ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Χάσμα με Μάντζαρη και αναπροσαρμογή στόχων

Χάσμα με Μάντζαρη και αναπροσαρμογή στόχων

20/06/2014
 
 Σημαντική η διαφορά του Ολυμπιακού με τον Μάντζαρη, αλλά αισιοδοξία πως μπορεί να καλυφθεί. Αναπροσαρμογή στόχων, αφού ο Χάινς μένει ΤΣΣΚΑ και ο Ντιλέινι προτιμά ΝΒΑ. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις.

Χάσμα με Μάντζαρη και αναπροσαρμογή στόχων
Μεγάλη διαφορά, που θα χρειαστεί αμοιβαίες υποχωρήσεις για να καλυφθεί, έχει προκύψει στις επαφές του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να πρόσφεραν στον παίκτη 1,1 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές, αλλά η πλευρά του 24χρονου άσου ζήτησε αρχικά 2 εκατ. ευρώ και έπεσε στη συνέχεια στα 1,8. Παρότι πρόκειται για… χάσμα, υπάρχει αισιοδοξία πως λόγω της καλής πίστης που υπάρχει εκατέρωθεν η απόσταση μπορεί να καλυφθεί. Σε αυτό ίσως παίξει ρόλο και η παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει προσεχώς.


Από την υπόθεση αυτή θα εξαρτηθεί και η θέση του φόργουορντ. Αν δεν ανανεώσει ο Μάντζαρης και έρθει πρόταση από το εξωτερικό (Γαλατάσαραϊ;), τότε πιθανότατα θα διατεθεί θέση ξένου για την περιφέρεια και θα προτιμηθεί ο Μάικ Μπράμος για «τριάρι».

Πάει για άλλους

Ο Ολυμπιακός καλείται να αναπροσαρμόσει τους στόχους του για σέντερ και γκαρντ, αφού ο μεν Κάιλ Χάινς μένει σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη, ο δε Μάλκολμ Ντιλέινι έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Για τη θέση του σέντερ ήδη οι Πειραιώτες σκανάρουν την αγορά. Στα υπόψη είναι ο Τζαμαϊκανός της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Σαμάρντο Σάμιουελς, ο Νιγηριανός Τρέβορ Εμπάκουε της Ρόμα και ο Γάλλος Τζόφρι Λοβέρν της Παρτιζάν. Για τα γκαρντ ψηλά στη λίστα είναι ο Όλιβερ Λαφαγέτ της Βαλένθια.


ALEX WEB RADIO/TV

1 σχόλιο:

  1. SAMUELS , GENTILE , LASME in PETWAY ,SERMANTINI , SIMMONS out και ας ερθει ο τρακης να παρει τιτλο στο ΣΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή