ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Επιστολή στα ΜΜΕ του Μεξικού

Επιστολή στα ΜΜΕ του Μεξικού

Ο Άλαν Πουλίδο προσπαθεί να απεμπλακεί με κάθε νόμιμο τρόπο από την Τίγκρες προκειμένου να φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Η επιστολή που έστειλε ο 23χρονος φορ στα ΜΜΕ του Μεξικού.

Μια ιστορία που έχει κουράσει πολύ είναι αυτή που εξελίσσεται εδώ και πάνω δύο μήνες με τον Άλαν Πουλίδο. Και αφορά την έλευση του παίκτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. 
Ο Πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποκαλύψει από τις αρχές του καλοκαιριού πως ο 23χρονος φορ έχει βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Με την υποσημείωση πως πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση εξαιτίας της Τίγκρες, ομάδας που αγωνιζόταν την περσινή σεζόν ο Μεξικανός διεθνής άσος.

Ο Ολυμπιακός είχε στείλει δικούς του ανθρώπους (εκπρόσωπο της διοίκησης και μια δικηγόρο) στην Λατινική Αμερική προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση και πως μπορεί να προχωρήσει. Το θέμα είναι πως το συμβόλαιο που παρουσιάζει η Τίγκρες και δείχνει πως έχει συνεργασία με τον παίκτη έως τον Ιούνιο του 2016 είναι μεταχρονολογημένο και ως εκ τούτου, άκυρο.
Τόσο οι Πρωταθλητές Ελλάδας, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση έως το τέλος προκειμένου να δικαιωθούν. Μέχρι την FIFA και τα δικαιοδοτικά της όργανα, ώστε να δοθεί τέλος στην ιστορία και ο Πουλίδο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Άλλωστε υπάρχει και δεδικασμένο με δύο ακόμη Μεξικανούς ποδοσφαιριστές που σε ίδια περίπτωση κέρδισαν την ελευθερία τους.
Τοράδο και Γκαλίντο είχαν να αντιμετωπίσουν την... συμμαχία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Μεξικού με τις Πούμας και Κρους Αζούλ αντίστοιχα. Προσέφυγαν στην FIFA και κέρδισαν την ελευθερία τους. Το ίδιο ακριβώς αναμένεται να γίνει και με την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι μάλλον πως ο 23χρονος φορ θα αργήσει σημαντικά να ενσωματωθεί στην ομάδα.
Πάντως ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να απεμπλακεί οριστικά από την Τίγκρες και να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Πουλίδο ενημέρωσε μέσω επίσημης επιστολής του όλα τα ΜΜΕ του Μεξικού για την εξέλιξη της υπόθεσης, τονίζοντας πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Τίγκρες.
"Στέλνω την παρούσα κάρτα, για να βάλω τέλος στη σπέκουλα που γίνεται και στις φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση συμβολαίου που έχω με την Τίγκρες.
Μετά το τέλος του Κλαουσούρα του 2014, έχω πάψει να είμαι ποδοσφαιριστής της Τίγκρες και έτσι είμαι ελεύθερος.
Ο σύλλογος δεν αναγνωρίζει αυτή την κατάσταση και αυτό με υποχρεώνει να παρουσιάσω μία αίτηση στην Επιτροπή Συνδιαλλαγής και Επίλυσης Διαφορών της Ομοσπονδίας.
Αυτή η αίτηση παρουσιάστηκε στις 29/7/2014 και απλά απαιτεί να αποδεχτεί την κατάστασή μου, ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής.
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους θεσμούς, και καλή πίστη ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σε αυτή την κατάσταση θα επιτρέψουν ώστε όλο το ζήτημα να λυθεί σύντομα.
Στους οπαδούς της Τίγκρες στέλνω όλη την αγάπη μου και την στήριξή μου και θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου.
Αλαν Πουλίδο Ιζακίρε", αναφέρει χαρακτηριστικά ο 23χρονος φορ στην επιστολή του. Έτσι λοιπόν η ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της και αργά ή γρήγορα ο Πουλίδο θα αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού. Σε μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε μέγα σήριαλ του καλοκαιριού και θέλει λίγα ακόμη επεισόδια για να ολοκληρωθεί.



 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου