ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η μεγάλη των Σέρβων σχολή του Θρύλου

Η μεγάλη των Σέρβων σχολή του Θρύλου

 Ο Ράντζεν δεν είναι φυσικά ο πρώτος Σέρβος που θα αγωνιστεί με το σκουφάκι του Ολυμπιακού αλλά ο τρίτος και ευχή όλων στην ομάδα είναι να φτάσει με τον Θρύλο στην κορυφή της Ευρώπης, όπως ο Πέταρ Τρμπόγεβιτς και φυσικά στην τελική φάση (Φ-4) όπως ο Σλόμπονταν Νίκιτς.
Η εθνική ομάδα Πόλο της Σερβίας πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε στη Βουδαπέστη το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών.

Μέλος της ομάδας είναι και ο παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράντζεν, ο οποίος μάλιστα σκόραρε και στον τελικό απέναντι στους Ούγγρους. Ο Σέρβος αμυντικός, που ξεκίνησε τις διακοπές του, στα τέλη Αυγούστου θα είναι μαζί με την οικογένεια του στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.


Ο Ράντζεν δεν είναι φυσικά ο πρώτος Σέρβος που θα αγωνιστεί με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αλλά ο τρίτος και ευχή όλων μας είναι να φτάσει με τον Θρύλο στην κορυφή της Ευρώπης, όπως ο Πέταρ Τρμπόγεβιτς και φυσικά στην τελική φάση (Φ-4) όπως ο Σλόμπονταν Νίκιτς.

Ο πρώτος Σέρβος πολίστας που φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού είναι ο Πέταρ Τρμπόγεβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος έπαιξε στην ομάδα από το 2001 έως το 2004 και κατέκτησε το 2002 το Τσάμπιονς Λιγκ και το Σούπερ Καπ Ευρώπης την ίδια χρονιά. Ακόμη πήρε τρία Πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδος. Βασικό στέλεχος και αυτός της εθνικής ομάδας της Σερβίας κατέκτησε μαζί της τα πάντα εκτός από ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Όπως και ο Νίκολα Ράντζεν έτσι και ο Πέταρ είχε παίξει ξανά στην Ελλάδα όχι όμως στη Χίο αλλά στη Βουλιαγμένη.

Ο επόμενος Σέρβος πολίστας είναι ο Σλόμπονταν Νίκιτς. Ο Μπόμπαν ήρθε στον Ολυμπιακό το 2005 το καλοκαίρι που με την εθνική Σερβίας κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ. Ο νεαρός τότε φουνταριστός (γεννημένος το 1983) έφτιαξε το όνομα του στον Ολυμπιακό όπου έμεινε έως το 2009. Με την ομάδα του Πειραιά έφτασε στο Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ του 2007 στο Μιλάνο (4η θέση) για πρώτη φορά μετά από το 2002. Στην Ελλάδα κατέκτησε 3 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδος.

Η τριάδα συμπληρώνεται από τον Νίκολα Ράντζεν που είναι σίγουρο πως θα πετύχει πολλά και με τον Ολυμπιακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου