ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

"Ο Μποτία στον Ολυμπιακό, ο Μανωλάς στη Σεβίλλη", λένε οι Ισπανοί

"Ο Μποτία στον Ολυμπιακό, ο Μανωλάς στη Σεβίλλη", λένε οι Ισπανοί

Οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν δεδομένη την μεταγραφή του Μποτία στον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα πως ο Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη.
Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει με σιγουριά πως ο Αλμπέρτο Μποτία θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τονίζεται πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον 25χρονο (27/1/1989) κεντρικό αμυντικό, όσο και με την Σεβίλλη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σεβίλλη από το 2012, αλλά την περασμένη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Έλτσε (32 συμμετοχές), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Σεβίλλη όμως κάνει αλλαγές στο ρόστερ της. Απέκτησε τον Ισπανό σέντερ-μπακ, Αλεχάντρο Αρίμπας, ενώ το κείμενο επισημαίνει πως στην ομάδα θα πάρει μεταγραφή και ο Κώστας Μανωλάς!


Οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Έλληνας στόπερ θα αποχωρήσει φέτος από τον Ολυμπιακό, παίρνοντας μεταγραφή στη Σεβίλλη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση στο ρόστερ για τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία (ύψος 1.87 ύψος), ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας, πέρασε από τις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στη Χιχόν (2009-2012), πριν πάει στη Σεβίλλη. Εκεί μάλιστα συνεργάστηκε και με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος και γνωρίζει αρκετά καλά τον ποδοσφαιριστή, έχοντας εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του.

Ο τίτλος του ισπανικού δημοσιεύματος: "Ο Μποτία θα παίξει στον Ολυμπιακό"




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου