Ολυμπιακός - Πανιώνιος 5-0
Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δίνει τίτλο και ο Ολυμπιακός ήταν συνεπής για μία ακόμα φορά στο καθήκον του. Διέλυσε τον Πανιώνιο με 5-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την κακή παρένθεση (όπως αποδείχθηκε) στο ΟΑΚΑ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και ύστερα από ένα άσχημο πρώτο μέρος έκαναν πλάκα στους κυανέρυθρους στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας την ευρύτερη νίκη τους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη Super League. Για πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός δημιούργησε λίγο αριθμό ευκαιριών σε ένα ματς, αλλά ήταν αποτελεσματικός. Μέχρι απόψε, άλλωστε, η πειραϊκή ομάδα έκανε σωρεία τελικών προσπαθειών, όμως δεν είχε καταφέρει να σκοράρει πάνω από τρία τέρματα στο Πρωτάθλημα.

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν απολαυστικός, πέτυχε δύο τέρματα, στο 34' και στο 68' (το πρώτο γκολάρα!) και έφτασε τα πέντε στο Πρωτάθλημα. Σκόραρε ξανά ο Μάρκο Πάντελιτς (78'), ενώ ενδιάμεσα είχε βρει δίχτυα ο Τοροσίδης (51'), για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Άλμπερτ Ριέρα στο 93'. Ο Ισπανός αριστερός μέσος "ανέβηκε" στα τέσσερα τέρματα στην πρώτη κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας επτά νίκες σε εννέα αγώνες και συνολικά 21 βαθμούς. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι η μοναδική, που διατηρεί το απόλυτο των νικών σε εντός έδρας παιχνίδια στη Super League, έχοντας πέντε επιτυχίες σε ισάριθμα ματς. Έξοχος ο κόσμος του Ολυμπιακού, δημιούργησε ξανά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.