ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Οι βετεράνοι μας επιστρέφουν δριμύτεροι!

Οι βετεράνοι μας επιστρέφουν δριμύτεροι!

Την προσεχή Τετάρτη, 30 Ιουλίου και ώρα 19.00 το απόγευμα, η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί σε ένα μεγαλειώδες φιλικό την αντίστοιχη ομάδα των Boston Braves. Τι είπε ο Αντώνης Γλύκας στο RedPlanet.gr και η ευχάριστη έκπληξη ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός μας είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο είτε εντός είτε εκτός των αγωνιστικών χώρων. Μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν θα μπορούσε να μην έχει έναν εξαιρετικά οργανωμένο σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών, τον οποίο απαρτίζουν οι γίγαντες του «χθες» και που συνέβαλλαν τα μέγιστα στο πέρασμα των χρόνων ώστε να γίνει ο Ολυμπιακός μας, ο Θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Η αγάπη που έχει ο κόσμος για τους βετεράνους της ομάδας είναι δεδομένη. Και θα έχει για μία ακόμη φορά την δυνατότητα να τους δείξει αυτή την αγάπη και τον θαυμασμό του την ερχόμενη Τετάρτη. Ο 625ος αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού είναι γεγονός και ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Δαρίβας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Γλύκας και όλοι οι παλαίμαχοι προσκαλούν εμάς, τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον παρακολουθήσουμε από κοντά, να χειροκροτήσουμε για άλλη μια φορά τις μεγάλες αυτές δόξες του παρελθόντος.


Συγκεκριμένα, την προσεχή Τετάρτη, 30 Ιουλίου και ώρα 19.00 το απόγευμα, στις σύγχρονες και πολυτελείς αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Football Club στην Βούλα (Αλκυονίδων 4), η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί σε ένα μεγαλειώδες φιλικό την αντίστοιχη ομάδα των Boston Braves. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, καθώς οι βετεράνοι μας έχουν ταξιδέψει και αυτοί στην Αμερική για να δώσουν αντίστοιχο παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και φιλικό θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμη φορά με κάθε επισημότητα καθώς θα προηγηθούν βραβεύσεις τόσο των βετεράνων του Ολυμπιακού από και προς τους αντίστοιχους των Boston Braves, ενώ η Αμερικανική ομάδα θα τιμήσει και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας μιλώντας στο RedPlanet.gr, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του φιλικού αυτού αγώνα, ενώ προανήγγειλε και… εκπλήξεις για το κοινό που θα έρθει να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Μπορούμε να «αποκαλύψουμε» μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς οι βετεράνοι του Ολυμπιακού σε αυτό το παιχνίδι θα έχουν ξανά στην σύνθεση τους και τον αγαπημένο σε όλους μας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο «Λούτσι» θα αγωνιστεί με την ομάδα των βετεράνων. Απεναντίας έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, αλλά λόγω της απουσίας του στην Βραζιλία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα τελευταία. Την προσεχή Τετάρτη όμως θα είναι πάλι κοντά μας και θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να τον χειροκροτήσουμε με τα ερυθρόλευκα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων μας, μας μετέφερε τα λόγια του Προέδρου των Boston Braves, κ. Σπύρου Τουρκάκη στα πλαίσια του αγώνα. Συγκεκριμένα ο κ. Τουρκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ μεγάλη η χαρά για να περιγραφεί με πολλά λόγια. Είναι επίσης, πολύ μεγάλη τιμή που οι Boston Braves θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν εναντίον των βετεράνων της ομάδας που κατατρόπωσε την Μίλαν στο Τορόντο και που γέμισε χαρά και ενθουσιασμό τους ερυθρόλευκους φιλάθλους της ομογένειας».

Η αποστολή των Boston Braves αναμένεται στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες ενώ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα παραθέσουν δεξίωση προς τιμήν των παικτών της Αμερικανικής ομάδας.

Αξίζει λοιπόν τον κόπο, όσοι έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε και σε αυτόν τον αγώνα καθώς θα μπορέσουμε όχι μόνο να ξαναδούμε τις δόξες του παρελθόντος, αλλά ακόμα περισσότερο να θαυμάσουμε το πάθος και τον ενθουσιασμό που εξακολουθούν να βγάζουν στο γήπεδο φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου