ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αποσύρθηκε η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο

Αποσύρθηκε η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο

30/07/2014
 
 Η Φλαμένκο απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρομπίνιο καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Αποσύρθηκε η Φλαμένγκο για Ρομπίνιο
Μια από τις επιλογές του Ρομπίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του ήταν η Φλαμένγκο!

«Ήταν» όμως καθώς η βραζιλιάνική ομάδα πλέον δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του άσου της Μίλαν!

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Ιταλία η Φλαμένγκο σκόπευε να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό από την Μίλαν για έξι μήνες!

Για να αποδεχθεί κάτι τέτοιο ο Ρομπίνιο είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έπρεπε να βάλει στην… τσέπη το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Οι υπεύθυνοι της Φλαμένγκο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη καθώς υπολόγιζαν ότι ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Ρομπίνιο θα το κάλυπταν και οι χορηγοί της ομάδας.

Η εξέλιξη όμως δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Οι χορηγοί και οι επενδυτές ενημέρωσαν ότι κρίνουν το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου για έξι μήνες υπερβολικό και δεν δέχθηκαν να το καλύψουν.

Ο Ρομπίνιο, πλέον βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι περίεργες και μεγάλες απαιτήσεις του δείχνουν να προβληματίζουν αρκετά τις ομάδες οι οποίες –τελικά- αποφασίζουν να αποσυρθούν από το κυνήγι για την απόκτησή του.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν αναφερθεί ποτέ μέχρι τώρα στο θέμα απόκτησης του βραζιλιάνου, ο οποίος αποτελεί στόχο ομάδων από το Κατάρ!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου