ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ξεπεράσαμε τις 2.500.......

Ξεπεράσαμε τις 2.500
Δελτίο τύπου 12/10/2010
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων Διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2010-2011. Ο Εμπορικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» κ. Νίκος Λεπενιώτης μίλησε στο Olympiacosbc.gr κι ένα μίνι απολογισμό... «Εν’ όψη της νέα χρονιάς, η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τώρα είναι αρκετά ικανοποιητική, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν. Έχουμε ξεπεράσει μέχρι τώρα τα 2.500 εισιτήρια και πιστεύουμε ότι θα κινηθούμε στα περυσινά επίπεδα πωλήσεων, γύρω στα 4.500-5.000 εισιτήρια διαρκείας. Σίγουρα αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που στηρίζουν την ομάδα για άλλη μια χρονιά».
Στη συνέχεια, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ επισήμανε: «Επειδή έχει γίνει αρκετή συζήτηση για την τιμωρία της ομάδας με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η τιμωρία των 6 αγωνιστικών ισχύει ΜΟΝΟ για τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού για την Euroleague, αρχής γενομένης του αγώνα με τη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, τη Δευτέρα 18/10 στις 21:45, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι υπόλοιποι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ειδικά για τον αγώνα με τη ΡΕΑΛ, λόγω και του γεγονότος ότι είναι το opening game της Euroleague με αρκετές μάλιστα εκδηλώσεις και θα μεταδοθεί ζωντανά σε 175 χώρες αλλά και λόγω του γεγονότος επίσης ότι είναι ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας μπροστά στον κόσμο της, περιμένουμε sold out από την προπώληση η οποία ξεκινάει την Παρασκευή!»

Γιατί πρέπει ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού να αγοράσει εισιτήριο Διαρκείας; «Αναφορικά τώρα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας για τη φετινή περίοδο, αυτό που πραγματικά πρέπει να αναλυθεί είναι τα πολύ θετικά σημεία μιας τέτοιας αγοράς παρότι υπάρχει η αντίληψη ότι λόγω της τιμωρίας δεν συμφέρει. Εκτός από τις φετινές μειώσεις στις τιμές που αποφάσισε η διοίκηση, που κυμαίνονται από 10% ως 19% και μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα καλό εισιτήριο διαρκείας με εξασφαλισμένη θέση (για όλους τους αγώνες) από τα 230 ευρώ, συνολικά θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο 81% των εντός έδρας αγώνων! Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός δίνει περίπου 31-33 αγώνες εντός έδρας κάθε χρονιά για όλες τις διοργανώσεις. Αν εξαιρέσουμε τις 6 αγωνιστικές της τιμωρίας για το Ελληνικό πρωτάθλημα, ένας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους 27 αγώνες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι σημαντικότεροι αγώνες της χρονιάς, δηλ. οι αγώνες της Euroleague (περίπου 10-11), όλοι οι αγώνες των Play-offs της Α1 μαζί με τους τελικούς και οι 7 ή 8 αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος συμπεριλαμβανομένων των αγώνων με τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες της Α1. Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για ελάχιστη απώλεια αγώνων για έναν κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας», τονίζει ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας και συμπληρώνει: «Επιπρόσθετα αναφορικά με το κόστος, αν διαιρέσουμε το κόστος της απόκτησης ενός εισιτηρίου των 230 ευρώ με τους 27 διαθέσιμους-προς παρακολούθηση αγώνες της ομάδας, τότε το κόστος ανά αγώνα είναι 8.5 ευρώ αν κάποιος έρθει σε όλους τους αγώνες, δηλαδή χαμηλότερα και από το φθηνότερο μεμονωμένο εισιτήριο που πωλείται για έναν αγώνα και είναι 10 ευρώ. Τέλος, χαρακτηριστικά αναφέρονται μειώσεις σε τιμές εισιτηρίων διαρκείας που κάποια είναι ακόμα διαθέσιμα, όπως στο Club 1 (πάνω από τη φυσούνα, από 500 στα 400 ευρώ), στο Club 2 (από 400 στα 350 ευρώ), το Club 3 (από 350 στα 300 ευρώ) όλα στο κάτω διάζωμα, καθώς και σε άλλες κατηγορίες».

Ο Νίκος Λεπενιώτης έστειλε κι ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού: «Πρόκειται πραγματικά για εξαιρετικές τιμές εισιτηρίων για να παρακολουθήσει κανείς την φετινή ενισχυμένη ομάδα του Ολυμπιακού, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για την κοινωνία και για όλο τον κόσμο και αυτό αποδεικνύει την ουσιαστική πρόθεση της διοίκησης μας για προσιτές τιμές για όλους και γεμάτο γήπεδο. Περιμένουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα στη νέα αυτή προσπάθεια με πάθος, σύνεση και κυρίως σωστή αθλητική συμπεριφορά!»

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν μέχρι τις 31/10/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου