ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Το Kick Boxing είναι εδώ!

Το Kick Boxing είναι εδώ!

28/07/2014

Το Kick Boxing είναι εδώ!
Ολυμπιακός και Kick Boxing από το 2013 είναι μαζί! Η πρώτη σεζόν στο νεοσύστατο τμήμα του Ολυμπιακού που στεγάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» έφτασε στο τέλος της και κατά γενική ομολογία ήταν σπουδαία. Η επικεφαλής του Τμήματος Αναστασία Ποντίκα μαζί με τους εκπαιδευτές Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και Ισίδωρο Μπινίκο πέτυχαν αρκετούς στόχους και από τον Σεπτέμβριο είναι έτοιμοι ν’ ανεβάσουν τον πήχη. «Τα αποτελέσματα είναι αισιόδοξα», τονίζει η έμπειρη Νατάσα Ποντίκα και συνεχίζει: «Το τμήμα μετράει 7 μήνες ζωής και έχουμε πετύχει αρκετά. Δεκατέσσερις αθλητές το Ολυμπιακού κέρδισαν την κίτρινη ζώνη στις εξετάσεις που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις μας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία ενώ έχουμε ήδη δημιουργήσει την πρώτη ερασιτεχνική αγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού με πέντε αθλητές».
 
Την … σκυτάλη παίρνει ο Βλαδίμηρος Ναζαρένκο ο οποίος μιλάει για τις αγωνιστικές επιτυχίες: «Δυο αθλητές μας, ο Κώστας Μπαζάκος και ο Γιώργος Παυλίδης κέρδισαν τα πρώτα τους μετάλλια με τον Ολυμπιακό στον διασυλλογικό αγώνα «Joya tournament» που διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΠΟΚ. Ο Ολυμπιακός όμως είχε την τιμή να συμμετάσχει και σ’ επαγγελματική διοργάνωση και μάλιστα από τις πιο αξιόλογες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο Ισίδωρος Μπινίκος, που πέρα από εκπαιδευτής είναι και ενεργός αθλητής του Ολυμπιακού κέρδισε το πρώτο μετάλλιο του συλλόγου στον επαγγελματικό αγώνα «Scorpion 7»!».
 
Η Νατάσα Ποντίκα μιλώντας στη συνέχεια για τους στόχους της νέας χρονιάς επισημαίνει: «Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται για την ιδέα του να δημιουργήσει τμήμα Kick Boxing και θέλω να πω πως τα καλύτερα έρχονται. Στόχος μας είναι να δυναμώσει το τμήμα και να φτιάξει το δικό του κοινό μέσα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλουμε όσοι έρχονται σ’ εμάς πάνω απ’ όλα να ευχαριστιούνται πραγματικά και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να γνωρίζουν τα μυστικά του αθλήματος. Θέλουμε δίπλα μας και άνδρες και γυναίκες και ευελπιστούμε να βάλουμε τις βάσεις για να είναι δυνατός και στο Kick Boxing ο Ολυμπιακός». 

 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου