ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Pre game: Λίβερπουλ - Ολυμπιακός

Pre game: Λίβερπουλ - Ολυμπιακός 

27/07/2014

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην παρουσία του στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζοντας  για το International Champions Cup την Λίβερπουλ. Το ματς θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας και ώρα 01.10, ενώ θα μεταδοθεί από το Novasports 1.


Λίβερπουλ
Σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, ηττήθηκε από την Ρόμα στην Βοστώνη με 1-0 στο πιο πρόσφατο τεστ, γκολ που μπήκε από δικό της παίκτη τον Άγκερ στο 90'.
Στις προηγούμενες αναμετρήσεις κέρδισε τις Πρέστον και Σάμροκ, ενώ ηττήθηκε από την Μπρόντμπι. Μετά από τον Ολυμπιακό, οι δευτεραθλητές Αγγλίας θα έρθουν αντιμέτωποι με Μίλαν και Ντόρτμουντ.
Ο προπονητής Μπρένταν Ρότζερς κινείται ακόμη για την ενίσχυση της ομάδας του, ενώ έχει αποκτήσει μεταξύ άλλων μέχρι στιγμής τους μέσους Λαλάνα, Μάρκοβιτς, Εμρέ Τσαν και τον έμπειρο φορ Λάμπερτ. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα χάσει το σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Απουσίες: Λαλάνα (Μ)
                             

Ολυμπιακός
Η τέλεια εμφάνιση και μια μεγαλειώδη νίκη επί της Μίλαν με 3-0, έστω και σε φιλικό επίπεδο. Σκόρερ για τον Ολυμπιακό οι Τσόρι Ντομίνγκες (16'), Διαμαντάκος (49') και Μπουχαλάκης (78').
Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στα φιλικά προετοιμασίας, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου (1-1) και η ήττα με 2-0 από την Κράσνονταρ.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Μίλαν, καθώς λίγες μέρες πριν είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα, όμως όπως όλα δείχνουν ο Αβραάμ θα παίξει στο δεύτερο σημαντικό φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αυτό απέναντι στη Λίβερπουλ. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Φορτούνη, ο νεαρός μέσος που εντάχθηκε πριν από λίγες μέρες στο δυναμικό του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή για το ντεμπούτο του.

Απουσίες: Φορτούνης (Μ)
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου