ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

"Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια"

"Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια"

Δημοσιεύθηκε: 14/10/2010

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ Fm 94,6 και τόνισε ότι η ομάδα του είχε τυπώσει κιόλας τα εισιτήρια για να δοθούν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αλλά σταμάτησε η διαδικασία από τη στιγμή που η αστυνομία της Ξάνθης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για να παρευρεθούν στο ματς οπαδοί του Θρύλου.

Παράλληλα, δήλωσε πως σε περίπτωση που δοθεί ακόμα και τώρα το τελικό "οκ" θα σφραγιστούν τα εισιτήρια και θα δοθούν κανονικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

"Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια. Μάλιστα τα είχαμε τυπώσει κιόλας. Το θέμα είναι πως η αστυνομία της Ξάνθης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Αν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, εμείς θα σφραγίσουμε τα εισιτήρια και θα τα διαθέσουμε.
Στο γήπεδό μας δεν υπάρχουν εισιτήρια και ο κάθε φίλαθλος μπαίνει με την κάρτα μέλους. Έτσι και να έρθει κάποιος δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο γιατί θα είναι κλειστά τα εκδοτήρια. Εμείς έχουμε την θύρα 4 για τους φιλοξενούμενους και όπως με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με τον Ολυμπιακό θα την διαθέταμε. Όμως υπήρχε αυτή η τιμωρία για τους φίλους του Ολυμπιακού και έτσι δεν μπορέσαμε να τα δώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου