ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τέλος ο Φύσσας

Τέλος ο Φύσσας

30/07/2014
 
 Αποχωρεί οριστικά απ' το τιμ της Εθνικής ο Τάκης Φύσσας. Δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του, ενώ καταργείται και το πόστο που κατείχε μέχρι σήμερα. Παίζεται των προπονητών στις «μικρές» Εθνικές.

Τέλος ο Φύσσας
Χωρίζουν οι δρόμοι της Εθνικής με τον Τάκη Φύσσα. Ύστερα από μια –πετυχημένη- εξαετία, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» αποχωρεί, καθώς δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του, που λήγει την Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω θέση καταργείται στο εξής, καθώς μετά από απόφαση που πάρθηκε και στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται στην εποχή Ρανιέρι, δεν θα υπάρχει πλέον τιμ μάνατζερ στην Ανδρών (δεν κρίνεται αναγκαίο το πόστο).

Ερωτηματικό παραμένει και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Λεωνίδα Βόκολο, αν και φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στο πόστο του, αφού ο νέος ομοσπονδιακός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα ‘χει στο πλευρό του… δικούς του ανθρώπους.

Από ‘κει και πέρα μένει να φανεί τι θα γίνει και με τους προπονητές στις μικρές Εθνικές. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Κώστας Τσάνας που έχει ειδοποιηθεί πως θα παραμείνει ως τεχνικός στους Νέους, ενώ το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και με τον Θοδωρή Παχατουρίδη στην Παίδων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου