ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Eνα βουνο κατω απο την...μπασκετα

Οριστική είναι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την μεταγραφή του Καββαδά. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.
Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο για την μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά είναι οριστική! Η διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την αντίστοιχη των "κυανέρυθρων" και η απόκτηση του δυναμικού σέντερ θα ανακοινωθεί επίσημα από την πειραϊκή ΚΑΕ μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο 22χρονος (28/12/1991, 2.05 ύψος) Έλληνας διεθνής αποτελεί εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος τον επέλεξε για τον ρόλο του (θεωρητικά) τέταρτου σέντερ στο ρόστερ.

Θα αποτελέσει, δηλαδή, τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μαυροειδή (ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα καθώς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο) και όχι του Σέντρικ Σόμονς.

Ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική μας ομάδα, δεν αγωνίστηκε στο ματς του Πανιωνίου κόντρα στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (έμεινε εκτός αποστολής), ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης (27/11) πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά τόσο το καλοκαίρι του 2012, όσο και φέτος, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο είχαν οδηγήσει σε "ναυάγιο". Τώρα, όμως,  βρέθηκε η "χρυσή" τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ερυθρόλευκους να αξιοποιούν την δυνατότητα-ευκαιρία που υπήρχε για μεταγραφή σε αυτό το χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Καββαδάς θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ύστερα από τις αλλαγές στους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ, επιτρέπεται Έλληνας παίκτης που αγωνίζεται σε άλλη ελληνική ομάδα να μετακομίσει στα μέσα της σεζόν σε άλλον σύλλογο, εφόσον πρόκειται για μία τέτοια προσθήκη ανά ομάδα. Ο νεαρός σέντερ, πάντως, φέτος δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση του, καθώς μετράει 2.3 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν εξελίξιμο "ψηλό" και οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν πως θα δώσει πολύτιμες λύσεις κυρίως στην άμυνα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου