ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Χιλιοχρονος Προεδρε....

Χιλιοχρονος  Προεδρε....

30/07/2014


Γενέθλια έχει σήμερα, 30 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται 47 ετών και όλη η "ερυθρόλευκη" οικογένεια του εύχεται τα καλύτερα. Ο ίδιος είναι, πάνω από όλα, οπαδός του Θρύλου.


Καθημερινά έχει ένα στόχο. Να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον Ολυμπιακό. Και το έχει ήδη πετύχει μέσα σε μια τετραετία που ηγείται του ποδοσφαιρικού Θρύλου! Αυτό είναι το όνειρό του. Να γίνει η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα μόνιμο μέλος της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Θρύλος έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία 4 χρόνια! Ισάριθμα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ελλάδας και ισάριθμα νταμπλ, πολύ μεγάλες μεταγραφές που προκαλούν αίσθηση εντός και εκτός συνόρων, μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Όχι μόνο ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητών και διοικητικών στελεχών όπως ο Καρεμπέ και ο Μίτσελ.
Μα πάνω από όλα η καταξίωση του Θρύλου στο Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η συμμετοχή το φετινό καλοκαίρι στο International Champions Cup "μιλάει" από μόνη της! Μεγάλες νίκες και προκρίσεις στην Ευρώπη, με τον επόμενο στόχο να είναι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή και κάτι παραπάνω…
Δύο είναι οι βασικές ευχές της "ερυθρόλευκης" οικογένειας για τα 47α γενέθλια του διοικητικού ηγέτη της! Χιλιόχρονος και να συνεχίσει να διατηρεί τον Θρύλο στην κορυφή! Κι αυτό θα κάνει… Διότι έχει γίνει… εφιάλτης για τους απέναντι! Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι! Ακόμα και στις μεταγραφές από την εγχώρια αγορά.
Δεν είναι μονάχα τα 4 πρωταθλήματα σε μια 4ετία! Είναι η συνεχής ανοδική πορεία του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα. Οικονομική σταθερότητα, ευρωπαϊκή προοπτική, καταξίωση στις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτά που έχει ήδη πετύχει ο Θρύλος. Και τα καλύτερα έρχονται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία.
Η ομάδα έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Έρχονται στο Λιμάνι μεγάλοι παίκτες, τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Αλλά παράλληλα ο Θρύλος μπορεί να πουλά παίκτες στα κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού.
Ο Ολυμπιακός γίνεται σταθερό μέλος της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος καθημερινά γράφει ιστορία και γίνεται όλο και μεγαλύτερος!
Επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έραψε το 4ο αστέρι στη φανέλα του (σ.σ.: για τα 40 πρωταθλήματα) και έχει βάλει… πλώρη για το 5ο, όταν θα φτάσει στην κατάκτηση του 50ού πρωταθλήματος της ιστορίας του. Σε εννέα χρόνια δηλαδή, αφού ο πρόεδρος έχει υποσχεθεί πως θα κατακτήσει 20 συνεχόμενα πρωταθλήματα με τον Θρύλο!
Και είναι αποφασισμένος να ενισχύει κάθε χρόνο την ομάδα για να το κάνει πραγματικότητα! Με ποδοσφαιριστές που η απόκτησή του προκαλεί αίσθηση στον πλανήτη! Αλλά δεν περιορίζεται μονάχα εκεί!
Επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έχει έντονο φιλανθρωπικό έργο, ενώ ξεκίνησε από πέρσι τη συνεργασία με την UNICEF. Διοργανώθηκε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" το πολύ σημαντικό ματς, ο "Αγώνας κατά της Φτώχειας", τον Δεκέμβριο του 2010!
Και δεν είναι μονάχα αυτές οι κοινωνικές δράσεις του Θρύλου και του προέδρου του. Πέρσι το καλοκαίρι είχε κάνει δωρεά στο ίδρυμα του Στίβεν Τζέραρντ, ενώ προχωρά και το Olympiacos Foundation!
Όλα αυτά μέχρι σήμερα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλείνει τα 47! Γιατί τα καλύτερα έρχονται… Αυτό είναι το όνειρο του προέδρου του Θρύλου. Να είναι χιλιόχρονος και υγιής για να το πραγματοποιήσει. Και θα το κάνει… Να είστε όλοι σίγουροι!
Πολύχρονος πρόεδρε και μην σταματάς να γλεντάς τους απέναντι…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου