ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Mαν.Σιτυ-Ολυμπιακος στο TCF Bank Stadium (video)

Mαν.Σιτυ-Ολυμπιακος στο TCF Bank Stadium (video)

02/08/2014 

Το τρίτο του παιχνίδι στο ICC δίνει απόψε (22:00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται ίσως για τη πιο δύσκολη αναμέτρηση κατά την παραμονή τους στις ΗΠΑ, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.
Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκη στη Μινεάπολις και ήττας της Λίβερπουλ από τη Μίλαν θα πάρει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του International Champions Cup.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Θρύλος θα παραταχθεί απόψε στο γήπεδο «TFC Bank» με τέσσερις απουσίες. Ο λόγος για τους: Αμπιντάλ, Γιαταμπαρέ, Χολέβας και Μπονγκ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και παρέμειναν στο Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου να κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζουν
Το TCF Bank Stadium (video)
Τρίτο ματς στον όμιλο, για το International Champions Cup, για τον Θρύλο με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (22:00, ώρα Ελλάδας), στη Μινεάπολις, στο TCF Bank Stadium.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο στάδιο, το οποίο διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα video board της χώρας και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στάδια κολλεγιακού ποδοσφαίρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θρύλος θα εγκαινιάσει το γήπεδο από ποδοσφαιρικής άποψης. Κι αυτό καθώς, αν και το TCF Bank ήταν μία από τις έδρες που εξετάστηκαν για να συμπεριληφθούν στην υποψηφιότητα των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και του 2022, ο αγώνας των "ερυθρολεύκων" με τους «πολίτες» θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιρικός που θα φιλοξενηθεί εκεί!
Όσοι ομογενείς θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής www.internationalchampionscup.com.

TCF Bank Stadium
Πόλη: Μινεάπολις
Έτος κατασκευής: 2009
Χωρητικότητα: 50.850
Γηπεδούχος: University of Minnesota

Δείτε ένα video αφιέρωμα για το TCF Bank Stadium:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου