέρουν θέαμα και πέτυχαν από ένα τέρμα. Ο Παναιτωλικός πάντως είχε περισσότερες ευκαιρίες με τους γηπεδούχους ωστόσο να μην απειλούνται ιδιαίτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έφτασε σε δύο ακόμη γκολ που της έδωσαν τη νίκη, απέναντι σε έναν παναιτωλικό ο οποίος ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Skoda Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παϊτο, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ (63' Βασιλακάκης), Φλίσκας, Σολτάνι, Μάνταλος, Κάλβο (91' Μαρίν), Σολάρι (87' Ράνος).
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Μελισσάς (69' Γκόλιας), Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Ζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης (69' Μπελόν), Καμαρά (81' Ιωάννου), Θεοδωρίδης, Μπόγιοβιτς.
Γκολ: Σολτάνι (12, Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (55', Skoda Ξάνθη), Σολάρι (76', Skoda Ξάνθη)-Θεοδωρίδης (14', Παναιτωλικός)
Κίτρινες κάρτες: Παϊτο (32', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (86', Skoda Ξάνθη), Μαρίν (92', Skoda Ξάνθη)-Μελισσάς (16', Παναιτωλικός), Γοδόι (85', Παναιτωλικός), Ζούνιορ (86', Παναιτωλικός)

Ανασκόπηση αγώνα

Το ξεκίνημα τις αναμέτρησης ήταν καλό με τις δύο ομάδες να έχουν όρεξη να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Στο 2ο λεπτό ο Παναιτωλικός απείλησε με το σουτ του Καμαρά να φεύγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (4') ο Γκάλο έκανε το σουτ με τον Τσεμά να διώχνει σε κόρνερ.
Ο Παναιτωλικός συνέχισε στον ρυθμό που ξεκίνησε στο ματς και ο Θεοδωρίδης δύο ακόμη φορές δεν βρήκε τον στόχο στο 5' και το 7'.
Η Skoda Ξάνθη που ανέβασε την απόδοσή της απάντησε στις ευκαιρίες και ήταν πιο εύστοχη. Στο 11' ο Ντιέ έκανε σέντρα από δεξιά και ο Σολτάνι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
 Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ. Στο 13' ο Θεοδωρίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσεμά κάνοντας το 1-1.
Στο 20' ο Καμαρά δοκίμασε το σουτ για τον Παναιτωλικό το οποίο ήταν άστοχο, ενώ στο 25' ο Μάνταλος έκανε την κεφαλιά με τον Μπρακάλι να μαζεύει την μπάλα και να κρατά το 1-1.
Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού αντέδρασε σωστά και δύο λεπτά αργότερα στο σουτ του Σολάρι. Ο Παναιτωλικός είχε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Θεοδωρίδη στο 29' και τον Ζούνιορ στο 32' χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τους γηπεδούχους με τον Σολτάνι να κάνει στο 35' το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.

 Μπήκε καλύτερα η Skoda Ξάνθη
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.
Στο 53' το σουτ του Σολτάνι ήταν άστοχο, αλλά στο 55' ο Μάνταλος βρήκε τον στόχο με σουτ στην κίνηση από πάσα του Παϊτο κάνοντας το 2-1 για την Skoda Ξάνθη.
Δύο λεπτά αργότερα (57') ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά από το πλασέ του Καμαρά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 62' ο Σολάρι αστόχησε, αλλά στο 76' βρήκε τον στόχο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ για την Ακριτική ομάδα.
 Ο Κάλβο έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά έκανε και την σέντρα και ο Σολάρι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-1.
Στο 81' ο Βασιλακάκης έκανε το σουτ το οποίο ήταν άστοχο και στο 83' ο Τσεμά μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Ζούνιορ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (87') ο Κάλβο έκανε το σουτ με τον Μπρακάλι να πέφτει και να διώχνει την μπάλα, ενώ έκανε το ίδιο και στο 88' στο σουτ του ίδιου παίκτη.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την Skoda να παίρνει τη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

MVP

Ο Κάλβο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας της Skoda Ξάνθης. Ο Ισπανός μέσος μπορεί να μην σημείωσε γκολ, αλλά έκανε όλη την δουλειά για την ομάδα του έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού.
Η άμυνα του Παναιτωλικού για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δέχθηκε τρία γκολ από αντίπαλο.

Τα στατιστικά

3Γκολ 1
3Ασίστ 0
16Τελικές Προσπάθειες 13
6Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
3Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 7
7Κεφαλιές 2
4Αποκρούσεις 5
12Επεμβάσεις 16
41Κλεψίματα 31
14Φάουλ 19
2Οφσάιντ 2
6Κόρνερ 6
46Λάθη 47
9/29Γεμίσματα 2/16
Τα goal και τα highlights της αναμετρησης

Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κρήτη με γκολ του Μπαράλες, σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Πίεσε ο Εργοτέλης στο τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον Εργοτέλη, ο οποίος μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Αντιθέτως, αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα, ο οποίος προσπέρασε τον Εργοτέλη και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο
Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους
Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας (8' Τζανακάκης), Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Ρέντζας (63' Μπαντιμπανγκά), Καρντόσο (71' Αναστασάκος), Πελέ, Χαντί, Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Διαμαντάκος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Ερνάντες, Λουί (76' Ζαραδούκας), Ζησόπουλος, Γκόιαν, Κοντοές, Μουνάφο, Ουσέρο, Σέτι, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (58' Γκρατσίνι), Μπαράλες (72' Τσαμπούρης)
Γκολ: 58' Μπαράλες
Κίτρινες κάρτες: 13' Γιοβάνοβιτς, 37' Πελέ, 77' Μεχία / 19' Μπαράλες, 44' Μουνάφο, 55' Γκόιαν, 90' Ουσέρο
Κόκκινες κάρτες: 93' Γιοβάνοβιτς

Ανασκόπηση αγώνα

Πάρα πολύ κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες έκαναν ελάχιστες τελικές προσπάθειες και έδειχναν να αρκούνται απλώς στο να κυκλοφορούν την μπάλα. Ακόμα και σε αυτό, όμως, δεν τα κατάφερναν πάντα αφού τα λάθη στις μεταβιβάσεις ήταν πολλά.
Η πρώτη καλή στιγμή επί της ουσίας ήρθε στο 13' με τον Τζανακάκη, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του τραυματία Κοιλιάρα, να βγάζει μία σέντρα, τον Ερνάντες να κάνει άστοχη έξοδο και την κεφαλιά του Βερπακόφσκις να περνάει άουτ. Τον Λετονό σημάδεψαν και στο 22' οι συμπαίκτες του, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να βρει με προβολή την μπάλα.
Η παρθενική τελική για τον Αστέρα ήρθε στο 24', όταν ο Μπαράλες δοκίμασε εκτός περιοχής το πόδι του και έστειλε την μπάλα πολύ άουτ, ενώ η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 33'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκόιαν έπιασε αμαρκάριστος μία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.
Στα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου, η μόνη φάση ήταν ένα σουτ του Πελέ, το οποίο έφυγε πολύ άουτ. Επίσης,αξιοσημείωτο είναι ότι στις καθυστερήσεις οι άνθρωποι του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν για ανατροπή του Ντε Μπλάσις εντός περιοχής.

 Σαφώς βελτιωμένο ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπήρχαν πολλές φάσεις ή πως ήταν εξαιρετικός ο ρυθμός.  Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και στο 54' είχε δοκάρι με σουτ του Κοντοέ, ενώ στην επόμενη φάση σουτ του Ουσέρο έφυγε άουτ.
Λίγο μετά ήρθε και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη η μπάλα έφτασε στον Μπαράλες μέσα στην περιοχή κι εκείνος δε συγχώρεσε. Με πολύ ωραίο πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνιά του Αθανασίου κι άνοιξε το σκορ.
 Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν για λίγο ακόμα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Ένα κακό σουτ του Λουί, η εκτέλεση φάουλ του Γκρατσίνι, που πέρασε άουτ, και το πολύ άστοχο σουτ του Μπαράλες ήταν οι φάσεις που συνέθεσαν το παζλ των επόμενων λεπτών.
Στη συνέχεια αλλαγή του Μπαντιμπανγκά σε συνδυασμό με την ανάγκη του Εργοτέλη να ισοφαρίσει έκαναν τους γηπεδούχους να ανεβούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά ταυτόχρονα να δεχτούν και κάποιες φάσεις λόγω των κενών που άφησαν στη άμυνα.
 Στο 69' ο Μπαντιμπανγκά έκανε συρτή σέντρα, ο Διαμαντάκος πήγε πρώτος στην μπάλα αλλά την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Ντε Μπλάσις έκανε κακό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Αθανασίου. Όσο το παιχνίδι τελείωνε ο Εργοτέλης έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να βρει τον δρόμο προς την εστία των Αρκάδων χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.
Άλλωστε, οι δύο καλές φάσεις των Κρητικών ως το τέλος προήλθαν από σουτ εκτός περιοχής. Στο 86' ο Πελέ δοκίμασε από μακριά το πόδι του, αλλά ο Ερνάντες έπεσε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ ένα λεπτό μετά το πολύ καλό σουτ του Αναστασάκου πέρασε άουτ. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του παιχνιδιού, το οποίο οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 10 καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη.

MVP

Σε ένα παιχνίδι που επί της ουσίας δεν ξεχώρισε κανείς MVP ήταν ο Τζερόνιμο Μπαράλες, αφού στη μοναδική στιγμή που πήρε την μπάλα και είχε προϋποθέσεις να κάνει κάτι καλό, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Οι μέσοι του Εργοτέλη, οι οποίοι δεν είχαν καμία φαντασία στο παιχνίδι τους και δε βοήθησαν καθόλου τους επιθετικούς. Καλύτερος από τους υπόλοιπους ο Πελέ, αλλά κι εκείνος έχει δείξει ότι μπορεί περισσότερα.

Στατιστικά

0Γκολ1
0Ασίστ0
8Τελικές Προσπάθειες13
0Σουτ εντός μεγάλης περιοχής5
7Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής7
1Κεφαλιές1
4Αποκρούσεις5
12Επεμβάσεις19
23Κλεψίματα34
19Φάουλ15
1Οφσάιντ3
4Κόρνερ3
55Λάθη43
4/23Γεμίσματα6/18
Τα goal και τα highlights της αναμετρησης

ΠΑΟΚ - Άρης 3-1

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουντότζι κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι κερδίζοντας τελικά με 3-1.
Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε αλλά΄τελικά επικράτησε του Αρη με 3-1, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Στοχ, Βούκιτς και Λούκας που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν την διαφορά. Ο Διούδης ήταν εξαιρετικός και με τις καθοριστικές επεμβάσεις του ζωντανούς τους κίτρινους μέχρι το 70' κάνοντάς τους να πιστεύουν ακόμη και στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τέρμα του Ουντότζι στο 59'.
Μέχρι, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ να ξυπνήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσφορία τους για τους διεθνείς φωνάζοντας "ΠΑΟΚ εσύ, εσύ γα... την Εθνική", ενώ αποδοκίμασαν και τον Ολίσε όταν έγινε αλλαγή.
Από το 70' και μετά όμως ο "Δικέφαλος" με γκολ των Βούκιτς, Λούκας και Αθανασιάδη ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε τη νίκη. Βέβαια, για να έρθουν αυτά προηγήθηκε η είδοδος στο παιχνίδι του Λούκας, του Βούκιτς και του Στοχ, ο οποίος επιτέλους θυμήθηκε τον καλό του ευατό.
Ο Αθανασιάδης σήμερα σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι εναντίον του Αρη.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Καιρός: Βροχερός
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), Μιχάκης Καρσιώτης (Κορίνθου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς).
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57' Βούκιτς), Ολίσε (64' Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Λούκας).
Αρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (λ.τ. 18' Νταμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι (82' Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (70' Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Ελσνερ.
Γκολ: Λούκας 72', Αθανασιάδης 80', Βούκιτς 90', Ουντότζι 59'
Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου 41', Σαλπιγγίδης 42', Τζαβέλλας 54', Ουντότζι 18', Νταμαρλής 45+, Ηρακλής 54'
Κόκκινες κάρτες: -

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή φάση έγινε στο μόλις στο 2', όταν ο Κίτσιου σέντραρε και ο Ελσνερ επενέβη τελευταία στιγμή και πέταξε σε κόρνερ. Στο 6' ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, αλλά ο Διούδης ήταν σε ετοιμότητα και πέταξε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στα επόμενα λεπτά και μέχρι το 18' το παιχνίδι είχε απανωτές διακοπές λόγω τραυματισμών του Τριανταφυλλάκου και του Ουντότζι. Ο Λόρενς στο 20' έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή, σούταρε συρτά, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 22' Κίτσιου και Σαλπιγγίδης συνδυάστηκαν, ο τελευταίος σέντραρε, αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον επερχόμενο Ολίσε απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αρη. Ο Κίτσιου στο 24' παραλίγο να χριστεί σκόρερ. Ο Λόρενς πάτησε ωραία για τον νεαρό δεξιό μπακ, αυτός προχώρησε, την κατάλληλη στιγμή σούταρε, όμως, ο Διούδης απέκρουσε με δυσκολία στην γωνία του.
Ασφυκτική πίεση ο ΠΑΟΚ

 Στο 26' ο ΠΑΟΚ έφτασε δύο φορές μία ανάσα από το γκολ. Την πρώτη φορά ο Μαργαρίτης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή πλασέ του Κατσουράνη και δευτερόλεπτα αργότερα ο Διούδης απέκρουσε με υπερένταση κοντινό σουτ του Κατσουράνη. Στο 29' ο Αρης έκανε την εμφάνισή του στα καρέ του ΠΑΟΚ. Ο Ουντότζι έγινε κάτοχος της μπάλας σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Γλύκο. Αλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 30', όταν ο Κατσουράνης σέντραρε, ο Διούδης έχασε την μπάλα, όμως, ο Σαλπιγγίδης που ήταν στη φάση δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Ο Λόρενς στο 39' εξαπέλυσε κεραυνό έξω από την περιοχή, αλλά ο Διούδης έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή επέμβαση στο παιχνίδι και έδιωξε σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νταμαρλής πήρε με το χέρι την μπάλα προ του Γλύκου, ο Σιδηρόπουλος το είδε και του έβγαλε την κίτρινη κάρτα.
Ενα σουτ του Τζιόλη στο 47' ήταν η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αρης στο 49' απάντησε με κεφαλιά του Αγγελούδη από το ύψος της μικρής περιοχής που μπλόκαρε στην γωνία του ο Γλύκος, ενώ στο 50' ο Σαλπιγγίδης σέντραρε, αλλά ο Λόρενς που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για λίγο δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα. Εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα στο 58', ο Διούδης απέκρουσε, ενώ στο 59' ήρθε το απόλυτο σοκ για τον ΠΑΟΚ.
Σοκ και "απάντηση" από τον Λούκας
Ο Αγγελούδης έβγαλε τετ α τετ τον Μανιά, ο επιθετικός του Αρη σούταρε, ο Γλύκος απέκρουσε, όμως, ο Ουντότζι ήρθε από πίσω και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στο 66' ο Κλάους με γυριστό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Διούδη, ενώ στο 72' ήρθε η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ. Ο Στοχ συνδυάστηκε με τον Λίνο, ο Βραζιλιάνος σέντραρε και μετά από ασταθή απόκρουση του Διούδη, ο επερχόμενος Λούκας σημείωσε το 1-1.
Κλάους, ο λυτρωτής
Στο 74' ο Στοχ έβγαλε τον Λίνο σε θέση βολής, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε στην κίνηση και ο Διούδης απέκρουσε με υπερένταση. Ακολούθησε καταιγίδα από τον ΠΑΟΚ στα καρέ του Αρη με αποκορύφωμα χαμένο τετ α τετ του Κλάους στο 79'. Ο στράικερ του ΠΑΟΚ, πάντως, επανόρθωσε στο επόμενο λεπτό όταν πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Στοχ και με πλασέ έβαλε τον "Δικέφαλο" σε θέση οδηγού. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βούκιτς στο 90' με κοντινή κεφαλιά.

MVP

Λόγω νίκης του ΠΑΟΚ ο τίτλος πάει στον Στοχ που ξύπνησε τον ΠΑΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Διούδης κράτησε όρθιο τον Αρη σε σημεία του αγώνα που οι κίτρινοι δέχονταν ασφυκτική πίεση από τον ΠΑΟΚ. Εκανε μερικές εξαιρετικές και δύσκολες επεμβάσεις και γλίτωσε τον Αρη από βαριά ήττα.
Ο Ολίσε ήταν για ακόμη μία φορά εκτός κλίματος και μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ όταν έγινε αλλαγή.

Στατιστικά αγώνα

Γκολ

Ασίστ

Τελικές Προσπάθειες

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

Κεφαλιές

Αποκρούσεις

Επεμβάσεις

Κλεψίματα

Φάουλ

Οφσάιντ

Κόρνερ

Λάθη

Γεμίσματα
Τα goal και τα highlights της αναμετρησης 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου