ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Μάντσεστερ Σίτι όπως… Ολυμπιακός»

«Μάντσεστερ Σίτι όπως… Ολυμπιακός»

30/07/2014
 
 Ο μεν πρωταθλητής στην Ελλάδα, η δε στην Αγγλία. Τους χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα. Σύμφωνα με ξένο ΜΜΕ, υπάρχουν στοιχεία στην πορεία του Ολυμπιακού απ’ τα οποία μπορεί να «διδαχθεί» η Μάντσεστερ Σίτι.

«Μάντσεστερ Σίτι όπως… Ολυμπιακός»
Με αφορμή το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι για το International Champions Cup, τα αγγλικά Μέσα βρίσκουν ομοιότητες ανάμεσα στους δύο συλλόγους!

Πιο συγκεκριμένα, το «Foxsports.com» αναφέρει πως οι «πολίτες» μπορούν να διδαχθούν απ’ τους «ερυθρολεύκους»!

Πώς; Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει τα 16 απ’ τα τελευταία 18 πρωταθλήματα, έχοντας χτίσει τη δική τους εσωτερική «αυτοκρατορία». Κάτι που προσπαθεί να δημιουργήσει και η ομάδα του Πελεγκρίνι, έχοντας στεφθεί πρωταθλήτρια δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Σίτι… ακολουθεί το «μοντέλο» του Ολυμπιακού σε ακόμα μια περίπτωση. Διότι οι πρωταθλητές Ελλάδας «βγήκαν» απ’ τα λεγόμενα «πέτρινα χρόνια» όταν ξεκίνησαν να φέρνουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην χώρα μας. Και να δαπανούν καλά χρήματα για να το πετύχουν.

inner

Όπως δηλαδή συνέβη και στην αγγλική ομάδα, που απ’ το 2008 που την πήραν οι Άραβες, άρχισε να παίρνει στο Μάντσεστερ «παιχταράδες» και σιγά-σιγά φαίνεται πως το εγχείρημά τους αποδίδει καρπούς!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου