ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Χειραγώγησα 15 αγώνες προκριματικών του Mundial"! (video)

"Χειραγώγησα 15 αγώνες προκριματικών του Mundial"! (video)

30/11/2013
"Χειραγώγησα 15 αγώνες προκριματικών του Mundial"! (vid)

Συνεχίζουν να προκαλούν σάλο οι αποκαλύψεις γύρω από το κύκλωμα που "έστηνε" αγώνες στην Αγγλία. Άνθρωπος μέσα από την σπείρα αναφέρει ότι είχε αγοράσει τουλάχιστον 15 αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ και πως ήλεγχε σχεδόν μια ολόκληρη αφρικανική ομάδα!
Η αποκάλυψη έγινε κατόπιν της σύλληψης του συγκεκριμένου μέλους της σπείρας, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με την "Daily Mirror", ο διάλογος, που εκτυλίσσεται και βρίσκεται στην κρυφά καταγεγραμμένη συνάντηση με τον χειραγωγό, έχει ως εξής:
- "Έχω ασχοληθεί με την Αυστραλία, την Σκωτία… την Ιρλανδία. Ευρώπη. Παγκόσμιο Κύπελλο. Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου"
- "Με τι από το Παγκόσμιο Κύπελλο";
- "Τουλάχιστον, τουλάχιστον 15…. Αγόρασα τα ματς".
Στο κύκλωμα, μάλιστα, εμπλέκεται και ατζέντης της FIFA. Με την πηγή να τονίζει ότι πρόκειται για τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρεται το μέλος της σπείρας, που εμφανίζεται να μιλάει στο τέλος του επίμαχου video.
Συγκεκριμένα αναφέρει (02:50 του video): "Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Το αφεντικό μου του είπε να ξοδέψει λεφτά και να πάρει την άδεια. Είμαστε πολύ κοντά, εγώ είμαι αυτός που του στέλνει χρήματα και εκείνος μπορεί να στήσει οποιοδήποτε ματς στον κόσμο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την άδεια του και θα τον ρωτήσω αν είναι εντάξει να οργανώσουμε ένα διεθνές φιλικό με την ομάδα".

Football Match Fixing Claims


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου