ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο καυτός Αύγουστος και το καθήκον των πιστών

Ο καυτός Αύγουστος και το καθήκον των πιστών

30/07/2014

Ο καυτός Αύγουστος και το καθήκον των πιστών
Καυτός θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Αύγουστος στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς όλα δείχνουν πως θα πρέπει να αναμένουμε κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
Τώρα αν θα είναι ο Ρομπίνιο, ο Νιάνγκ και ο Μπότια ή… κάποιοι άλλοι δεν το ξέρουμε ακόμα, ωστόσο είναι πασιφανές ότι η πρόθεση της διοίκησης είναι να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Κι αυτό όχι για το ελληνικό πρωτάθλημα, βέβαια, αλλά για το Champions League και την ευρωπαϊκή καταξίωση! Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα το πάρει και πάλι ακόμα κι αν δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, αλλά όπως αποδεικνύεται η διοίκηση έχει αποφασίσει να βάζει κάθε χρόνο τον πήχη όλο και ψηλότερα!
Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο μεγαλώνει κι όσο κι αν το πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί σε ρουτίνα για την ομάδα, ο κόσμος οφείλει να σταθεί στο πλευρό της και να τη στηρίξει!
Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 8.000 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που είναι μεγαλύτερος από τον περσινό την αντίστοιχη περίοδο, αλλά… μικρός για τον Ολυμπιακό.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, βέβαια, ωστόσο την τελευταία τριετία έχουν μειωθεί αισθητά οι τιμές των διαρκείας κι αν μη τι άλλο δεν είναι τίποτα σπουδαίο για τον ατελείωτο κόσμο του Θρύλου να ξεπεράσει τα διαρκείας της προηγούμενης σεζόν (περίπου 11.000).
Αυτός ακριβώς πρέπει να είναι και ο στόχος στον ένα περίπου μήνα που απομένει μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και στον ενάμιση μέχρι την έναρξη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 
H διοίκηση για ένα ακόμα καλοκαίρι φρόντισε να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται για… εντυπωσιακό φίνις!
Πλέον πρέπει να μιλήσουν οι πιστοί οπαδοί του Ολυμπιακού, κλείνοντας τις θέσεις τους για το Καραϊσκάκη! Η ομάδα που κτίζεται προδιαθέτει για μια σεζόν με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μεγάλες συγκινήσεις και ο κόσμος πρέπει να κάνει το καθήκον του και να τη στηρίξει.
Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, πάνω απ’ όλα είναι ο κόσμος του. Κι αυτό ότι κι αν γίνει δεν πρόκειται να αλλάξει…     


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου