ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Gazetta...οι αντικειμενικαρες δημοσιοκαφροι της βαζελοκαφριλας..

Gazetta...οι αντικειμενικαρες δημοσιοκαφροι της βαζελοκαφριλας..

28/07/2014



Ενταξει δεν μου φαινεται παραξενο να διαβαζω αυτην την χολωδη αναρτηση ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι.
Αλλα δεν γινεται να μην απαντησουμε κιολας...

Για πες μας κυριε δημοσιογραφε...(ο Θεος να το κανει...) η βαζελα και τα υπολοιπα τσιρακια-παραρτηματα που δεν υπαρχουν πλεον στον χαρτη της Super League...που ειναι και σε πιο τουρνουα μεγαλων ομαδων παιζουν? ο Μπαοκ που φερνει Χ με την τσουτσουνοσπορ και πανηγυριζει σε πιο τουρνουα παιζει? Ασε τις τρυπες στο νερο για τον Ολυμπιακο και δες τις τρυπες πρωτα απολα της ομαδας που σε χαρτζηλικωνει για να βγαλεις την χολη σου και κοιταξτε πια τρυπα να μπαλωσετε πρωτα που εχετε χασει τον μπουσουλα...και ασε τον Ολυμπιακο.
Ολα τα ξενα ιστολογια γραφουν για μεγαλειωδη εμφανιση του νεου Ολυμπιακου που στηνεται εξ αρχης και το βαζελετα μας γραφει για...τρυπες στο νερο...

Τι καλος που ειναι ο Ολυμπιακος,αλλα αν δεν παρει καλο φορ, θα κανει μια τρυπα στο νερο και είναι πιθανό να μείνει στη... μέση και παπαριες Μαριτσα μου...εσενα τι σε επιασε? ο πονος και η στεναχωρια? 

Κανε μας την χαρη αντικειμενικαρα δημοσιοκαφρε...και πηγαινε να γραψεις για την Μιλαν καλυτερα ,για τις τρεις τρυππες που της εκανε ο Θρυλος και για τις αλλες πεντε που της εκανε η..Σιτυ.
Και κανε υπομονη...στα προκριματικα του Champions League...θα γελασουμε ολοι με τις τρυπες που θα ανοιξουν στην βαζελα οι αντιπαλοι του, ειμαι περιεργος να δω τι θα γραψεις τοτε...
Αντε γεια...παρασχοληθηκαμε μαζι σου για σημερα...

Ιδου τι εγραψε ο αντικειμενικαρας...
  http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/637352/horis-megalo-mia-trypa-sto-nero


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου