ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οριστικό «αντίο» από την Αντωνάκου

Οριστικό «αντίο» από την Αντωνάκου

30/07/2014
 Η Σταυρούλα Αντωνάκου ανακοίνωσε το οριστικό της «αντίο» στις πισίνες. Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

Οριστικό «αντίο» από την Αντωνάκου
Η Σταυρούλα Αντωνάκου ανακοίνωσε (μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook) το οριστικό της «αντίο» στις πισίνες… Αναλυτικά έγραψε στο προφίλ της…

«Εφθασε η ώρα για το μεγαλύτερο αντίο της ζωής μου ως τώρα. Μετά από 18 χρόνια στις πισίνες και μια καριέρα γεμάτη από μεγάλες χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, λύπες, φιλίες, συγκρούσεις, αναγνώριση, απογοητεύσεις, τίτλους, μετάλλια και προσωπικές διακρίσεις, σταματάω από την ενεργό δράση!

«Εχοντας ένα γεμάτο αγωνιστικό παρελθόν τερματίζω την καριέρα μου ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, με 2 χάλκινα μετάλλια Νεανίδων, 2 ασημένια Πανευρωπαϊκά Γυναικών, δύο χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα, ως Ολυμπιονίκης, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 των Γυναικών, έχοντας την τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίες συναθλήτριες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαίους ανθρώπους.

Θα είμαι πάντα κοντά στον χώρο του γυναικείου πόλο, γιατί μου πρόσφερε απλόχερα τόσα υπέροχα πράγματα και συναισθήματα που στο μέλλον ελπίζω έστω και λίγο να βοηθήσω προκειμένου το άθλημα να καταφέρει να επιβεώσει και να αναπτυχθεί όπως του αξίζει».

Πηγή: Waterpololive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου