ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Φεύγει απ’ τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς»

«Φεύγει απ’ τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς»

29/07/2014 
 
Την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά απ' τον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο μάνατζέρ του. «Για Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι», ήταν τα λόγια του. Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του διεθνή στόπερ.

«Φεύγει απ’ τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς»
«Φωτιά» σε μια πιθανή μεταγραφή του Κώστα Μανωλά βάζουν οι Ιταλοί!

Όπως μεταδίδει το «tuttomercatoweb», ο εκπρόσωπος του αμυντικού του Ολυμπιακού δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα πως ο πελάτης του θα φύγει οριστικά απ’ τους πρωταθλητές Ελλάδας!
«Σχετικά με τη Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι αυτή τη στιγμή. Κανείς απ’ την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ίσως να ΄χουν μιλήσει απευθείας με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει σε άλλη ομάδα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Τη τιμή δεν την ξέρω, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός», φέρεται να είναι τα λόγια του Γιάννη Ευαγγελόπουλου!

Το sport-fm.gr πάντως, λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μανωλά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το σχόλιό του περί αποχώρησης του παίκτη από τους Πειραιώτες αποτελεί προσωπική εκτίμηση του ίδιου και όχι σιγουριά, όπως το παρουσιάζουν οι Ιταλοί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου