ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Το πρόγραμμα προπονήσεων των κεντρικών σχολών μας!

Το πρόγραμμα προπονήσεων των κεντρικών σχολών μας!

29/07/2014

Το πρόγραμμα προπονήσεων των κεντρικών σχολών μας!
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 ξεκινησαν να λειτουργούν οι σχολές μας στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα στις 18 Αυγούστου και όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα των προπονήσεων όσο και για την διαδικασία των εγγραφών.
Από τις 27 Αυγούστου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των σχολών, οι εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιούνται και στις εγκαταστάσεις των σχολών.

Σχολή Ρέντη
Η σχολή μας στο Ρέντη, σε νέες πλέον εγκαταστάσεις, θα αποτελείται από τμήματα για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 1999 έως και το έτος 2010.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα γήπεδα «Renti Arena» και «Soccerino», πάροδος Αγίας Άννης 46, απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο βόλεϊ του Ολυμπιακού «Μελίνα Μερκούρη».

Σχολή Καραϊσκάκη

Στη σχολή μας στο Καραϊσκάκη θα λειτουργούν τμήματα για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2002 έως και το έτος 2010.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι από τη θύρα 1.
Στις σχολές μας, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, θα λειτουργούν τμήματα τερματοφυλάκων, όπως επίσης και τμήματα συμπληρωματικής προπόνησης τεχνικής.
Για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης, η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία επικυρωμένο από δημόσια υπηρεσία (ταυτοπροσωπία).
Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές:

Τηλέφωνο: 2103418000 καθημερινά από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ.
E-mail: schools@olympiacos.org
Για να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής πατήστε ΕΔΩ.
Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των κεντρικών σχολών μας πατήστε ΕΔΩ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου