ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Άγκυρα» στο λιμάνι

«Άγκυρα» στο λιμάνι

30/07/2014
 
 Το ήθελαν πολύ και οι δύο πλευρές. Και ο Βαγγέλης Μάντζαρης και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Έτσι και έγινε. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για το νέο συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με τον Ολυμπιακό.

«Άγκυρα» στο λιμάνι
Η γνωστοποίηση της συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έκλεισε μια βασική εκκρεμότητα του ρόστερ των «ερυθρολεύκων» εν όψει της νέας σεζόν.

Αλλά και των επόμενων ετών, μιας και ο διεθνής γκαρντ ρίχνει «άγκυρα» στο λιμάνι, τουλάχιστον ως το 2017. Νέο τριετές συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές η ανταμοιβή του.


Η πρώτη συνάντηση

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς τότε να προκύψουν θετικές εξελίξεις. Χωρίς αυτό να προϊδεάζει για αποχώρηση του παίκτη. Ήταν γνωστή άλλωστε η θέληση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν για πολλά χρόνια μαζί.

Τουρκία και Παναθηναϊκός

Ένα ταξίδι στην Τουρκία -που ουδεμία σχέση είχε με το μέλλον του- δημιούργησε σενάρια που περιλάμβαναν την Γαλατάσαραϊ και την Εφές Αναντολού. Η μοναδική όμως πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ήταν από τον Παναθηναϊκό! Με τη γνωστή κατάληξη…

Οι οικονομικοί όροι

Η διαφορά στο οικονομικό σκέλος, γεφυρώθηκε. Από εκεί που αμειβόταν με 200.000 ευρώ ετησίως, συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου