ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι αντιπαλοι του Θρυλου στο Champions League (videos)

Οι αντιπαλοι του Θρυλου στο Champions League (videos)

24/11/2013

Για να δουμε ομως τι αποτελεσματα εφεραν και οι αντιπαλοι στο Champions League στα Πρωταθληματα των χωρων τους

Σημαντική νίκη η Μπενφίκα

Μία φάση έφτανε στην Μπενφίκα (video)
Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους πέτυχε η Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Οι «αετοί» επικράτησαν 1-0 της Μπράγκα, λίγα 24ωρα πριν από τον αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.
Σε μια αναμέτρηση που ήταν «κλειστή», με δεδομένο ότι έλειπε από την Μπενφίκα ο τραυματίας Καρντόσο, οι «αετοί» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή. Όμως δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.
Και τελικά το γκολ ήρθε από ένα λάθος των παικτών της Μπράγκα. Ο Μάτιτς έκλεψε την μπάλα από τον Μάουρο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, προχώρησε κι όταν έφτασε στο ύψος της περιοχής και αριστερά, σούταρε με δύναμη στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Εντουάρντο.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ Μοράες, Σίλβιο, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα (71’ Αντρέ Αλμέιδα), Μάτιτς, Πέρες, Μάρκοβιτς (65’ Ιβάν Καβαλέιρο), Ντζούρισιτς (59’ Ροντρίγκο), Γκαϊτάν, Λίμα
ΜΠΡΑΓΚΑ: Εντουάρντο, Μπαϊάνο, Σάντος, Νούνο Κοέλιο, Έλντερσον, Μάουρο, Λουίζ Κάρλος (80’ Κουστόντιο), Ρούμπεν Μικαέλ (76’ Ούγκο Βιέιρα), Άλαν, Έντερ, Ράφα Σίλβα (73’ Πάρντο).

5η φετινή ήττα της Άντερλεχτ

Η 5η φετινή ήττα της Άντερλεχτ
Μια από τις χειρότερες χρονιές της διανύει η Άντερλεχτ. Η περσινή πρωταθλήτρια Βελγίου υπέστη την πέμπτη φετινή της ήττα, με 2-1, στην έδρα της Σαρλερουά. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου το ματς πήρε φωτιά!
Στο 48’ και το 58’ η Σαρλερουά σκόραρε δύο φορές, πήρε προβάδισμα ισάριθμων τερμάτων και απέκτησε σημαντικό αβαντάζ. Αρχικά ήταν ο Πογέ που άνοιξε το σκορ μετά τη συνεργασία των Μιλίσεβιτς και Καγιά. Και δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Κεμπάνο να κάνει το 2-0.
Η Άντερλεχτ μείωσε σε 2-1 στο 73’ σε μια φάση που ξεκίνησε από τη σέντρα του Πραέ και το τελείωμα του Ζιλέ. Στη συνέχεια η πρωταθλήτρια Βελγίου πίεσε, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: Μανταντά, Φρανσουά, Ντεβάεστ, Σάτλι, Μάρτος, Μιλίσεβιτς, Έντερσον, Μαρίνος, Καγιά (83’ Ροσίνι), Κεμπάνο (87’ Βίλεμς), Πογέ (80’ Μαρκιού).
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Ντεσάχτ, Πραέ, Μιλιβόγεβιτς (64’ Ζιλέ), Κλίεσταν, Μπρούνο, Ντε Ζέου (64’ Βάργκας), Μίτροβιτς.

Η Παρί πέρασε από την έδρα της Ρεμς

Η Παρί πέρασε από την έδρα της Ρεμς (video)
Νέα νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 στην έδρα της Ρεμς, τέσσερις ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Θρύλο στο «Παρκ ντε Πρενς». Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν από την αρχή τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό.
Μετά το βολέ του Σιρίγκου, ο Λούκας έδωσε στον Ιμπραϊμοβιτς, αυτός με τακουνάκι τον τροφοδότησε ξανά. Αυτός ήταν πιο γρήγορος από τον αμυντικό της Ρεμς, μπήκε από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αγκασά, στο 25’.
Η ομάδα του Λοράν Μπλαν συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο και έφτασε και σε δεύτερο γκολ, στο 59’, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Ο Ζαλέ έκλεψε την μπάλα από τον Σινιορίνο στο χώρο του κέντρο, έδωσε στον Βεράτι κι αυτός βρήκε τον Μενέζ μέσα στην περιοχή και από τα αριστερά. Με το σουτ του τελευταίου, η Παρί έκανε το 0-2.
Οι Παριζιάνοι είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Στο 67’ ο Βεράτι ανέτρεψε τον Αγιτέ. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκρεγκόρζ Κριτσόβιακ, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος, αφού έστειλε την μπάλα πάνω από το τέρμα του Σιρίγκου!
Και στο 90’ο λεπτό ήρθε και το 3-0 σε μια περίεργη φάση. Ο Αγκασά, ο τερματοφύλακας της Ρεμς μπλόκαρε την μπάλα. Στην επαναφορά με τα χέρια, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Τακαλφρέντ, στρώθηκε στον Ιμπραϊμοβιτς και αυτό με βολέ έξω από την περιοχή δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει το 3-0!
ΡΕΜΣ: Αγκασά, Μαντί, Τακαλφρέντ, Φοφανά, Σινιορίνο, Ντεβό, Κριτσόβιακ, Άλμπαεκ (70’ Ονιανγκέ), Ατάρ (60’ Φόρτες), Κουρτέ (60’ Ντε Πρέβιλ), Αγιτέ.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Ντινιέ, Βεράτι, Τιάγκο Μότα (86’ Παστόρε), Ραμπιό (71’ Λαβέτσι), Λούκας, Μενέζ (71’ Ματουιντί), Ιμπραϊμοβιτς.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου